Eliteexpert Anmeldelser 25

TrustScore 3 ud af 5

2,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Uważam tak samo jak większość tutaj osób. Jednym słowem naciagleli mnie na kurs z którego nie wiele można wyciągnąć i żadnego zwrotu środków nie otrzymasz bo z Pawłem nie ma kontaktu...nikt nie odpowi... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Elite Expert Club organizuje regularne spotkania i wydarzenia, które nie tylko pozwalają na wymianę wiedzy i doświadczeń, ale także sprzyjają budowaniu trwałych relacji wśród traderów.

Virksomheden har svaret

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Szkoda,że nie sprawdziłem tych…

Szkoda,że nie sprawdziłem tych komentarzy wcześniej,bo wtedy na pewno nie brałbym nawet udziału w tym darmowym 2h cyrku.Na całe szczęście mnie naciągnęli tylko na 47pln za rozmowę,na którą czekam już od tygodnia.

15. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Show, gadanina i brak efektów. Znajome?

Nie da się zarabiać ich systemami bo mają one ujemną wartość oczekiwaną - w skrócie im dłużej grasz tym głębiej się zanurzasz (jak w ruletce). Dla początkującego ilość wiedzy wydaje się przytłaczająca. Jest tu:
- efekt wow! (duży procent udanych transakcji, charyzma Pawła, chwalenie się pieniędzmi)
- dużo gadania (można powiedzieć w 15 minut bez wodotrysków to co Paweł mówi przez 2 godziny)
- trochę prawdy (ogólniki i elementy z życia tradera)
- dużo błędów, które początkujący nie wychwyci (strategie, dokładanie do strat, brak kalkulacji strategii, pomijanie prawdopodobieństwa straty, ułuda zyskowności poprzez dużo małych zysków)
- obietnica zwrotu środków w razie niezadowolenia (oczywiście bez pokrycia)
Im chodzi przede wszystkim o dwie rzeczy:
1. Kasa za szkolenie (drobne)
2. Kasa za wielokrotne zakładanie kont fundowanych na ich platformie (gruba kasa)
Jeśli szukasz jak zarabiać na FX, to na pewno nie te drzwi. Wiem co mówię, mam ponad15 lat doświadczenia. Sam mam rozwijam swoje strategie i szukam inspiracji. To szkolenie miało być taką inspiracją i poszerzeniem horyzontów koncepcyjnych. Niestety wyszło jak zwykle przy tego typu szkoleniach...

18. november 2024

Napiszę krótko oszuści.

Napiszę krótko oszuści i nie ma żadnej współpracy z nimi. Nabrałem się na ich strategie, które miały być ich własnością.

Są to kopie 1:1 ze strony wwwschooloftradecom byli tak prości, że nawet szaty graficznej nie zmienili - jest wyrok w tej sprawie i mam oryginały mail-i, które są ogólnie dostępne.

Paweł Grądziuk - Kiedyś wziął udział w efektywności jego strategii na live - nie stety przegrał ze skretesem. Później nie wziął już żadnego udziału w żadnym przedsięwzięciu.

Za moich czasów pobytu w tym mentoringu tzw. Wsparcie to były młode kobiety sądząc po głosach - dziewczyny, które nigdy nic nie wiedziały i wszystko musiały konsultować z Pawłem Grądziuk - nigdy nie było żadnych odpowiedzi od razu.

Jeśli zadawałeś nie wygodne pytania lub umieszczałeś coś z innego niż to co było w pseudo mentoringu i prosiłeś o jasną ich wypowiedź, odniesienie się do danej sytuacji na rynku od razu zostałeś natychmiast zablokowany po przez pseudo adminów discord-a. Tłumaczenia tak były denne, że brak słów.

Dla bezpieczeństwa zmieniano forum na kolejne forum - zamknięte oczywiście - to już był standart tej firmy osobiście przeżyłem 3 takie przeprowadzki.

Po jednej takiej akcji z zapytaniem o moją analizę na której były dwa trójkąty czyli tzw. Układy harmoniczne na które przypadkiem natrafiłem i poprosiłem o odniesienie się - za własne pieniądze, które im wpłacałem zostałem zawieszony na 11 miesięcy czyli miesiąc po mojej opłacie za drugi rok. Oczywiście kolejnego trzeciego roku już nie wykupiłem. Mógłbym tak pisać i pisać.

Napiszę jeszcze raz totalna lipa oszuści i naciągacze nie dając w zamian nic.

Cała szkoła jest kopią szkoły Pana Joseph James która znajduje się na stronie
schooloftrade

Mam kontakty z osobami, które również zostały tak samo potraktowane jak ja - tylko Grądziuk nie przewidział, że my pisaliśmy między sobą już od dawna gdyż sygnały blokowania osób były bardzo często praktykowane.
Pozdrawiam

17. november 2024

1- to zbyt wysoka ocena.

1-, nie ma sensu dawać nawet 1, bo kwota jest zbyt duża. Wszystkie pozytwne oceny najprawdopodobniej pochodzą od klientów, którzy dali takie oceny za jakieś dodatkowe wskaźniki, a osoby wahające się czy warto im zaufać polecam zajrzeć na Discorda gdzie można w dowolnej chwili zadać pytanie. Discord OCzymNiePowiedziałoCiEEC. Z moej strony to tyle.

14. oktober 2024

Mentoring zmienił moje nastawienie

Mentoring zmienił moje nastawienie do rynku, dzięki nauce, którą oferuje Elite Expert Club tzw. "za rączkę" bardzo dużo swoich błędów, które popełniałam zauważyłam i poprawiłam i dzięki temu zyski zaczęły same się pojawiać, a to dobry prognostyk na dalszą współpracę, która już teraz dała mi naprawdę dużo.

3. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Byłem na ich darmowym Webinarze i…

Byłem na ich darmowym Webinarze i wszystko wyglądało ok. Problemy zaczęły się gdy nie otrzymałem darmowej strategii PSNP aby sprawdzić jak to faktycznie działa. W tej sytuacji napisałem do ich supportu że nie otrzymałem żadnego e-maila z tzw. darmowym bonusem i jedynie co stwierdzili to że mam sprawdzić folder SPAM, w którym też nic nie było. Dziwnym trafem po samym webinarze trafiły do mnie jedynie e-maile związane z ich ofertami marketingowymi, a sama strategia już nie potrafiła dotrzeć. Może dotarła ona jedynie do osób które wypełniły formularz kontaktowy w celu przedstawienia oferty na szkolenie z zakresu tradingu.

13. august 2024

Thanks to mentoring

Thanks to mentoring, Elite Expert Club provides access to a wide range of educational materials, regular webinars and live sessions. Thanks to this, I was able to significantly improve my trading skills and effectiveness.

5. juli 2024

Kursy

Kursy wideo oraz artykuły są jasno i przejrzyście napisane, co znacznie ułatwia mi przyswajanie wiedzy.

Besvarelse fra Eliteexpert

Cieszymy się, że nasze kursy pomogły Ci w nauce i spełniły Twoje oczekiwania!

Elite Expert Club

Besvarelse fra Eliteexpert

To fantastycznie słyszeć! Regularne spotkania i wydarzenia organizowane przez Elite Expert Club są rzeczywiście wyjątkową okazją do nauki i nawiązywania wartościowych kontaktów. Budowanie relacji i dzielenie się doświadczeniami to kluczowe elementy, które pomagają naszym członkom osiągać sukcesy w tradingu. Cieszymy się, że możemy tworzyć tak inspirującą i wspierającą społeczność traderów!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dzięki strategiom z Elite Expert Club…

Dzięki strategiom z Elite Expert Club trading jest prostszy i właśnie dlatego stał się moją pasją i dodatkowym źródłem dochodów :)

11. juni 2024

Besvarelse fra Eliteexpert

Cieszymy się, że strategie Elite Expert Club sprawiają, że trading stał się prostszy i bardziej dostępny! To wspaniale słyszeć, że trading stał się Twoją pasją i dodatkowym źródłem dochodów. Dziękujemy za zaufanie i cieszymy się, że możemy być częścią Twojej podróży w świecie tradingu.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kontakt z supportem Elite Expert Club…

Kontakt z supportem Elite Expert Club jest niesamowicie szybki i bezproblemowy. Za każdym razem, gdy miałam pytanie lub potrzebowałam pomocy, otrzymałam odpowiedź w ciągu kilku minut.

Besvarelse fra Eliteexpert

To wspaniale słyszeć, że nasz support spełnia Twoje oczekiwania! Szybki i bezproblemowy kontakt z naszym zespołem wsparcia jest dla nas priorytetem. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i zapewnić odpowiedzi na Twoje pytania w krótkim czasie. Dziękujemy za miłe słowa i cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.