Tættere på elev / studentermedhjælp ift kvalifikationer
Jeg har søgt hjælp hos Emil til at sætte en hobby-hjemmeside op, hvor der er lidt bøvl med noget plugin, og småting som skal tilrettes da jeg ikke selv har haft tiden til at sætte mig ind i hvordan og hvorledes. Igennem forløbet måtte jeg dog konstatere, at han ikke helt har haft de evner som ellers var reklameret med. To gange under processen efterspørger jeg hvor mange timer der er brugt indtil videre, da jeg kan fornemme jeg nok ender med at skulle i gang selv, og kan ”fyre” ham fra det resterende arbejde og spare lidt penge fra originalestimatet. Spørgsmålet bliver dog ignoreret begge gange.
D. 16 december er sidste tilbagemelding jeg giver i korrespondancen, og får først svar tilbage per 20. januar, efter jeg selv siddet i et par weekender og gjort hjemmesiden færdig selv. Der forhøres om jeg skal have mere hjælp, og jeg takker nej tak da det hele nu er oppe og køre.
Vi er uenige om regningen, da han mener han har brugt det estimerede antal timer, og selvfølgelig gerne vil have betaling herfor. Jeg er af den holdning at jeg ikke fået det jeg har bestilt, og ydmere er taksten på professionelt niveau, og det tættere på elev / studentermedhjælper i stedet. Jeg vil gerne honorere ham noget for arbejdet, men langt fra det originale estimat der blev lavet, da det er mange penge for den smule der som fungerede før jeg selv overtog opgaven. Jeg fik så en regning med originalestimatet fratrukket cirka en halv times arbejde med 7 dage til at betale, og det har jeg så været nødsaget til for at undgå juridisk ballade.
TL;DR det eneste positive jeg kan sige om oplevelsen er, at han i det mindste virker flink. Ønsker man hjælp til hjemmeside, så kig et andet sted hvor der er bedre valuta for pengene. Evnerne kan højst beskrives som elev eller studentermedhjælper. Det er langt fra professionelt.
4. februar 2025