Firmaet svarer ikke på gentagne henvendelser.
Jeg er ked af, at min datter ikke fik læst her om firmaet, før hun på mine vegne rekvirerede dem.
Der skete strømafbrydelse i vores hus.
Ringede til firmaet og en venlig person aftalte, at der kunne komme en svend ud og han ville medbragte en lærling. “De forlader dig ikke før, du igen har strøm i dit hus.”
Beroligende, da jeg og min mand på det tidspunkt var “anbragt” i et B&B.
Vores datter passer os to ældre mennesker, som dels har en demens og en anden lidelse og jeg har svære skader efter et ulykkestilfælde og en alvorlig lidelse af andet, som sammen har holdt mig i eller tæt ved min seng siden april 2016.
Der kom to høflige unge mennesker i en stor værkstedsvogn med logo på. Min datter undskyldte vores rod og vores mange ting. De svarede: “Det skal du ikke undskylde. Vi er vant til at se lidt af hvert.”
De gik til måleren og målte og vurderede. Konkluderede, at der var eller måtte være en kortslutning, men de kunne ikke se på målingerne, hvor det var. Så på mindre end en time havde de opgivet at finde fejlen, for som de sagde: “Så skal vi kunne komme til alle kontakter. Når du har flyttet tingene, kan vi komme igen.”
Min datter fik efterfølgende en regning, som jeg ikke nåede at blive repræsenteret for. Det var en ret kaotisk tid og situation og forværring af sygdom m.v..
Min datter skrev en mail til firmaet, som hun ingen reaktion fik på.
Vores forsikringsselskab fandt en elinstallatør til hende og han kom i en stor personbil og gik i gang med elmåleren fuldstændig under de samme betingelser, som de tidligere.
I løbet af ca. en halv time havde han foretaget målinger og konstateret en kortslutning i forb. m. vores vaskemaskine. Han målte ikke direkte på vaskemaskinen, men på måleren kunne han se, at der var synderen. Han skiftede og byttede noget rundt i målerskabet og sådan skaffede han os el til huset ved at afkoble Vaskemaskinen.
Alt det postyr med at flytte ud og bo, kostede os 8.500 kr. + ekstra kørsel og meget på madbudgettet, da vi ikke kunne lave mad der i udlændigheden.
Noget af det kunne vi være sparet for, hvis de havde sendt en svend ud, som var lige så dygtig, som ham fra forsikringsselskabet.
I sidste uge kom en rykker til min datter med tillæg og en meddelelse om, at sagen ville blive sendt til incacco, såfremt den ikke blev betalt en bestemt dato.
Der stod, at såfremt, der var noget, man ikke var enig i, kunne man rette henv., hvilket jeg også gjorde.
Men personen ville først sætte sig ind i sagen, før han kunne drøfte den med mig. Han ville ringe tilbage.
Men efter tre hele arbejdsdage, havde jeg intet hørt fra ham
Ny opringning fra mig, hvor jeg bad om at tale med nogen, som havde en lederfinktion.
En navngivet dame ville hun forelægge min henvendelse og så ville hun ringe mig op.
Nu er det blevet weekend og ingen tilbagemelding fra den navngive eller reaktion på nogen måde.
VI HAR OPLEVET ET FIRMA, SOM VIRKER TOTALT UINTERESSERET I AT TALE MED KUNDER OGSÅ OM EVT. MISFORSTÅELSER OG FEJL.
Så princippet med at kunne kommunikere sammen, fungerer overhovedet ikke her.
30. januar 2023