Elektro Oke Anmeldelser

4,5

Ik zocht een niet standaard oplossing, maar met de hulp van de helpdesk/technicie achter de schermen ben ik tot een juiste oplossing gekomen. Mijn vragen werden uitvoerig beantwoord, en ik kreeg zelf... Se mere

Hier een nieuwe ABB groepenkast besteld, goedkoopste van Nederland (scheelde echt honderden euro's met ander aanbieders)! Keurig op tijd en netjes beschermd verpakt geleverd. Bij plaatsing bleek ik to... Se mere

Donderdagavond de stoppenkast besteld, zaterdagochtend stond de koerier voor de deur. Gelukkig, want dinsdag kwam de electriciën de stoppenkast monteren. Omdat ik vrijdag geen track&trace mail ontvang... Se mere

.De ventilator die ik nodig had ter vervanging van mijn badkamerventilator werd de volgende dag al om 10 uur bezorgd. Na montage waarbij de schroeven bij de hoekpunten zaten zodat ze ver vanaf de... Se mere

Snelle levering

Snelle levering, ondanks de kerstdagen die er tussen zaten.
Enigste min puntje dat de vervoerder geen briefje had achtergelaten dat de zending bij de buren was afgeleverd, kwam ik pas achter na dat ik de trackinglink had bekeken.
Verder super service!

28. december 2013

super service

Goede service tegen aantrekkelijke prijzen. Bestellingen worden snel geleverd en bestelling kan men volgen via track en trace.

27. december 2013

Een positieve ervaring

Het eerste tel.kontakt mbt. info over het artikel was 100 %

De site voor de bestelling te plaatsen verliep wat zorgelijk, maar lukte verder goed.

De aflevering van het artikel was over de tijd heen, maar de service met deze was
zeer korrekt en vriendelijk "een positieve ervaring"

16. december 2013

Elektro Oke denkt echt met je mee. We hadden n bestelling gedaan van twee aardlekautomaten en werden gebeld met de vraag of dit echt de bedoeling was en we misschien aardlekschakelaars moesten hebben. Wij zijn fantastisch geholpen! (Hebben geen aandelen ofzo ;) ).

13. december 2013

jammer dat er geen aandacht word besteed aan de opmerking die je er bij zet

Ik had een opmerking bij de bestelling bestelling gezet maar dat kon niet omdat ik iets was vergeten te bestellen er is dan ook geen contackt opgenomen dat het niet kon en produckt gewoon verzonden

8. december 2013
Elektro Oke-logo

Besvarelse fra Elektro Oke

Geachte heer Bossaerts,

U bestelde bij ons een Attema Groepenkast 1 fase met 8 groepen. U plaatste de bij de bestelling de opmerking dat u alle automaten op de bovenste rij geplaatst wilde hebben. Wij hadden dit graag voor u gedaan, echter is dit bij een Attema kast niet zo maar mogelijk omdat door de lengte van de aansluitkam dit niet op de bovenste rail past.

Uiteraard hadden wij u hierover kunnen inlichten, reeds hebben wij onze excuses hiervoor aangeboden.

Toch spijt het ons dat wij u niet voor de 100% tevreden hebben kunnen stellen.

Met vriendelijke groet,

Elektro Oké