Elkilt

Schoenen besteld voor 49.90 € Email ontvangen bestelling is onderweg maar ba twee maanden nog steeds geen pakket gezien ik ga niet dood van 50€ het doet me pijn voor mijn zoontje die verheugde zich er... Se mere

Heb 2mnd een paar sneakers besteld voor € 25,-.....heb nooit iets ontvangen. Ineens is desbetreffende site uit de lucht gehaald..... zie bij de reviews dat er een hoop mensen opgelicht zijn..... 🤬🤬... Se mere

Jullie bende oplichters …. Op 23 april 3 pulletjes besteld , zouden zogezegd geleverd zijn volgens track en trace……niets ontvangen . Ook verschillende mails vertstuurd en geen antwoord!🤬🤬🤬wat kun... Se mere

oplichters

d.d. 27.05 een bestelling geplaatst en volgens track-and-trace code zou het afgeleverd zijn. Dus niet.
Meerdere malen contact gezocht via de mail, maar totaal geen reactie. Klachtenkompas ingeschakeld en zij hebben deze firma uitgenodigd via de mail om deze klacht op te lossen. ook zij kregen geen reactie.

Bestel dus niet bij deze firma. zijn gewoon oplichters.

18. september 2023

Ook ik heb dezelfde ervaring

Ook ik heb dezelfde ervaring, betaald, niets ontvangen,geen reactie op verschillende mails,volgens track en trace moet het pakket al geleverd zijn. Gewoon er in getrapt, oplichters

6. juni 2023

Product wel betaald maar niet ontvangen…

Product wel betaald maar niet ontvangen !
7 mei 2023 3 shirtjes besteld en betaald maar tot op heden 25 juli 2023 niet geleverd. Volgens het (volgens mij nep-)track&trace overzicht is het wel bezorgd. Op mijn emails aan Elkilt krijg ik geen reactie. Producten worden vanuit China geleverd. Dit riekt naar oplichterij.
Het geld ben ik kwijt.

25. juli 2023

Foute firma

Pakket tot op heden 22-07-23 nog niet geleverd wat volgens het track en trace overzicht wel gebeurt moet zijn. Op verschillende mailtjes geen reactie. Kan er ook niet achter komen wie voor deze firma de pakketten bezorgd in Nederland. Producten worden vanuit China geleverd. Niets bestellen bij deze firma anders kan je net als zoveel anderen ook naar je centen fluiten.

27. maj 2023

Hier niet bestellen!

Hier helaas precies hetzelfde. 1 juni 3 spijker jasjes besteld voor 50 euro. Ook een track en trace erbij gekregen maar hier staat dat het allang geleverd zou moeten zijn. Tot op heden nog niks. 2 mails gestuurd maar geen antwoord op gekregen! Belachelijk wat mensen tegenwoordig doen om geld binnen te krijgen. Dit is gewoon jatten uit iemand zijn portomonnee! Wat ik hier in ieder geval wel van geleerd heb is dat ik eerst reviews van een website ga checken voordat ik bestel ;)

19. juli 2023

Niets ontvangen

31 mei 3 spijkerjasjes besteld. Je zou er zogenaamd 1 gratis krijgen. 3 halen 2 betalen. Voor 50 euro. Maar tot op heden niets ontvangen. Ook meerdere malen geprobeerd contact te krijgen. Maar niets. Zo triest.
Wel een track and tracé gekregen. Alles netjes te volgen. Maar ook dat is volgens mij maar schijn. Want dan had t allang bezorgd moeten zijn. Dus nee hier bestel ik nooooit meer. Geen jasjes en geld weg.

18. juli 2023

Ook nieuts ontvangen

Met een mailbevestiging van 27 mei 2023 en een track en trace nummer zou dit bij DHL moeten zijn?
Maar waarom heb ik het nu nog niet dan? Deze site staat bij mij op de zwarte lijst nu. Nooit meer iets bestellen. Op 9.7.2023 zie ik dat het vandaag (dus de 9e) bezorgd moet worden, maar helaas.

14. juli 2023

Op 11 Mei 2023 bestelde ik 7 shirtjes…

Op 11 Mei 2023 bestelde ik 7 shirtjes bij Elkilt.com onder ordernr. 1200, ik betaalde daarvoor € 74,95 maar tot op de dag van heden heb ik nog steeds niets ontvangen. mailtjes worden niet geaccepteerd en komen terug omdat men mij geblokt heeft. ik kom geen streep verder. kreeg een track en trace code , YT8365783657232957 maar die zegt dat het pakket geleverd zou zijn, waar? geen idee. maar niet bij mij. Aangezien ze een bedrijfsadres opgeven in London heb ik daarmee ge-chat vandaag, maar daar kennen ze dit bedrijf niet. Hoe kan ik erachter komen waar mijn pakket is gebleven? als het al gestuurd is? kunt U mij misschien helpen? vorige week heb ik hier ook al geschreven maar daar is niets van terug te vinden, dus is niet geplaatst door jullie, erg jammer want zo kom ik geen stap verder. please.. help mij svp. b.v.d. Berta.

10. juli 2023