Eloranova Anmeldelser 16

1,8

Under middel

TrustScore 2 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedrägeri

Fick aldrig min vara och nu har ”hemsidan upphört”, de tog alltså mina pengar och svarar inte på kontaktförsök. Blufföretag.

4. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mailet to ulike mailadresser og sendt…

Mailet to ulike mailadresser og sendt kontaktskjema fra hjemmeside uten å få svar. Totalt 6 henvendelser fra min side. Produktet ( sovemaske var fake og kom uten returseddel) Jeg fikk aldri mulighet til å returnere eller klage. Sendingen tok 41 arbeidsdager, ikke 6 som de reklamerte med først, og ikke 12 som de reklamerte med etter at det hadde gått en måned ( minustid??) Svindelforetak.

9. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag delar samma åsikt som alla andra…

Jag delar samma åsikt som alla andra som har skrivit. Riktigt skamligt och rakt av bedrägeri. Beställ aldrig därifrån!
Jag beställde en sovmössa 28/7, tog emot den 27/8, alltså en månad efter beställning trots att de yttrar 12 arbetsdagar. När jag mailade innan varan kom fram fick jag svar att den som skulle jobba i sommar fick ett akut familjeärende och kunde inte fullfölja sitt uppdrag. Ja då lämnas kunderna väntandes istället. Som kompensation får man 10% rabatt på nästa order. Mottog varan som inte alls såg ut som på bilden, en billig mössa med tre band som jag inte vet vad man ska göra med, de går inte ens att knyta då de är korta. Mailat utan svar trots att det står 24/7 support på deras hemsida. Kommer anmäla det till Konsumentverket.

31. august 2025

Riktigt dålig service

Riktigt dålig service. Tog mig över en månad att få produkten. Och när jag försökte kontakta företag så fick jag inget svar och via telefon gick de inte. Och efter ett tag så fick jag svar och varorna kom. Som kompensation får jag rabatt på nästa order. Sämsta

13. august 2025

Riktigt dåligt!

Riktigt dåligt!
Fick en orderbekräftelse och sen hörde jag inget mer. Försökte komma i kontakt med dem flertalet gånger utan svar. Deras telefonnummer fungerade inte heller. Kontaktade Klarna som jag betalat via och de tog emot ärendet.
Skickade ett mail och skrev att jag skulle ta det vidare om de inte makulerade min order, då hände det grejer och jag fick tillbaka mina pengar.

Scam rakt igenom

8. august 2025

Riktigt bedrägeri

Riktigt bedrägeri. Deras vara Dream Wrap - Lyxig Sovmössa i Mullbärssilke som jag beställde motsvarar inte alls förväntningarna eller beskrivningen på deras hemsida. Jättesvår att få tag i.

15. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Produkten jag köpte går inte alls att…

Produkten jag köpte går inte alls att använda och motsvarar ABSOLUT inte det som visas på deras hemsida… Så mycket falsk marknadsföring och nu när jag ber om att få göra en retur och få pengar tillbaka får jag inget svar… Håll er borta från detta företag!

30. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Scam så det skvätter om det

Scam så det skvätter om det. Bestälde en "Dream wrap" i "100% Mullbärssilke". Det är en tunn, genomskinnlig historia från China. Absolut bara skräp och inget att ha. Tog en månad att få och nu sitter jag och försöker maila om retur och pengarna tillbaka. returen får man betala själv står det på deras hemsida.

25. juli 2025

Beställ absolut inte

Beställde den 9/6 och fick paketet idag 1/7, mailade kundservice två gånger och fick samma Mail som svar två gånger. Leveransen tog mycket längre tid än de sa, det stod att de kunde ta 2-12 dagar. Fick dessutom inte alls de jag förväntade mig. Beställde en bonnet med långa band och jag fick en liten mössa med tre små korta band som inte går att knyta eller något. Tyget är otroligt tunt och genomskinligt, och känns väldigt billigt. Hade säkerligen kunnat beställa en bättre bonnet från någon Kina sida. Skulle verkligen inte rekommendera någon att köpa något från Eloranova.

1. juli 2025

Rekommenderar inte

Tog mycket längre tid, varan skickades från Kina och kundtjänsten var väldigt knepig. Tycker mycket tyder på dropshipping. Rekommenderar inte!

14. maj 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.