Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Alt kan blive bedre. Og med den hastighed, som ikke mindst digitaliseringen har ansvaret for, er pause og stilstand i dag det samme som tilbageskridt.
Strandvejen 193, 2900, Hellerup, Danmark
- 88 44 10 20
- info@eltoftnielsen.dk
- eltoftnielsen.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Uovertruffen mægler-oplevelse med…
Uovertruffen mægler-oplevelse med Eltoft-Nielsen i Virum.
Vi valgte Karina Svarrer og Eltoft-Nielsen, da vi oplevede meget solid erfaring, et indgående kendskab både til vores område, og købersegment, og vi blev ikke skuffet.
Tværtimod har Karina og team i den grad været på. Hurtige tilbagemeldinger, grundig rådgivning og realistiske vurderinger, gør at vi på det varmeste kan anbefale Karina og Eltoft-Nielsen.
Fantastisk oplevelse med Ivan Eltoft på…
Fantastisk oplevelse med Ivan Eltoft på Østerbro!
Jeg kan varmt anbefale Lasse Folkmann fra Ivan Eltoft på Østerbro. Fra første møde følte jeg mig tryg og godt informeret gennem hele processen. Han var yderst professionel, ærlig og altid tilgængelig, når der opstod spørgsmål.
Salget gik hurtigt, og kommunikationen var tydelig hele vejen igennem. Jeg følte virkelig, at Lasse havde mit bedste for øje, og resultatet blev både en god pris og en gnidningsfri handel.
Derudover satte jeg stor pris på den personlige tilgang – det var tydeligt, at Lasse gjorde en ekstra indsats for at sikre, at alt gik som planlagt.
Kort sagt: En super god oplevelse, og jeg ville helt sikkert vælge Ivan Eltoft på Østerbro igen næste gang!
Topkarakter til Karina Svarrer !
Kan kun på det varmeste anbefale Karina Svarrer, som vi har haft et fantastisk samarbejde med ! Hendes rådgivning, professionalisme og etik sidder lige i skabet. Og vi har både før, under og efter vores hussalg følt os utrolig trygge ved at have Karina ved vores side.
Super oplevelse med Cornelia
Havde en rigtig god oplevelse med Cornelia, hun solgte min lejlighed på første åben hus og var super god til at hjælpe mig gennem hele processen. Kæmpe anbefaling herfra ⭐️💯
Professionelle og solgt til over udbud efter 1 uge
Fantastisk søde og kompetente mennesker hos Ivan Eltoft Nielsen. Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Cornelia og Nana, der tog sig god tid til at snakke om lejligheden, planlægge sen overdragelse og få det bedst mulige ud af salget. Lejligheden blev solgt efter første fremvisning efter 1 uge og så endda til over udbudspris. Der blev taget flotte billeder som var meget i tråd med hvordan vi selv visualiserer lejligheden. Både Nana og Cornelia var altid tilgængelige. Jeg kan kun anbefale både Ivan Eltoft Nielsen som ejendomsmægler virksomhed og desuden kun anbefale samarbejde med mægler Cornelia og Nana! Stort tak til jer alle for det yderst professionelle arbejde!
De største og varmeste anbefalinger til…
De største og varmeste anbefalinger til Ivan Eltoft Nielsen Holbæk-kontoret. Hvis I ønsker kompetente, dygtige og knivskarpe mæglere til at sælge dit hus, så ring til Lasse og resten af Holbæk-afdelingen. :-) Vi har haft de bedste oplevelser og vil altid vælge dem fremfor andre mæglere til enhver tid. Vi anbefaler dem vidt og bredt. :-) Dygtige og professionelle fra start til slut i processen, kontinuerlig kontakt og god sparring om bud og interesserede købere.
Vi er rigtigt godt tilfredse
Vi er rigtigt godt tilfredse. Proaktiv fra begyndelsen, mobiliserede hurtigt og har været tæt på. Karina har udstrålet en lyst og vilje til at lykkes med et salg som gjorde os trygge fra begyndelsen. Det der loves, er også det der leveres. Super professionel og klart på et højere niveau end de mæglere vi prøvede før hende
God vejledning og hjælp i forbindelse…
God vejledning og hjælp i forbindelse med salg af vores lejlighed, vi har desuden sat stor pris på kommunikationsbureauet og det hurtige salg
De kunne ikke sælge vores sommerhus fra…
De kunne ikke sælge vores sommerhus fra deres afdeling i Hornbæk. De er efterhånden blevet en kædemægler ligesom de fleste andre. De har for stort fokus på deres dyre liebhaver boliger og kan ikke få solgt de små boliger.
Nærmest ingen fremvisninger. Ingen konstruktiv feedback. Jeg skulle hele tiden henvende mig til dem. Det virkede egentlig bare som om de ikke rigtig gad. Intet netværk. Boligen kom bare på boligsiden og så ventede de på en henvendelse. Intet proaktivt arbejde fra deres side.
Kan varmt anbefale Ivan Eltoft Nielsen.
Kan varmt anbefale Ivan Eltoft Nielsen.
Professionelt, effektivt og hurtigt salg af vores sommerhus. Andreas Rosenløv har håndteret opgaven til fem stjerner!
Hurtigt og professionelt salg
Behageligt, hurtigt, effektivt og professionelt! Kan på det varmeste anbefale Karina Svarrer og hendes team fra Ivan Eltoft i Virum som mægler. Hurtig reaktion fra første kontakt til annoncering og god dialog undervejs. Vi var i gode hænder hele vejen og fik ikke mindst et hurtigt salg.
Tak til Nana fra team Østerbro for at…
Tak til Nana fra team Østerbro for at gøre vores køb til en empatisk og tryg oplevelse. Det har været en fornøjelse med både det menneskelige og professionelle aspekt i en meget hektisk periode, hvor markedet generelt ikke giver plads til det.
De varmeste anbefalinger til Karina…
De varmeste anbefalinger til Karina Svarrer og hendes team hos Ivan Eltoft Nielsen i Virum. Efter have overtaget et salg der var gået i stå kom der hurtigt aktivitet. Meget proffesionelt,kompetent,tillidsfuldt og succesfuldt.God kommunikation og vejledning. Som sagt , de varmeste anbefalinger til alle. 6 stjerner herfra
Jeg kan varmt anbefale Karina Svarrer…
Jeg kan varmt anbefale Karina Svarrer fra Eltoft Nielsen i Virum.
Det har været et professionelt forløb med stort engagement og dermed en fornøjelse at samarbejde om salg af min bolig. Salget er gennemført hurtigt og smidigt, og jeg er blevet vejledt hele vejen gennem processen.
/Christine Hamner
De varmeste anbefalinger af Karina…
De varmeste anbefalinger af Karina Svarrer fra Eltoft Nielsen i Virum!
Efter en meget inaktiv periode hos en anden mægler, skiftede vi til Karine Svarrer, og det har vi kun godt at sige om!
Det har været en fornøjelse at samarbejde med hende. Hendes store engagement gjorde hele forskellen i forhold til vores salg. Hun satte sig grundigt ind i forholdene omkring vores ejendom, og stod personligt for alle fremvisninger.
Når processen så oven i købet ender med et salg over udbudsprisen, kan man kun være tilfreds.
Endnu en gang tak herfra!
2025 Hornbæk
2025 Hornbæk : Ivan Eltoft Nielsen incl ansatte :
Sørgeligt at følge med i deres mangelfulde sprog :
De forbigår informationer af yderste vigtighed.
Senest er en 🌷💦🕊️
K Æ M P E V I L L A 🇩🇰 S T R AN D V E J E N : 3150
Privat Strand og Tennisbane + 3 ports garage med sortglaseret tegl og kobber tårn med spir IKKE oplyst... Vejrhanen belagt med GULD ... osv
H e r l i g h e d s v æ r d i e r
med enestående unik beliggenhed negligeret ligesom info om
P r i v a t s k o l e direkte til Nordre Strandvej
overfor
S v e n s k e k y s t e n ....
Der er meget mere ... Se efter og find ejendomme, som er helt udenfor sammenligningsgrundlag ...
Det handler ikke om liggetider... MEN forhold som også NSK har blik for....( National Særlig Kriminalitet )
Dygtige mæglere tager ordet og skriver teksterne dækkende alt af værdi... Det modsatte er spekulation.
NSK er på tæerne i sager om hvidvask ... hvad er det for informationstab i ringe tekst, som nedgør SALG af fantastiske ejendomme ?
B i l l e d m a t e r i a l e af tilsvarende ringe kvalitet ....
Mangeårig sammenlignende prispolitik og tanker om karteldannelser øger opmærksomheden på kendte områder NORD for KØBENHAVN til ØRESUND
fri af stanken fra sydligere postnumre fra Hellerup, Vedbæk Rungsted 💦🧜🏻♀️💦💦
Fantastisk service fra første telefon…
Fantastisk service fra første telefon samtale med Lasse Madsen; Rungsted/Hørsholm filial. Lasse har været super arbejdsom og professionel. Og det tog ham ikke mere en 1,5 mdr så var huset solgt. Kæmpe anbefaling. Lasse holder hvad han lover.
Bedste anbefaling af Karina Svarrer
Karina Svarrer fik solgt min bolig hurtigt efter den havde været til salg hos anden mægler i mere end et år.
Karina er effektiv og let at kommunikere med. Tænker du på at sælge din bolig, er hun absolut et godt bud på den ejendomsmægler, du skal have fat i.
Præcis markedskenskab
Mægler Joackim Killerich Selnæs gav ud fra min henvendelse en præcis vurdering af lejlighedens markedspotentiale og den blev solgt indenfor 1 uge til den estimerede pris.
Stor anbefaling af Karina Svarrer
Karina varetog både salg af nuværende bolig samt mægler på ny bolig, hun sørgede for at styre begge handler sikkert i mål på trods af forbehold på begge handler.
Super professionel og behageligt samarbejde, kan kun anbefale Karina og Ivan Eltoft, Virum.