Elithyr Sverige HB Anmeldelser 35

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi hyrde mjukglassmaskin S, paket till vår sons student. Hemkörning, lätta och tydliga instruktioner. Glassen var laktosfri och väldigt god, mycket uppskattat. Vi missade tiden för upphämtningen, men... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jättenöjd med Elithyr! De var väldigt serviceinriktade och tillmötesgående, och löste allt trots att vi som kund var lite röriga :) De fixade med att starta upp allt och gav bra instruktioner på hur... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

4. Udlejning af driftsmidler
  5. Popcornbutik
  6. Teltudlejning

Skrevet af virksomheden

Vi hyr ut eventprodukter, såsom partytält, möbler, spel, mjukglass-, popcorn-, slushmaskiner och mycket, mycket mer. Våra kunder är både företag och privatpersoner, och vi levererar till hela Västsverige. Till privatpersoner är det främst student, bröllop och andra högtider som våra tält, möbler och nöjesmaskiner går varma. Till företag är det mässor och olika former av företagsevent som framför allt, mjukglassmaskiner, popcornmaskiner och olika spel hyrs ut. Bjuda på mjukglass i montern på en mässa lockar väldigt många besökare. Vi erbjuder frakt av alla våra produkter och montering och demontering av våra tält mot en extra kostnad. Ni är välkomna att besöka vårt showroom i Hyssna för mer inspiration, där vi också har vårt lager.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra service och god glass

Det var ett positivt och trevligt bemötande med god service. Det var avgörande för att vi valde er. Vi frågan om att köra ut så var det inga problem och det gick bra att fråga och lägga till i beställningen och få snabba svar.
Det som blev ett problem för oss var att glassen inte hann bli kall så vi kunde inte hela tiden producera glass. Det tog ganska lång tid med långa pauser minst 20 min innan det gick att köra igen mellan varje påfyllnad. Den tog slut direkt och så blev det paus igen. Vi blev fler än vad vi trott så det kan också påverka.
Vi blev rekommenderade att ta två maskiner för att hela tiden ha en som kunde ge färdig glass men det fungerade inte. Kapaciteten var för liten. Vi hade behövs kraftigare maskiner. Men nu vet vi det till nästa tillfälle :)

30. august 2025

Examens- & Studentfest

Fantastisk hjälpsamma och tillmötesgående båda gångerna. Först en Examensfest och sen med kort varsel löste de vårt behov till studentfesten. Super trevliga och smidiga att göra med. Kan varmt rekommendera Pete & Anja på Elithyr.

10. maj 2025

Mkt bra kontakt

Mkt bra kontakt, välvårdad utrustning och smidig avlämning och upphämtning.
Rekommenderas varmt, vi har ytterligare två studenter närmaste 5 åren så vi vet var vi skall hyra tält och möbler.

13. juni 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Friendly and easy to deal with!

We have used Elithyr twice for two different occasions. A 50th birthday party in the Autumn and a 'Studenten' in the summer. Both times we had excellent, flexible service with a great choice of equipment to hire. We can warmly recommend them! :-)

3. juni 2025

Fantastiskt

Fantastiskt! Kontakten med kund är grym, de har bra koll på sina grejer och löser alla problem som oväntat dyker upp. Jag har anlitat elithyr till event i tre år nu och kommer fortsätta med det.

4. juni 2025

Mjukglassmaskin på företag

Toppenmöjlighet att kunna erbjuda en mjukglassmaskin som ett "välkommen tillbaka"- initiativ på vår arbetsplats. Peter som kom och installerade var också jättebra att ha att göra med. God kontakt via mail och enkelt förlopp med installering

8. september 2025

Jättenöjd med Elithyr

De fixade med att starta upp allt och gav bra instruktioner på hur vi skulle använda deras produkter. Kommer absolut höra av mig nästa gång vi har fest!

3. september 2025

Bra service

Från förfrågan till offert och bokning så var det snabba svar på våra frågor och leverans av produkterna samt återlämning av de produkter som vi hyrde var det fantastisk service av Elithyr.

14. september 2025

Proffsigt och smidigt.

Supertrevligt bemötande vid varenda kontakt och svarade snabbt vid frågor. Vid leveransen av alla varor blev allt uppburet till altanen. Bra genomgång av hur alla maskiner fungerade. Väldigt flexibel med upphämtnings dag och allt skulle tillbaks (fick ha varorna hos mig från torsdag morgon till måndag morgon) så det blev aldrig stressigt. Fick allt nerburet vid upphämtningen också. Kändes otroligt proffsiga och kommer lätt kontakta företaget igen vid behov. Allt var toppen från början till slut. Har redan rekommenderat dem till flera personer.

23. august 2025

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.