Se, hvad kunderne siger
Uważam tak samo jak większość tutaj osób. Jednym słowem naciagleli mnie na kurs z którego nie wiele można wyciągnąć i żadnego zwrotu środków nie otrzymasz bo z Pawłem nie ma kontaktu...nikt nie odpowi... Se mere
Virksomheden har svaret
Elite Expert Club organizuje regularne spotkania i wydarzenia, które nie tylko pozwalają na wymianę wiedzy i doświadczeń, ale także sprzyjają budowaniu trwałych relacji wśród traderów.
Virksomheden har svaret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zwykły gniot i naciąganie klienta jak…
Zwykły gniot i naciąganie klienta jak wiele firm tego typu , szukają naiwnych ludzi , uważajcie na nich
The AI integration here is very…
The AI integration here is very impressive. Works well.
Szkoda,że nie sprawdziłem tych…
Szkoda,że nie sprawdziłem tych komentarzy wcześniej,bo wtedy na pewno nie brałbym nawet udziału w tym darmowym 2h cyrku.Na całe szczęście mnie naciągnęli tylko na 47pln za rozmowę,na którą czekam już od tygodnia.
Show, gadanina i brak efektów. Znajome?
Nie da się zarabiać ich systemami bo mają one ujemną wartość oczekiwaną - w skrócie im dłużej grasz tym głębiej się zanurzasz (jak w ruletce). Dla początkującego ilość wiedzy wydaje się przytłaczająca. Jest tu:
- efekt wow! (duży procent udanych transakcji, charyzma Pawła, chwalenie się pieniędzmi)
- dużo gadania (można powiedzieć w 15 minut bez wodotrysków to co Paweł mówi przez 2 godziny)
- trochę prawdy (ogólniki i elementy z życia tradera)
- dużo błędów, które początkujący nie wychwyci (strategie, dokładanie do strat, brak kalkulacji strategii, pomijanie prawdopodobieństwa straty, ułuda zyskowności poprzez dużo małych zysków)
- obietnica zwrotu środków w razie niezadowolenia (oczywiście bez pokrycia)
Im chodzi przede wszystkim o dwie rzeczy:
1. Kasa za szkolenie (drobne)
2. Kasa za wielokrotne zakładanie kont fundowanych na ich platformie (gruba kasa)
Jeśli szukasz jak zarabiać na FX, to na pewno nie te drzwi. Wiem co mówię, mam ponad15 lat doświadczenia. Sam mam rozwijam swoje strategie i szukam inspiracji. To szkolenie miało być taką inspiracją i poszerzeniem horyzontów koncepcyjnych. Niestety wyszło jak zwykle przy tego typu szkoleniach...
Napiszę krótko oszuści.
Napiszę krótko oszuści i nie ma żadnej współpracy z nimi. Nabrałem się na ich strategie, które miały być ich własnością.
Są to kopie 1:1 ze strony wwwschooloftradecom byli tak prości, że nawet szaty graficznej nie zmienili - jest wyrok w tej sprawie i mam oryginały mail-i, które są ogólnie dostępne.
Paweł Grądziuk - Kiedyś wziął udział w efektywności jego strategii na live - nie stety przegrał ze skretesem. Później nie wziął już żadnego udziału w żadnym przedsięwzięciu.
Za moich czasów pobytu w tym mentoringu tzw. Wsparcie to były młode kobiety sądząc po głosach - dziewczyny, które nigdy nic nie wiedziały i wszystko musiały konsultować z Pawłem Grądziuk - nigdy nie było żadnych odpowiedzi od razu.
Jeśli zadawałeś nie wygodne pytania lub umieszczałeś coś z innego niż to co było w pseudo mentoringu i prosiłeś o jasną ich wypowiedź, odniesienie się do danej sytuacji na rynku od razu zostałeś natychmiast zablokowany po przez pseudo adminów discord-a. Tłumaczenia tak były denne, że brak słów.
Dla bezpieczeństwa zmieniano forum na kolejne forum - zamknięte oczywiście - to już był standart tej firmy osobiście przeżyłem 3 takie przeprowadzki.
Po jednej takiej akcji z zapytaniem o moją analizę na której były dwa trójkąty czyli tzw. Układy harmoniczne na które przypadkiem natrafiłem i poprosiłem o odniesienie się - za własne pieniądze, które im wpłacałem zostałem zawieszony na 11 miesięcy czyli miesiąc po mojej opłacie za drugi rok. Oczywiście kolejnego trzeciego roku już nie wykupiłem. Mógłbym tak pisać i pisać.
Napiszę jeszcze raz totalna lipa oszuści i naciągacze nie dając w zamian nic.
Cała szkoła jest kopią szkoły Pana Joseph James która znajduje się na stronie
schooloftrade
Mam kontakty z osobami, które również zostały tak samo potraktowane jak ja - tylko Grądziuk nie przewidział, że my pisaliśmy między sobą już od dawna gdyż sygnały blokowania osób były bardzo często praktykowane.
Pozdrawiam
1- to zbyt wysoka ocena.
1-, nie ma sensu dawać nawet 1, bo kwota jest zbyt duża. Wszystkie pozytwne oceny najprawdopodobniej pochodzą od klientów, którzy dali takie oceny za jakieś dodatkowe wskaźniki, a osoby wahające się czy warto im zaufać polecam zajrzeć na Discorda gdzie można w dowolnej chwili zadać pytanie. Discord OCzymNiePowiedziałoCiEEC. Z moej strony to tyle.
Mentoring zmienił moje nastawienie
Mentoring zmienił moje nastawienie do rynku, dzięki nauce, którą oferuje Elite Expert Club tzw. "za rączkę" bardzo dużo swoich błędów, które popełniałam zauważyłam i poprawiłam i dzięki temu zyski zaczęły same się pojawiać, a to dobry prognostyk na dalszą współpracę, która już teraz dała mi naprawdę dużo.
Byłem na ich darmowym Webinarze i…
Byłem na ich darmowym Webinarze i wszystko wyglądało ok. Problemy zaczęły się gdy nie otrzymałem darmowej strategii PSNP aby sprawdzić jak to faktycznie działa. W tej sytuacji napisałem do ich supportu że nie otrzymałem żadnego e-maila z tzw. darmowym bonusem i jedynie co stwierdzili to że mam sprawdzić folder SPAM, w którym też nic nie było. Dziwnym trafem po samym webinarze trafiły do mnie jedynie e-maile związane z ich ofertami marketingowymi, a sama strategia już nie potrafiła dotrzeć. Może dotarła ona jedynie do osób które wypełniły formularz kontaktowy w celu przedstawienia oferty na szkolenie z zakresu tradingu.
Dramat poprostu dramat wszystko to…
Dramat poprostu dramat wszystko to kłamstwo,do dziś brak zwrotu środków które zainwestowałem, mało tego kontakt z firmą praktycznie zerowy,
Współpracuję z Elite Expert Club już…
Współpracuję z Elite Expert Club już kilka lat i śmiało mogę powiedzieć, że kontakt z supportem jest bardzo dobry, szybko odpowiadają na moje pytania i we wszystkim pomagają.
Thanks to mentoring
Thanks to mentoring, Elite Expert Club provides access to a wide range of educational materials, regular webinars and live sessions. Thanks to this, I was able to significantly improve my trading skills and effectiveness.
Dzięki ich profesjonalnemu podejściu
Dzięki ich pomocy i super podejściu oraz bogatej wiedzy, zdobyłem nowe umiejętności oraz strategie, które znacząco podniosły moje kompetencje.
Kursy
Kursy wideo oraz artykuły są jasno i przejrzyście napisane, co znacznie ułatwia mi przyswajanie wiedzy.

Elite Expert Club

Besvarelse fra Eliteexpert
Dzięki strategiom z Elite Expert Club…
Dzięki strategiom z Elite Expert Club trading jest prostszy i właśnie dlatego stał się moją pasją i dodatkowym źródłem dochodów :)

Besvarelse fra Eliteexpert
Kontakt z supportem Elite Expert Club…
Kontakt z supportem Elite Expert Club jest niesamowicie szybki i bezproblemowy. Za każdym razem, gdy miałam pytanie lub potrzebowałam pomocy, otrzymałam odpowiedź w ciągu kilku minut.

Besvarelse fra Eliteexpert
Szczególnie cenię w firmie Elite Expert…
Szczególnie cenię w firmie Elite Expert Club ich indywidualne podejście do każdego klienta.
Kontakt z supportem super! Polecam
Kontakt z supportem super, bardzo pomocni ! Mentoring odmienił moje życie, a trading stał się moją pasją.
Polecaaam!
Super wiedza
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.