Elsa Stockholm verkar ha satt i system att skicka dåliga varor som inte alls stämmer med beskrivningen. När jag ville returnera tröjan som jag beställt så var det plötsligt jättekrångligt och dyrt oc... Se mere
Elsastockholm
Se, hvad kunderne siger
Bilden på koftan stämde inte med verkligheten. På hemsidan står "Vi ser till att returen går smidigt – så att du slipper krångel" men returen ska till Kina och frakten måste jag betala. De erbjöd mig... Se mere
En sida som förespeglar att butiken ligger i Stockholm medans det i själva verket är från Kina. Varorna ser inte ut om på bilderna när de kommer hem, när man vill returnera så erbjuder de 20% av det... Se mere
100% nöjd eller pengarna tillbaka?!!!
100% nöjd eller pengarna tillbaka?! Stämmer inte alls. Beställde två jackor som inte alls var bra. Ville skapa retur men fick då till svar att det skulle bli alldeles för dyrt för mig att returnera, så istället skulle jag behålla plaggen och få återbetalt 30% av beloppet. Hittepå-företag!
Det framställs som ett svenskt företag
Det framställs som ett svenskt företag. Sen tar det orimligt lång tid att få leverans. Beställd för 14 dagar sedan och ha ännu bara fått en massa mejl om min leverans, men inte fått själva produkterna. Inte konstigt, produkterna kommer från Kina. Ingenstans blev jag upplyst om detta vid min beställning! Hade jag vetat hade jag inte beställt.
Lurendrejeri
Vilket lurendrejeri, bilderna är långt ifrån verkligheten. Beställde en grön kort jacka som var på bilden lurvig och formbar på bilden. När den kom är den plastig grön och fruktansvärd gräslig. Retur är krångligt och dyrt, varning varning, inget dom säljer stämmer överens med bilderna.
Detta är ett blufföretag
Detta är ett blufföretag, handla inte här!
Varning för falska bilder på tröjor
På annonsen var bild på en mönstrad stickad hoddie i vackra mossiga färger. I leveransen kommer en hoddie i blankt tyg och sorgliga färger. Inte på något sätt lik bilden och produkten jag lurades att köpa. Att företaget har döpt sig till Elsa Stockholm för att det skapar tilltro och sedan inte kan göra returer pga det är ett likande företag som temu för dyrt är också lurendrejeri och ett skämt!!
Köpte en kofta som inte alls var som på…
Köpte en kofta som inte alls var som på bilden😡 vill returnera och då får jag erbjudande om 30% återbetalning och behålla koftan! Synd att jag inte läste kommentarerna före, kommer inte REKOMMENDERA nån att köpa!
Omöjligt att returnera varor
Fick en jacka som inte alls motsvarade den på bilden. Ville returnera jackan och fick till svar att det är krångligt och kostsamt att returnera till Kina och att jag själv får bekosta returen. Erbjöds istället 30% av pengarna tillbaka.
Nöjd och glad över ny väska
Nöjd och glad över ny väska. Vände fort då båda axelremmarna lossade och innehållet for i backen. (Med mobilen i förstås)
Reklamerade och snabbt svar, vilket var positivt. Sen hände inget mer. Mailar igen. Som "goodwill" erbjuder de 30% i återbetalning. För en trasig väska... Nu har jag fått maila igen för att fråga om återbetalningen. Hux flux är återbetalning påväg. Surt som tusan!
Värdelösa kläder inte alls motsvarande…
Värdelösa kläder inte alls motsvarande på bilden. Beställde dessutom 19/8 och levererades 5/9. Kommer aldrig beställa och rekommendera ingen att handla
Sämsta
Ett jäkla skämt, du kan behålla plagget så drar vi av 30% av summan, för annars blir kostnaden så dyr.. ja såklart om man aka skicka skiten till kina.. luffare.. svenskt familjeföretag…
Hemsk kvalitet - varning
Hemsk kvalitet, liknar inte alls bilden. Köpt en hoodieklänning och ett par skor; rena skräpet från Kina. Vid retur ger de återbetalning med 60%, annars måste man returnera själv till Kina. Köp inget från dem!
Underbar klänning 10/10
Mjuk och skön klänning precis jag 10/10. Enkel och snabb leverans. Kan betala med Klarna
Varning för detta företag
Beställde en klänning som kom efter en lång tid och den var inte alls som på bilden och kvaliteten var väldigt dålig. Jag har kontaktat företaget för att returnera den men får som flera andra ett erbjudande om att betala en del och behålla klänningen eller själv skicka tillbaka den till Kina vilket inte är acceptabelt. Har inte betalat den så försöker kontakta Klarna som flera andra gjort.
Varning
Varning! Köp inget här. Dålig kvalité på klänningen jag köpte. Nu vill jag returnera men företaget menar att jag ska returnera till Kina själv och har fått adress. Detta blir dyrt så de föreslår att jag behåller klänningen och får tillbaka 60 proc av beloppet.
Har betalt via Klarna och kontaktat dem. Då jag ej ännu betalt ska de titta på ärendet. Jag tycker ej klarna ska samarbeta med oeriösa företag då deras varumärke känns som ett tryggt sätt att betala på.
Varning!!
Varning!!
Läs företagets villkor innan ni handlar!!
Dessa villkor följer inte rådande svenska lagar ( distans eller konsumentköplag )
Förmedlar billiga ( riktigt dåliga) kläder från Kina.
Kommer inte att beställa något mer av…
Kommer inte att beställa något mer av detta företag, helt värdelöst system när det gäller returer, man får betala returen/tullavgift själv om man inte är nöjd med varan som man beställt. Beställ hellre från Temu där får man pengarna tillbaka på en gång när man inte är nöjd med sitt köp. Garanterat så finns samma varor på Temu om ni tittar noga och dessutom billigare och enklare leverans/returrätt. Detta är ett försvenskat Temu som vill tjäna lätta pengar
Väntar fortfarande på mina klänningar
Väntar fortfarande på mina klänningar. Ser nu att omdömena är dålig samt att man INTE kan byta reakläder. Hoppas kläderna kommer snart och att jag blir nöjd🙏🙏🙏
Oseriöst företag!
Oseriöst företag!
Lång leveranstid för en klänning i dålig kvalitet; Plastigt tyg och noll passform. Inte i närheten av vad som visades på bilden.
Får inte returnera eftersom den är köpt på "rea" och på hemsidan uppmanas man att inte koppla in Klarna om man önskar att returnera.
Dålig kvalitet
Lång leveranstid, 3 veckor! Då produkterna äntligen kom var besvikelsen stor. Dålig kvalitet, motsvarar EJ bilder på produkterna!
Missnöjd!
Lång leveranstid och en klänning som inte alls ser ut som på bilderna, varken färg, form eller material.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.