2,7

Under middel

Jeg ville ønske at man ikke var nødt…

Jeg ville ønske at man ikke var nødt til at give 1 stjerne.
Jeg har nu besøgt Elysia flere gange og hver eneste gang har jeg fået den dårligste betjening. Op til flere gange har det været ejeren selv der har været bag disken og hun lærer tydeligvis sine ansatte op i at være lige så sure og snobbede som hende selv. Jeg håber at folk stopper med at støtte dette sted, til de lærer at behandle deres kunder med respekt.

9. januar 2023

Fantastisk oplevelse

Vi holdte i dag fødselsdag for vores teenagere for familie og venner og må sige, at ikke kun os - men også alle vores gæster var fuldstændig blown away af de smukke opdækkede lokaler og maden som ikke kun præsenterede sig fantastisk - men som også smagte vidunderligt.
Vi kan varmt anbefale Karina og Søren til enhver fest og vi kommer meget gerne igen.

11. september 2022

Ønsk jer en ny tjener.

Ikke særlig service minded tjener, Maden var god, men det er helt specielt at betale penge for en så dårlig service. Den mandlige kok var høflig og imødekommende og sagde både goddag og farvel - men den kvindelige tjener, som var den primære kontakt på stedet havde travlt med alt mulig andet og kunne ikke engang sige farvel. Fik to glas rosevin hvoraf det ene ene var dejlig iskoldt - det andet varmt - vi fik dog en isterning til vinen - men det havde klædt servicen at tilbyde et nyt glas.
Men pænt sted med flotte plastik træer.

30. maj 2021

Jeg kommer ikke igen..

Lad mig sige det sådan, jeg kommer bestemt ikke igen. Ikke grundet maden, for den var fin og stedet i sig selv er flot. Men betjeningen var frygtelig og ville som ejer ikke kunne stå inde for et personale der udviser så lidt interesse i servicen og bestemt ikke gør noget for, at kunderne får en god oplevelse.
Ros for at babystolen var sat frem, eftersom vi havde skrevet det i reservationen.

27. maj 2021

Skide sur tjener

Frygtelig service! Skide sur tjener og dårlig stemning! Øv, fortryder at jeg støttede stedet ved at lægge mine penge der. Det var første og sidste gang jeg satte mine ben på den cafe.

26. maj 2021

Fantastisk madoplevelse med Tapas fra…

Fantastisk madoplevelse med Tapas fra Cafe Elysia i Næstved. 3 stk vegetariske og 3 stk med kød. Længe side vi alle 6 personer har smagt så god en tapas, og masser af mad så der var lidt til dagen efter. God betjening og fair kuvert pris. Dejligt at støtte så god en cafe her i Corona perioden. De kan varmt anbefales.

25. december 2020

Det er umuligt at klage over servicen…

Det er umuligt at klage over servicen på Elysia, for man får ingen. Den unge pige bag disken havde mere travlt med at pakke ned (eller hvad hun rodede rundt med bøtterne for) end at tage sig af at der var kommet folk i forretningen. Hun kiggede op og så os, for derefter at ignorere os totalt... Men så har byen jo heldigvis andre spisesteder

5. juli 2020

Elendig oplevelse

Elendig oplevelse. Dårlig betjening og ulækker mad med jord og dårligt brød. Maden virkede ikke frisk og tunsalaten smagte ikke godt. Fik ondt i maven efter besøget. Kommer aldrig igen

27. marts 2018

Helt igennem dårlig oplevelse

Helt igennem dårlig oplevelse. Elendig service. Maden mangelfuld. Daggammelt baguette som er købt i supermarked. Tunmoussen var varm og virkede gammel. Vindruerne var ikke skyllet og havde en del jord på sig. Absolut ikke er sted jeg ville komme igen.

27. marts 2018

Er dette din virksomhed?