Emiliana Anmeldelser 28

3,5

Tit forkerte pizzaer. Næsten altid længere tid en han siger det vil tage. Han er for tit aggressivt. Stresset og skælder en ud!

3,5

Middel

Hej,

Hej,
Jeg spiser pizza derfra næsten hver gang, og det, du skriver, passer simpelthen ikke. Jeg har altid fået god service, maden er lækker, og de er altid søde og hurtige.👍🏻😋🍕🍕🍕

Ville bare sige det, fordi det ikke er fair at skrive noget, der ikke stemmer med virkeligheden.

7. juni 2025

ubehagelig pizzamand

9. maj 2025

God pizzaer med gode råvarer

Har besøgt stedet to gange inden for de sidste par måneder.
Gode pizzaer med gode råvarer til fornuftige priser.
Servicen er helt i top.
Vi kommer helt sikkert tilbage.

6. juni 2024

Ny ejer

Ny ejer. Skønt! Denne pizzaman er virkelig venlig og dygtig. Afleverer altid god pizza. Ja han har travlt, men er altid høflig og pizza er tiptop.

27. januar 2024

Dårligste kundeservice jeg nogenside…

Dårligste kundeservice jeg nogenside har oplevet. Jeg har bestilt derfra 2 gange og BEGGE gange har de formået at lave fejl. De er ikke villig til at finde en løsning på deres fejl og lader deres kunder stå med varer, som ikke kan spises. Restauranten tilbyder hverken nye varer eller refusion! Kan IKKE anbefales!

17. oktober 2021

Bedste pizza

Det hyggeligste lille spisested med 1000 forskellige billeder og ting på væggene. Pizzaerne er i verdensklasse. Vi kommer her jævnligt, p.t. naturligvis kun som take-away

24. januar 2021

Meget fin service Og mad

Meget fin service, sødt personale og dejlig dejlig mad. Vi bestilte 11 pizzaer levering til en fødselsdag og blev ringet op af personalet om at vi fik 3 sodavand med til prisen.

26. september 2020

Den lokale pizzamand

Den lokale pizzamand, er her mindst en gang om ugen, pisse lækkert og god service. Ps en nummer 26 med kylling er ikke helt dumt

18. september 2020

Altid formidabel mad

Jeg har brugt Emiliana siden de åbnede for en del år siden. Altid gode pizzaer og gode pastaretter. For nyligt har de så fået nr. 39 og nr. 40 med trøffelsmag. De løfter niveauet endnu højere op. Tak for altid god mad og god service.

9. september 2020

Altid god og høflig betjening og maden…

Altid god og høflig betjening og maden er i særklasse områdets bedste. Jeg er kommet der i årevis og er aldrig blevet skuffet. Udover dejlige, lækre pizza’er, kan jeg anbefale at prøve deres pasti - og vil du forkøle dig selv med de Lækre italienske is, kan jeg næsten garantere dig for, at du kommer igen.

5. september 2020

Perfekt oplevelse

Maden kommer efter kort ventetid.
Og det var en dejlig oplevelse og sidde derinde da medarbejder er venlige og tag godt imod kunderne.
Iforhold til maden smagte det super godt.
Og chefen der inden smiler dagen lang :)
Så tøv ikke med at tag et kig forbi eller 2 😁

30. august 2020

Ulækker oplevelse

Ulækker oplevelse. Jeg var der den anden dag for at købe en pizza. Står og ser på deres TV og kigger tilfældigvis om bag disken og ser kokken, mørkt krøllet hår med sorte briller tage en juiceflaske der stod på bordet tage penis frem og pissede i flasken.
Jeg blev dybt rystet og gik øjebliklig.
sætter aldrig mine ben der igen. Og det håber jeg dælme heller ikke andre gør....fy for den!!!

21. august 2020

Familiært og altid hyggeligt

Når vi skal have en god pizza med kvalitets-råvarer og bagt med et passioneret italiensk hjerte, så ringer vi til eller går vi de 300m over til Emiliana. Når det er sagt ville jeg også gå 2 km for at få en nr. 9 med ananas, den skal prøves! Deres tiramisu er fortræffelig og den italienske is er et must! Derudover er folket bag restauranten både behagelige og imødekommende. Det kan vel høres, at vi kommer der tit 😉

13. august 2020

Er dette din virksomhed?