1. Grafisk designer
  2. Haute Couture-modehus

When you shop with Elmojis, you're choosing to buy something truly unique! Our Promise to You: We want every customer to love their Elmojis item as much as we love making them. We are committed to giving each and every one of our customers the personalized service they deserve. From the moment you place your order to the moment you unwrap your purchase, we're here to help! Each portrait is unique to your individual pet 🌱 All of our products are eco responsible. 🌱 We use G.O.T.S. certified apparel products from organic cotton. 🌱 We use water based, eco friendly ink for the prints. 🌱 Our packaging is plastic free and shipping is carbon neutral.

4,2

God

Helemaal blij mee

Goed en zeer vriendelijk mailcontact. voordat de foto gedrukt werd eerst een voorbeeld via de mail of het zo goed was, en een prachtig resultaat, helemaal blij mee!

9. december 2022

Besvarelse fra Elmojis

Bedankt voor deze review! Het was een ontzettend leuke bestelling om te maken! 🐶

Aanrader!

Zeer mooie producten van goeie kwaliteit! Wordt echt gemaakt met vanuit de liefde voor het huisdier, dat merk je aan alles!
Er was bij ons iets mis gegaan bij de drukker waardoor we een foutief product opgestuurd kregen. Elmojis vond dit vervelender dan dat wij dat vonden en er werd alles aan gedaan het juiste product zo snel mogelijk bij ons te krijgen. TOP!

7. august 2022

Besvarelse fra Elmojis

Bedankt voor deze lieve reactie en heel erg leuk dat jullie merken dat wij bij Elmojis vanuit passie en liefde voor het huisdier werken!

Dikke aanrader!

Recent twee dingen besteld. Eerst heb ik wat vragen gesteld via Instagram. Ik werd enorm goed geholpen. Er werd met mij mee gedacht, meerdere designs zijn voorgesteld en laten zien. Hier zijn twee super leuke designs uit gekomen. Alles was binnen een week binnen. De kledingstukken zijn super zacht. Ook is de print echt mooi gelukt. Dikke aanrader!

31. juli 2022

Besvarelse fra Elmojis

Wat ontzettend fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling. Het was heel leuk om deze voor je te maken!

Mooi en fijn product - ik bestel hier weer!

Mooi en fijn product, goede kwaliteit en nét die extra finishing touch in de verpakking als je het open maakt. Ik werd er blij van :)

8. juli 2022

Besvarelse fra Elmojis

Dit is waar wij het voor doen - bedankt voor je mooie review :)

Beautiful products, easy to order!

I have received a very nice product, the owner was very helpful. I’m going to make someone really happy with this gift.

24. juni 2022

Besvarelse fra Elmojis

Always nice to be a part of making someone happy - thanks for review :)