Ellengaard Planteskole & Anlægsgartneri Anmeldelser 10

3,2

3,2

Middel

Eftersom jeg købte nyt Rækkehus igennem…

Eftersom jeg købte nyt Rækkehus igennem ASM BYG og Ellegaard planteskole skulle stå for etablering af hækken som de er blevet betalt for Jamen så går min utilfredshed ud på at hækken der er sat ikke både på min matrikel men 6 andre rækkehuse ligner noget en fra 1 klasse kunne lave vil jeg gerne advare om deres måde at servicere kunderne.
I april måned lovede Ellengaard planteskole Christian at kigge forbi og se på det og i dags dato 24-10-2025 frasiger de sig alt ansvar til trods for de har fået deres penge og de ved at ASM BYG ikke eksisterer mere og jeg kunne henvende mig til dem.
SÅ BRUG ALDRIG ELLENGAARD PLANTESKOLE der løber fra deres ansvar

4. april 2025

Er så skuffet over Ellengaard

Er så skuffet over Ellengaard.

Min mand og jeg låner en bil med plads til to kæmpe krukker i juni og begiver os de 17 km til planteskolen.

Vi har købt 2 store hørpalmer, og skal bruge store krukker, samt lecasten og speciel palme-/olivenjord.
Vi finder 2 flotte krukker, som tilmeld er til halv pris. De er sat ned fra 2600, oveni kommer så 2 sække leca og 3 sække palmejord.
Vi omplanter palmerne i juli, og ca halvanden måned senere, ser jeg til min gru, en tynd lang revne gennem den ene krukke.
Min tanke er en produktionsfejl.

Jeg mailer til planteskolen, da det ikke bare er at hive planten op og tømme krukken, låne bil og kørt de 17 km.

Jeg foreslår refundering på den ene krukke, på trods af at jeg skal ud at have 2 nye krukker, samt en hulens masse besvær. Så beholder jeg krukken til stykkerne går helt fra hinanden.

Jeg ved at det ikke længere er sæson for krukker, og Ellengaard har heller ikke flere.

Men Ellengaards medarbejder nægter at refundere, men tilbyder en tilgodeseddel på én krukke, men så skal jeg have alt bøvlet med at tømme og bringe krukken.

Jeg har absolut intet at bruge en tilgodeseddel til, da jeg nu skal finde to ens krukker et sted.
Jeg sidder med følelsen af at ikke blive troet på, trods masser billededokumentation samt kvittering
Derfor vil han have en ødelagt krukke bragt ud til dem.

Jeg har nu opgivet kampen, og håber at den ikke knækker helt fra hinanden inden foråret.
Så har jeg da et halvt år til at spare de 2000 sammen som er spildt på krukker og jord.

Jeg handler ALDRIG ved Ellengaard mere.

11. september 2025

Flotte planter & yderst go'…

Flotte planter & yderst go' kundeservice
_____________________
Ønsker du flotte træer, planter og blomster, så er et besøg hos Ellengaard helt klart køreturen værd.
Jeg oplevede en usædvanlig go' kundeservice, endda efter lukketid, hvor vi fik hjælp med at pakke nogle store træer og lånt en trailer med hjem.
Så hjælpsom en service, skal man lede længe efter.

Det er ikke sidste gang jeg kommer forbi :-)

24. marts 2025

I bliver min plante-dealer :)

Min anmeldelse er ikke baseret på køb, men på kundeservice:

Jeg havde svært ved at vurdere, hvor mange af de store planter jeg kunne have på egen trailer.. Ringede til Ellengaard op fik den sødeste, kvindelig medhjælper fra “planteskole-afd.” i røret..
Hun kom med et bud på antal i trailer, udregnede km. og omkostning, hvis det skulle leveres mv.
Yderst behagelig og behjælpelig medarbejder!!
Det blev dog ikke til køb af planter denne gang, men NÅR jeg skal købe planter, så bliver det fra Ellengaard :)

24. marts 2025

Kørte fra Silkeborg til Ellengaard i…

Kørte fra Silkeborg til Ellengaard i går.
Da vi desværre ikke længer har planteskoler i Silkeborg der er et besøg værd.

Bliver mødt af en planteskole der står utroligt skarpt.
Gode sunde planter og jeg må fremhæve deres medarbejder Thor som jeg havde fornøjelsen af at blive betjent af.
En god viden om hans produkter og en mærkbar føles af en der brænder for sit fag.

Dejligt at den slags planteskoler stadig findes i Danmark.

22. juli 2024

Aldrig mere Ellengaard.

Vi har de sidste 5 år kørt fra Viborg til Ellengaard for at plukke jordbær og ærter. 4-5 gange hvert år og hver gang købt for 4-500 kr. Vi var der igen i denne uge og det bliver sidste gang. På den store ærtemark var der kun et meget lille område hvor det var tilladt at plukke. Her var der opsat et skilt med nye regler for plukning,som blandt andet gør opmærksom på, at det medfører bortvisning hvis man spiser mere end 5 ærter medens man plukker. Man føler sig overvåget og dårlig tilpas når man plukker. Der må jo være kamera som filmer os.
Prisen er også blevet for høj. 36 kr. pr kilo. Dagen efter købte vi fine ærter i supermarked til 20 kr. pr kilo.
Gode jordbær svære at finde på anvist område og de var sure. Samme pris som ærter. Uvenlig betjening.
Vi ville give 0 stjerner hvis det var muligt.

31. juli 2022

Vi kørte til EllenGaard hele vejen fra…

Vi kørte til EllenGaard hele vejen fra Århus, for at plukke jordbær og ærter, da vi var der, spurgte vi om man måtte smage, og fik at vide at det er tilladt.
Når jeg var igang med at plukke ærter,´så kommer der en mand mod mig, kørende med en traktor, og han siger at han hedder Hans, så begyndte han ligepludselig og råbe til mig, og mener at vi har spist for meget, og at hvis vi "ÆDER" bare en mere ville han ringe til politiet, og anmelde os for 'tyveri'. Han sagde at det
ikke er tilladt at smage på noget, og at det skal betales først, Han råbte i mit ansigt i flere minutter, og sagde at vi skal forlade stedet med det samme!!!
Han sagde at han er ejeren og det var han åbenbart ikke, han var en ansat hos EllenGaard,det fik vi af vide ved kassen.

Det var den værste oplevelse jeg havde haft og jeg anbefaler ikke EllenGaard.

5. juli 2018

Alletiders planteskole - ærgeligt at jeg ikke kan give flere stjerne

Ellengaard Planteskole er bare fantastisk. Deres hjemmeside giver et rigtigt godt udgangspunkt for køb af planter, og produkterne er godt beskrevet med gode billeder. Men at kommer der ud for at købe planterne, er en oplevelse der er i en klasse for sig selv. Ualmindelig venligt og kompetent personale. Der er ingen tvivl om at de virkelig ved hvad de taler om. Og de var SÅ søde til at hjælpe med forslag og ideer.

Deres udvalg af planter er VIRKELIG godt og spænder meget bredt. Det er ikke kun "standart" planter som vi efterhånden ser på mange planteskoler. De har utrolig meget forskelligt og anderledes, og priserne er meget rimelige.

Vi er så glade for at vi ved et "tilfælde/uheld" kom forbi Ellengaard.
Vi har søgt længe efter nogle specifikke planter som vi ikke har kunne få på andre planteskoler, da de: "ikke er noget der sælger særlig godt, men vi kan bestille dem hjem til jer, men det vil blive rigtig dyrt".

De planter havde de på Ellengaard. Efter to besøg er vores have nu præcis som vi gerne ville have den, og jeg syntes egentlig ikke det blev særlig dyrt når man ser på hvor meget vi har fået.

Vi kører gerne 55 km for at komme der ud og få planter som ikke står i mange andre haver.

18. maj 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (10 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto