Bestilte en jakke og en vest søndag formiddag. Modtog pakken om onsdagen. Super hurtig levering! Har haft deres ridebukser gennem en længere perioder - og de holder bare. Jakken og vesten er i den skø... Se mere
Meget behjælpelige og sindssygt søde mennesker. Jeg skulle have ombyttet nogle ting jeg havde fået i julegave. Fik hurtigt svar pr mail, og fik hurtigt lavet aftale så jeg kunne prøve og finde korre... Se mere
Min datters fortrukne ridebukser og vi har ellers brugt rigtig mange penge på de dyre mærker. Trods udvalget er stort herhjemme så tager hun altid Elgorres bukser på. Super pasform og rigtig god grip.... Se mere
Lækkert mærke! Bestilte for nylig en ride t-shirt og jeg har bestemt ikke fortrudt købet! Desuden kender vi dem der har elgorre, da vi for 2 1/2 år siden solgte min lillesøsters gamle pony til dem,... Se mere
Vi er en familieejet virksomhed med to heste, en Clydesdale og en Islænder. De går hjemme hos os i løsdrift, og du vil måske endda støde på dem rundt omkring på webshoppen. Før vi overtog Elgorre i sommeren 2025, var vi selv kunder. Ligesom mange andre var vi trætte af alt for dyrt ridetøj, der ikke levede op til forventningerne. I dag er vi både glade og stolte ejere og stadig lige så dedikerede kunder. Vi nøjes nemlig ikke med at teste produkterne; vi bruger selv tøjet fra Elgorre hver dag i stalden, på banen, i skoven og sammen med vores heste. Derfor kan vi stå 100 % inde for den kvalitet og funktionalitet, vi tilbyder. Vores mål med Elgorre er at levere kvalitetsridetøj, der holder, til fair priser til alle typer hverdagsryttere.
Danmarksgade 8F, 4690, Haslev, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Mega god kvalitet til billige penge!! God kunde service og hurtig levering 😍

Besvarelse fra Elgorre
Rigtig god service, hurtig forsendelse og rigtig god kvalitet af deres produkter.

Besvarelse fra Elgorre
Super ridebukser. Hurtig levering og ombytning til en anden størrelse😊

Besvarelse fra Elgorre
Købt vinter ridebukser til live salg. Fik bestilt forkert størrelse, og fik hurtigt rettet fejlen hos dem. Havde bukserne 2 dage efter bestilling, og fragtfrit. Tak

Besvarelse fra Elgorre
Meget behjælpelige og sindssygt søde mennesker. Jeg skulle have ombyttet nogle ting jeg havde fået i julegave. Fik hurtigt svar pr mail, og fik hurtigt lavet aftale så jeg kunne prøve og finde korrekt str.
Bukserne er af god kvalitet og bløde som smør. Deres hansker er behagelige og igen god kvalitet.
Alt i alt rigtig god oplevelse.

Besvarelse fra Elgorre
I stakken af ridebukser er det altid jeres som min datter vælger først. De er lækre i materiale og pasform 😍
En gang har vi måtte reklamere og det blev taget hånd om på fineste vis! Altid sød og hurtig betjening.

Besvarelse fra Elgorre
Bedste ridebukser og deres medarbejdere /ejere er super søde. Ejere er lydhør overfor ændringer til design. De tager deres kunder med i overvejelser af design og farver.

Besvarelse fra Elgorre
Simpelthen så venlige OG for en gangs skykd er der et firma som laver tøj til os lidt større damer i kvalitet, som sidder rigtigt, som ikke går i stykker efter én vask og som er pænt!
Tak for jer.

Besvarelse fra Elgorre
Super skøn familie drevet forretning. God service.Fantastisk kvalitet, til gode priser. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Elgorre
Tøjet er god kvalitet og billigt og hurtig leveringstid

Besvarelse fra Elgorre
Bestilte et par ride handsker i læder som julegave til min datter. Det var nemt at bestille via web-shop. Og allerede næste morgen var de afsendt. Hurtigt og effektivt, og de passede perfekt.

Besvarelse fra Elgorre
Vi har købt et stævnesæt til store hestedag og da vi manglede et par handsker blev det selvfølgelig et par Elgorre.

Besvarelse fra Elgorre
Gode produkter til en god pris.
Hvis der er noget galt er der aldrig problemer.

Virkelige gode ridebukser
Jeg kommer i hvert fald til at komme her fra igen.

Besvarelse fra Elgorre
Lyn hurtig pakning og levering. Alt i alt en top behandling