De fremsendte smykker ligner de billeder, de er bestilt efter, men smykkerne er af det reneste plastik. Teksten beskriver øreringe i guld eller sølv, så det er ren snyd, når der fremsendes plastik.... Se mere
Jeg kan ikke rigtig bedømme endnu d jeg hr købt smykkerne under Zena jewels og tjekkede trustpilot inde og det var ok….bagefter ( typisk) opdager jeg at det er samme smykker som elvira her 🥹og tænke... Se mere
Hjemmesiden giver udtryk for at være dansk. Men hvis du fortryder varen, eller at f.eks fingerringen er for lille, som i mit tilfælde, kan du ikke retunere. Personen som svarer dig, sidder i UK. og re... Se mere
Så skuffet, selvom jeg fik et “godt tilbud” med 30% rabat ka jeg nu se hvor jeg har modtaget mine smykker at de 1. IKKE er håndlavet 2. Ikke er sølv/guld 3. Ikke kommer fra en smykkebutik her i norden... Se mere
Svindelfirma. Føj
Ligner til forveksling "Freja smykker" . Jeg blev franarret kortoplysninger, da det jo var sindsygt billigt. Det kom en rung 3-4 uger efter bestilling, og det var 100 % fra Kina. Det lignede overhovedet ikke det jeg havde købt. Samtidig blev mine kortoplysninger misbrugt i USA. Føj for et svindelfirma. Pas på derude....
Det er fup og fidus og ulovlig…
Det er fup og fidus og ulovlig markedsføring af produkter, der ser markant anderledes ud i virkeligheden.
På hjemmesiden ligner det eksklusive håndlavede smykker, som sælges pga ophør. Produktet man modtager ligner plastik, som børnene kunne have modtaget i et Top Model blad ell.
Uanset prisen, så er produkterne ikke værd at købe.
Øreringene ser på ingen måde ud som på…
Øreringene ser på ingen måde ud som på foto. De er i plastik og ligner noget fra et kinderæg eller en tyggegummi maskine. Heller ingen ekstragave som lovet hvilket selvfølgelig kan være ligegyldigt nu da der bare er skrammel.
Kunne man give minus stjerner
Kunne man give minus stjerner, havde jeg gjort det.
Jeg hoppede desværre i deres annonce på Facebook med den lille egenproducerende guldsmed i København, der ville lukke sin butik og hellige sig livet som bedstemor…..
Svindel og humbug.
I starten svarer deres kundeservice, desværre er ordren afsendt ….Fra Kina!!!!!!
Spøjst nok svarer de ikke på mine mails med spørgsmål, om hvordan man returnerer deres LOR….T.
Fup og svindel !!!
Scam!!!!!!
Scam!!!!!!! De vil meget gerne have dine penge men vender ikke tilbage hvis du vil sende noget retur selvom man skriver gentagende gange
Det er det billigste kina skrammel
Det er det billigste kina skrammel. Ren og skær fup. Hold jer langt væk.
O stjerner..fup firma som
O stjerner..fup firma som, hvis man kigger godt efter på deres side, også mangler cvr nummer og adresse og tlf.nr. jeg faldt også for den historie om en ejer der måtte sælge sin butik efter 23 år. Jeg er flere stykker plastik rigere og en del penge fattigere. Hold jer langt væk!
Scam og svindel!!
Fup og svindel
Fup og svindel, flotte billeder og jeg har modtaget det værste skrammel. Der svares ikke på returnering. Gå en lang bue udenom!
STOP - køb IKKE
STOP, køb ikke på denne side, det er ren svindel. Jeg er overrasket over, at jeg lod mig snyde. Smykkerne er det værste skrammel, jeg har set. Der findes slet ingen Elvira Aurora, og der har aldrig været en guldsmed ind over, Jeg har klaget over det tilsendte, men intet hørt. Køb ikke, du spilder dine penge på billigt skrammel.
Jeg er lidt ærgerlig
Jeg er lidt ærgerlig. Har bestilt og betalt et par øreringe til gave til min veninde. Jeg kan se, at beløbet er trukket på konto, men øreringene er ikke kommet. Har heller ikke fået en bekræftelse. Så ærgerligt at møde op til fødselsdag uden gave, men jeg håber stadig
Din varer kommer ikke
Din varer kommer ikke, siden er svindel.
Handel ikke på denne side.
Det er scam
Det er scam, de reagerer ikke på at man afbestiller varer, selvom varen bliver afbestilt straks efter man har bestilt den. De skriver endda at man bare skal skrive på mail eller svare på den bestilling man har modtaget. Men der sker intet, så hold jer fra denne side, den popper op både på facebook og instagram.
Jeg ved hvor en magen til koster ca 7 kr.
Hvis du kan stave til alle de store handelsplatformen, som jeg sikkert ikke skal nævne her, men jeg har købt identiske, IDENTISKE, smykker der til 5, 8, 12 eller måske hele 19 kr.
Også billederne er identiske, og dét er skidt. Jeg skrev hende et venligt brev om moral, om det, måske ikke helt ubevidst, at gøre andre mennesker kede af det, og naturligvis faren ved at benytte andres billeder.
Trist jeg ikke har fået respons..
At banke sådan en grimmer online biks op, få det til at se luksuriøst ud, en hjerteskærende tekst om hendes forgæves kamp mod de store, og så lokke med ordene ophør, lukke, tilbud, er smart tænkt.
Jeg håber selvfølgelig at dem som har modtaget smykker er glade, men øøj I kunne have sparet hele campingferie😃
Køb aldrig på denne hjemmeside, fup og fidus
Køb aldrig på denne hjemmeside! Fup og fidus. Det bliver præsenteret så fint med at ejeren af butikken må lukke efter mange år bla bla bla. Rent løgn og latin,
Fik tilsendt de grimmeste billigste ting som du kan købe i den værstebutik der sælger billige kinavarer.
Jeg er så skuffet og træt af alle de mennesker der fupper andre. Jeg troede virkelig på denne side! Det var lige kr 600 der fløj lige ud af lommen.
Øv øv øv .
TOTAL SCAM + China-crap og en rigtig…
TOTAL SCAM + China-crap og en rigtig løgnehistorie.
Løgn og latin
Løgn og latin. Sælges som sølv med en god historie på. Hentet min ring idag. Der er intet stempel. Den ligner ikke sølv. Det er ikke sølv. Fup og fidus.grådighed.
Fup og fidus..
Fup og fidus... Skod smykker sikkert fra Kina.. Er nu bare træt af at jeg ikke tjekkede her på trustpilot først. Nu 350 kr fattigere med virkelig grimme billige øreringe!!!! Hold jer væk!!!
En troværdig historie som skal vise sig…
En troværdig historie som skal vise sig at være en løgn. Og ja jeg burde have undersøgt virksomheden og stillet spørgsmål ved troværdigheden. Sikke en joke!!! Nu en mærkelig ring rigere der på ingen måde er i nærheden af billedet, i et stykke metal drejet så det ligner et
beslag til en vandhane. Det burde ikke være muligt at drive forretning på den måde!!