Havde bestilt en auto Warm som skulle holde bilens ruder fri for is. Fik noget der hed RAYHONG Electromagnetic som lignede det jeg havde bestilt. Det viste sig at være noget ubrugeligt plastic som ik... Se mere
Helst 0 stjerner! Bestilte og betalte 20.03.21, men stadig ikke modtaget (15.04.21) Skrevet til dem 2 gange - ingen respons... Endnu et fubfirma 😤 Vil fremover tjekke firmaet før jeg bestiller...... Se mere
Bestilte pude for 6 uger siden har ikke modtaget endnu de skrev dag til dag levering hold jer langt væk fra de forbrydere pengene blev hævet straks Skrive til dem kan man heller ikke
Jeg har ikke modtaget min bestilte varer og beløbet er trukket på min konto. Der bliver ikke svaret på hvornår jeg kan ha varen som de annoncerede med ville blive afsendt inden for 24 timer. Det er... Se mere
Havde bestilt en auto Warm som skulle…
Det viste sig at være noget ubrugeligt plastic som ikke duede til noget som helst. skrev og klagede men få ingen svar. Køb ikke noget fra det firma
Køb ikke hos dem
Køb ikke hos dem! Svindelfirma. Modtog aldrig min vare!
Bestilte en vare ved dem i midten af…
Bestilte en vare ved dem i midten af Marts, og intet modtaget.
Aldrig modtaget bestilt og betalt vare.
Har bestilt vare i marts måned. Har selvfølgelig betalt med trods flere forsøg på at komme i kontakt med firmaet, har jeg ikke fået min vare eller for den sags skyld fået noget svar.
Fup og svindel
Fup og svindel
Har bestilt i Mars måneds, ikke modtaget varen og selv om har sendt et par stykke mail, har heller ikke høret en lyd af dem. Jeg mellem dem snart til politiet
Har ikke fået min vare har vente to…
Har ikke fået min vare har vente to måneder
Fup og svindel firma
Hold jer langt væk
Har bestilt en vare
Har bestilt en vare, pengene er trukket og på trods af flere rykkere til Elivara.dk, så har jeg aldrig fået respons eller min vare.
Det er tilsyneladende et fupfirma
ikke modtaget pakke
vil ikke give dem en god anmeldelse. da jeg ikke har modtaget min vare, som jeg bestilte for 1 måned siden
Fup og fiduser
Har bestilt en vare, som aldrig kom. Paypal har lige sat pengene ind på min konto igen. Tak til Paypal.
Jeg har ikke modtaget varen
Jeg fik ikke varen.
Jeg fik ikke varen. Men jeg betalte med PayPal, så jeg fik pengene tilbage fordi Paypal allerede havde blacklisted firmaet.
SVINDEL
De trækker pengene og sender aldrig varen. Svindel.....De burde straffes.
FUP OG SVINDEL
Køb ikke her!! De trækker pengene og sender aldrig varen. Man kan ikke komme i kontakt med dem efterfølgende.
0 stjerner!!
O stjerner
O stjerner, svindel. Varen aldrig kommet, beløbet trukket 22.3.21. De burde politianmeldes. RS
Helst 0 stjerner!
Helst 0 stjerner!
Bestilte og betalte 20.03.21, men stadig ikke modtaget (15.04.21)
Skrevet til dem 2 gange - ingen respons...
Endnu et fubfirma 😤
Vil fremover tjekke firmaet før jeg bestiller... af skade bliver man klogere !
Har betalt for en vare
Har betalt for en vare, men aldrig modtaget den køb ikke hos dem Skod firma.
Fuske firma fik aldrig varen
Fuske firma fik aldrig varen. Så PayPal klarede sagen for mig.
Bedrag
Skulle være 0 stjerner. Er vi flere der er med på at politi anmelde ?
Penge trukket- firma er væk 😠
Fup og bedrag
Fup og bedrag - lad være med at handle her.
Varen sendes ikke, men pengene trækkes !!!!
Købte noget der i januar 2021
Købte noget der i januar 2021, stadig ikke modtaget bestillingen d.d 29/3/21