Kloakmester Entreprenøren Michael Mastek ApS Anmeldelser 23

4,3

Vi ønskede en rottespærre samt nyt kloakdæksel. Michael kontaktede os hurtigt og oplyste hvad vi havde brug for at vide, samt priser. Opgaven blev udført til vores fulde tilfredshed. Vil klart anbe... Se mere

Super godt arbejde. Havde dem ude da min terrasse blev oversvømmet ved skybrud. Sandfangsbrønd + rør renset/suget og spulet samt kamera inspection. Fejl blev fundet. Yderst tilfreds.

1. Kloakmester
  2. Entreprenør

Om Kloakmester Entreprenøren Michael Mastek ApS

Entreprenøren Michael Mastek Aps

i dagligtale EMM

EMM er en Entreprenør og kloakmestervirksomhed. Vi udfører kloakmester arbejde som fx. nyanlæg, kloak separering, TV-inspektion, spuling, rottesikring. Vi håndterer forsikringsskader og reparationer.

På entreprenør siden udfører vi jord og beton-arbejde Alle former for jordarbejde – fx. rømning af muld, byggemodning af grunde og terrænregulering.

Belægning med belægningssten og havefliser.

Udgravning og støbning af fundamenter og gulve. Skal der bygges nyt hus, klarer vi både fundament, og kloakering.

Via vores faste samarbejdspartnere kan vi også varetage tømrer, murer, VVS og EL arbejde

Vi graver til alle former for ledningsarbejde, som fx kloak, vand, varme, fiber og EL. Vi kan også grave din havetrampolin ned, eller grave ud til en vinkælder.

Vi kommer til tiden, vi holder vores aftaler og vi kommer altid i mål.

Vores force er hurtig udrykning på ad hoc opgaver, som fx- forsikringssager og renovering af køkken, bad og bryggers.

Der ud over sælger vi nok markedets bedste rottespærre, til en meget konkurrencedygtig pris. En hver husejer bør investere i en rottespærre for at undgå at der kommer rotter ind i huset via kloakken.

Har du skybrud eller rørbrud, det giver hovedbrud EMM giver tilbud

Ring for et godt tilbud 2195 6500

4,3

Rottespærre

Vi ønskede en rottespærre samt nyt kloakdæksel.
Opgaven blev udført til vores fulde tilfredshed.
Vil klart anbefale dette firma.

18. november 2024

Det er dejligt med tilfredse kunder.

Vi har fået sat en rottespærre op og…

Vi har fået sat en rottespærre op og blev mødt af høj service og faglighed.
Der var behov for tilpasning i kloaken som blev udført til fuld tilfredhed og der var gjort pænt rent efterfølgende.
Kan kun anbefales herfra

13. september 2024

Regnvand problemer.

16. august 2024

Besvarelse fra Kloakmester Entreprenøren Michael Mastek ApS

Mange tak for den fine anmeldelse.

Virkelig god service

Virkelig god service. Kan kun give mine bedste anbefalinger!

13. august 2024

En ubehøvlet kloakmester

En ubehøvlet kloakmester, skal man lede længe efter. Han udførte INTET resultat på det arbejde, jeg havde bestilt ham til. Han kom anstigende med sin hjælper, på dag to, som bare stod og iagttog med hænderne i lommen. Ham skulle jeg også betale for samtidig med hans opkald til kommunen i forbindelse med mine kloaker etc. Jeg blev faktureret for flere ting, jeg aldrig havde bedt om. Blev samtidig truet med fogeden, hvis jeg ikke betalte. Hold jer LANGT væk fra dette firma.

19. juni 2024

Besvarelse fra Kloakmester Entreprenøren Michael Mastek ApS

Det er dybt beklageligt at du har haft en dårlig oplevelse.

Mere beklageligt er det at jeg på ingen måde kan genkende det du skriver.

Jeg har på ingen måde været ubehøvlet.
Set i mit perspektiv har vi hurtigt rykket ud og talt med dig om dine udfordringer, du har modtaget de ydelser du har bedt om, vi har haft dialog om fremgangsmåden, jeg har undervejs i forløbet informeret dig om omkostningerne.
Jeg har brugt tid på opgaven dels på din adresse, og dels i form af telefon og e-mail kontakt til din kommune og dit forsyningsselskab. Der er kun dig som kunde til at betale for de arbejder, og jeg har kun udført de arbejder som vi har aftalt at jeg skulle udføre.
Jeg stod i dit køkken ved siden af dig, første gang jeg talte med kommune og forsyningsselskaber – jeg talte med dem, på din opfordring.
At resultatet ikke blev som ønsket er beklageligt, men jeg kan ikke lastes for at hverken kommune, eller forsyningsselskab vil samarbejde om opgaven.

Jeg synes det er en grov beskyldning at min medarbejder stod med hænderne i lommen, ham som var med da vi gav opgaven et forsøg mere.
Hvem var det der demonterede dit tagnedløb?
Hvem var det der hældte sporstof i din kloak?
Hvem var det der med et brolæggerspyd søgte efter den brønd som ikke var synlig fra terræn?

Jeg har ikke truet dig med foden, til en start gjorde jeg opmærksom på at den tilsendte faktura ikke var betalt, og bad dig stille og roligt om at bringe det i orden.

Det var så her du valgte at skrive noget i stil med at hvis jeg ikke frafaldt betaling, ville du videregive fakturaen til din advokat.

Hvorefter at jeg oplyste dig om en helt gængs rykker procedure - at mit næste skridt nødvendigvis måtte være at sende en rykker, og at denne rykker samtidig ville indeholde et varsel om at i det tilfælde at du stadig ikke ville betale, så ville konsekvensen være at der blev taget retslige skridt.

Hvis du gransker vores korrespondance ved du at ovenstående, kan dokumenteres.

Igen, det er beklageligt at vores undersøgelser ikke ledte til det resultat du håbede på – at fejlen skulle være kommune / forsyningsselskabs.
Men det kan jeg og mit firma ikke lastes for. Fejlen er som den er og det er kun den kloakmester der for mere end 30 år siden har udført arbejdet, som kan lastes.

Jeg håber at du finder en god løsning på de videre arbejder vedrørende din kloak.

God og venlig service

Fik skiftet samt forlænget eksisterende linjedræn. Udført til tiden og til aftalt pris. God og venlig service.

15. juli 2024

Besvarelse fra Kloakmester Entreprenøren Michael Mastek ApS

Mange tak for anmeldelsen, Jeg er glad når kunderne er tilfredse med det vi leverer.

Meget tilfreds kunde

Meget tilfreds kunde.
Jane melbye

31. januar 2024

Besvarelse fra Kloakmester Entreprenøren Michael Mastek ApS

Mange tak for anmeldelsen, vi lever af vores tilfredse kunder.

Vi havde et problem med et rottehul

Vi havde et problem med et rottehul. Samt vi havde et større område vi skulle have ordnet kloak i. Michael har taget opgaven seriøst og kommet med løsninger der passer til pengepungen. Vi har sammen lavet en kortsigtet plan og en langsigtet plan. Kun gode ting og sige.

16. november 2023

Mange tak for anmeldelsen.
Vi lever af tilfredse kunder, og dermed af at levere god service.

Kom til tiden

Kom til tiden
Gjort det som vi hade aftalt

Klar at anbefale 😃

28. november 2023

Tak for anmeldelsen.
Det er dejligt med tilfredse kunder.

Dygtig, professionel og pligtopfyldende.

Jeg har brugt Michael fra EMM til flere opgaver. Han siger, at han altid kommer i mål - og det gør han, uanset de mærkelige opgaver jeg har givet ham. Og altid med et stort smil! Han er hjælpsom, løsningsorienteret og meget professionel. Jeg giver ham mine bedste anbefalinger og kommer til at hyre ham igen…

13. juni 2023

Tusind tak for anmeldelsen.
Vi er glade når vores kunder er glade, og ja vi kommer altid i mål 🙂

Magen til umoden og bedrevidende…

Magen til umoden og bedrevidende menneske skal man lede længe efter, er ubehøvlet i sin tale, og tror han går og ejer det hele.
-1 stjerne

23. november 2023

Besvarelse fra Kloakmester Entreprenøren Michael Mastek ApS

Jeg beklager at du har haft en dårlig oplevelse.

Dog må du forstå at jeg ikke kan arbejde gratis eller for et symbolsk beløb.

Min håndværker humor/ironi var ikke ment som det måske lød.

Du ønskes en god dag.

Kompetente folk

Har fået en rigtig fin og hurtig behandling af mit gurglende afløb idag. Rimelig pris også. 5 stjerner herfra.

7. august 2023

Mange tak for anmeldelsen.
Jeg er glad for at vi kunne hjælpe.

Har Brugt Michael og hans dygtige folk…

Har Brugt Michael og hans dygtige folk til både kloakken hjemme, og til større anlægsprojekter på Sjælland og Fyn. Det er virkelig proff arbejde. De har styr på deres ting😉 Rørskade giver hovedbrud, Michael giver tilbud. Som han plejer at sige. Flot arbejde

1. februar 2023

Michael Mastek

Professionelle folk

Professionelle folk, der ved hvad de har med at gøre.

15. januar 2023

Mange tak for anmeldelsen.
Vi gør vort bedste for at løse vores kunders udfordringer.

Rottespærer på ingen tid

Rottespærer på ingen tid. Jeg ringede til Michael Mastek da vi skulle have en Rottespærer i vores afløb. Michael kom selv forbi samme dag og kiggede på det, gav en god pris og allerede dagen efter blev den sat i. Super hurtig og fin service. Vil helt klart bruge Michael næste gang jeg skal have lavet noget med kloak og afløb.

12. januar 2023

Besvarelse fra Kloakmester Entreprenøren Michael Mastek ApS

Tak for anmeldelsen, vi er glade når vores kunder er glade.

Jeg skulle have lavet en stor Samletank…

Jeg skulle have lavet en stor Samletank på sommergrund. Et kæmpeprojekt for en gammel kone.
Jeg blev hjulpet på vej af Michael, så jeg kunne forstå, hvad der skulle ske.
Så kom 2 dygtige mænd- superprofessionelle - og meget søde med store maskiner. Og de ryddede pænt op. Tak. Alt til tiden for aftale - og godt humør.
Sofie Korf.

19. juli 2022

Besvarelse fra Kloakmester Entreprenøren Michael Mastek ApS

Tak for din anmeldelse, skønt med tilfredse kunder, og vi siger tak for god kaffe.
De bedste hilsner
Michael