Hvis du gerne vil svindels eller opleve trusler pr mail eller fysiske trusler, så skal du endelig kontakte Elgaard. De skal bare have penge så de har råd til deres dyre biler og rejser til Grab Canari... Se mere
Aldrig har jeg set så dårlig byggesjusk, elendigt håndværk som hos elgaardbyg. Jeg har fået hulmursisoleret mit rødstenshus og var blevet lovet det ikke kunne ses. De har lavet kæmpe huller og klasket... Se mere
Mit tag blev renset og malet som aftalt og der var pænt ryddet op. Herefter løb Martin fra et løfte om penge der skulle refunderes til mig. Meget utroværdig salgsteknik. Nu må jeg vente og se om malin... Se mere
Super god service 👍 Skrev torsdag ved 17-tiden og ved 18-tiden ringede Martin og vi fik en god snak og allerede dagen efter kom han og tjekkede med kameraet. Allerede fredag ugen efter kom... Se mere
Tagrens og maling Fliserens og imprægnering Loft og hulmur-isolering
porthusgade 1, 9000, Aalborg, Danmark
- mail@elgaards.dk
- elgaards.dk
Kan ikke anbefales
Kan ikke anbefales ... Vurdering af mit tag blev at det kunne males ..men efter maling er taget utæt ..det meget slidt . Det fortæller de mig ikke .. Nej de maler det bare ,og er ellers ligeglad .de har jo fået deres betaling ..
Ærgerlig oplevelse
Ærgerlig oplevelse, må være den bedste beskrivelse. Jeg har fået renset og malet tag af Elgaards, og står tilbage med en meget ærgerlig følelse, og vil ikke anbefale dem til andre desværre. Under tagrensning tømmer de beskidt vand i flere af mine blomsterbede og efterlader div genstande/affald her. De får bl.a. også knækket hætten af min tagventilation, uden at informere om det.
Da jeg får malet mit tag, modtager jeg min regning efter første besøg. For det første er taget ikke malet 2 gange og det skinner tydeligt igennem. Der udover har de fået knækket et stykke af en tagplade i gavlen. Jeg modtager så min regning, som er på et andet beløb end det tilbuddet lød på.
Jeg kontakter dem og de kommer og maler taget færdig, men vil ikke reparere den plade de har knækket kanten af. De efterlader igen ting på min grund, som jeg selv skal bortskaffe, og de kører herfra uden at informere om, at de ikke vil reparere mit tag, som de selv har ødelagt. De benægter at de har ødelagt det, selvom det et sket mens de har været her.
Alt i alt, en uheldig oplevelse, og jeg vil ikke anbefale dem til nogen
ADVARSEL: Inkompetent og skræmmende dårlig kvalitet
Det er den dårligste behandling, jeg har fået af en virksomhed nogensinde.
Vi fik malet taget på vores hus for seks måneder siden. Allerede efter to måneder begyndte malingen at skalle af, foruden det havde de lavet skade på taget af to omgange, så det blev utæt. Første gang måtte jeg endda selv udbedre det, da de var helt ligeglade og ikke lige havde tid.
Jeg har kæmpet med dem i fire måneder om at få dem til at ordne det de blev hyret til i første omgang - at male taget fordi arbejdet er så ringe lavet.
Jeg har haft to andre aktører til at se på det siden, og de har begge rystet på hovedet af, hvor lav kvalitet Elgaards står for.
Jeg har ønsket at ordne det på mindelig vis, men de har blot holdt mig hen med tom snak og brudte løfter.
Niveauet af inkompetence er det højeste jeg har set. De aner ikke, hvad de laver, og når de laver fejl, så er de fuldstændig ligeglade.
Selvom de ved første møde virker flinke, så er hverken far eller søn til at stole på, og man får ikke hvad man betaler for. Decideret svindel!
Opdatering efter Elgaards svar:
Alle "citater" i Elgaards svar er det pure opspind. Jeg har aldrig før hørt ordet frostsprængning om det tag før, jeg har betalt min regning rettidigt, de har ikke malet taget igen, skaderne de har udbedret, har de selv lavet, køber kender godt til situationen. Alt i svaret er usandt.
Jeg sendte netop flere gange billeder af taget, for netop at spørge til standen, hvor jeg fik svaret, at det var et stærkt tag. I tilbuddet stod, at Elgaards ville skifte plader efter behov. Det gjorde de ikke, da de må have vurderet, at det ikke var nødvendigt. Første gang jeg hører ordet frostsprængning er i deres aktuelle svar på en dårlig anmeldelse.
Projektlederen stod i februar i mit soveværelse og lovede, at det skulle males to gange mere, da han medgav, at det ikke var lavet ordentligt. Samme dag anbefalede han mig at tørre det af i køberne af huset, men det kunne jeg på ingen måde stå inde for.
Hvis de var et professionelt firma, så havde de fulgt op på deres, i øvrigt, værdiløse garanti.
Det undrer mig desværre ikke med så mange usande anklager fra det firma. Dog er de kommet i tale, hvilket har været meget svært.

Besvarelse fra Elgaards
Har fået malet tag i dag ,jeg vil godt…
Har fået malet tag i dag ,jeg vil godt sige tak for et fantastisk godt stykke arbejde 👍👍
Super god service 👍
Super god service 👍
Allerede fredag ugen efter kom der to flinke unge fyre og isolerede huset.
De ryddede pænt op efter sig og tog affald med 👍👍
Så kan kun give de varmeste anbefalinger 👍
God helhedsoplevelse
Helt kanon service og udførsel af arbejdet. Der er lidt kommunkationsudfordringer, men alt i alt god oplevelse.
Top professionelt
Super vejledning
Hurtig og effektiv udførelse
Det ser godt ud og alt er pænt ryddet op efter endt udførelse
Flinke medarbejdere og så er prisen ikke til at stå for
Store anbefalinger herfra
God isolering
Har fået hulmur og loft isoleret meget søde og venlige unge gutter der var hedder virkelig gik til den, har lav højde på loftet til tagplader så svært at komme ind og isolere men det var ikke et problem for dem løsnede nogle tagplader sprøtede ind så det hele loftet blev dækket, fik også fyld hulmuerne tros der var hulmursisolering der kom meget mere ind end vi regnede med kunne mærke det på huset med det samme så rigtig god valuta for pengene her i disse dyre energi tider Hilsen fra Hirtshals
Jeg havde en god snak med Jeppe omkring…
Jeg havde en god snak med Jeppe omkring isolering på hus, og kundeservice niveauet var monster højt samt Jeppe var god til at imødekomme mine krav. En høj ung fyr ved navn Daniel kom ud til mit hus på 288 kvadratmeter, og udførte i samarbejde med hans makker et enestående stykke arbejde. Ingenting at klage over herfra, kan helt klart anbefales!!
Super effektiv isolering.
Super effektiv isolering.
Vi havde besøg af Martin & Co. den 30. december 2021, til isolering af vores 170 kvm. værksted. På tre timer leverede de godt 40 cm. papiruld på loftet, ryddede op og tog endda al affald med (også det de ikke havde behøvet at tage med...). Virkelig god oplevelse, og virkelig interessant snak Martin.
Tak for godt arbejde.
Her er en fuldt ud tilfreds kunde
Her er en fuldt ud tilfreds kunde! Martin kom og så på mit loft, kom med et tilbud - og vupti i løbet af kort tid stod der to vildt søde og dygtige unge mænd, der lavede det fineste isoleringsarbejde (papiruld) på mit loft. Det føles som om mit hus er pakket ind i en moskusdyne! Her er lunt og godt. Det skulle jeg have gjort for ti år siden. TAK til Elgaards.
Super god service
Super god service! Min kæreste og mig har lige købt et hus i Skagen, og skulle have isoleret vores loft. vi ringede til Elgaards om mandagen, og allerede næste onsdag var der to håndværkere ude og isolere, det tog 4 timer også var de afsted igen. allerede om aftenen kunne vi mærke forskellen.
Totalt god oplevelse
Totalt god oplevelse, virkeligt flinke gutter. Fik isoleret taget til en fantastisk pris og god service.
Kan klart anbefale!
Dette firma vil jeg ikke anbefale
Dette firma vil jeg ikke anbefale.
jeg snakker med dem torsdag vedrørende tilbud på isolering at loft 200mm Aftaler de kommer næste Torsdag. efterfølgende Søndag morgen kl. 0827 ringer de at de er på vej.
2 unge og flinke (dog noget usikre) folk.
da de ankommer kan de ikke bakke bilen op i indkørslen. prøver derefter forgæves at køre forlæns ind.
det skal siges indkørslen ligger fuldstændig lige ind fra en hovedvej. jeg bakker derefter i første forsøg deres kassevogn ind.
jeg aftaler med dem at jeg smutter i ca. 2 timer medens de arbejder.
da jeg kommer hjem kan jeg konstatere at min solvarme har mistet forbindelsen på taget. og forespørg dem om de havde stødt på nogle ledninger. da de er trukket på loftet. det var de opmærksomme på og havde undgået dem.
da de efterfølgende er færdige og køre. og jeg kommer ind og får kigget lidt rundt. så kan jeg konstatere at de har ramt væggen i min gang og efterladt en 30 cm sort stribe de havde prøvet at vaske væk. mit fjernsyn har intet signal og da jeg kommer op på loftet kan jeg konstatere at ledningen til antennen er væk. den 200mm isolering der altid har sat på min loftslem nu var væk og loftslemmen nu var helt blottet for isolering. i min stue var 2 ud af 4 spot trådt ud af loftet. efterfølgende ville jeg fjerne en smule papiruld som lagde i min indkørsel hvor de havde holdt og fandt ikke mindre end 7 skruer som jeg nødig ville ha haft i mine bildæk. da jeg kontakter firmaet Jeppe. så forespørg han blot om min mail. efterfølgende kommer der en faktura som er steget med 1800 dkr. i forhold til det vi aftalte i telefonen. jeg har dog aldrig fået et skriftlig tilbud.
jeg havde godt nok forventet lidt mindre arbejde efterfølgende at rydde op efter.
deres kunde pleje kan man ikke klage over. den forefindes ikke i mit tilfælde.
det er bestemt ikke for at hænge de unge mennesker. de var åbenbart kun weekend ansatte og havde nok gjort som de mente var det de havde lært
Dårlig oprydning og rengøring efter…
Dårlig oprydning og rengøring efter endt arbejde, gangbro kun lavet 2/3.

Besvarelse fra Elgaards
Fik malet mit tag af Elgaards.dk og er…
Fik malet mit tag af Elgaards.dk og er yderst tilfreds med resultatet.
Venlige folk og servicen helt i top.
Kan varmt anbefales - Elgaards.dk
/Torben-Aalborg 🙏😉
Har lige fået malet tag og er super…
Har lige fået malet tag og er super tilfreds med resultatet 👍👍
Jeg kan kun anbefale Elgaards 👍👍
5 stjerner fra os i Aalborg super søde…
5 stjerner fra os i Aalborg super søde folk og et grugdigt arbejde af vores tag som er blevet så flot efter vi har fået det malet
Jeg vil sige om Elgaards tagmaling
Jeg vil sige om Elgaards tagmaling, at arbejdet var perfekt, flinke og seriøse folk der har styr på det de laver
Overholder ikke deres aftaler og vender…
Overholder ikke deres aftaler og vender ikke tilbage på utallige henvendelser.