Elektricien365 Anmeldelser

1,8

Oplichterij! Nooit mee in zee gaan, opereren ook onder elektriciteitmeijer.nl M’n dochter in een paniek situatie voor bijna 2000 euro opgelicht voor een oplossing die nog geen kwart had mogen kosten.... Se mere

Opgelicht en aangemaakt door EVO Vastgoedonderhoud die kwam na een telefoontje van ons aan hun 085- nummer. ca. 30-35 min nepwerk verricht, 1600 euro armer Niks vervangen, alleen wat gerommel in de... Se mere

Mijn eigen fout was dat ik niet heb doorgevraagd naar hun tarief toen ik hen belde. Ik zat erg omhoog en eerlijk is eerlijk de monteur heeft het opgelost. Maar wel 179 exclusief btw per half uur d... Se mere

Helaas opgelicht door dit bedrijf.. Elektricien wilde bij binnenkomst graag naar de wc en bleek vervolgens opgesloten te zitten. Hij liet zijn baas een slotenmaker bellen die hem voor €300 kwam bevrij... Se mere

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,8

Prijsstelling extreem hoog en niet…

Prijsstelling extreem hoog en niet vooraf duidelijk.

Aan de telefoon wilde men alleen het voorrijdtarief doorgeven. Dit lijkt laag (Euro 69 excl btw). Later blijkt dat daar nog een starttarief van minimaal Euro 99 bovenop komt en daarna gaat de teller pas lopen.

Wat blijkt, voor een half uur opsporen van een kortsluiting in 1 groep zijn de kosten inclusief btw Euro 590. Uiteraard zonder garantie dat het probleem gevonden wordt, laat staan opgelost.

Ik had beter moeten luisteren naar mijn gevoel, toen ik de relatief lage voorrijdkosten voor een weekend hoorde. Nu Euro 85 voor voorrijdkosten moeten betalen.

Monteur was overigens aardig.

8. juni 2024

Gevaarlijke jongens

30 min werk, €700,- ex btw.
Niet betaald.
Een schakelaartje van €30,- geplaatst
Komen zeer bedreigend over en wilden alles weer ongedaan maken.
Fysiek nog net niet.
Bedrag even op telefoon uitgerekend.
Ben je fysiek niet opgewassen tegen deze jongens dan ben je de sjaak.
Nog nooit iemand gehad die mij zo probeerde te belazeren.
Dus ........nooit aan beginnen

10. april 2024

Oplichtingspraktijken en spelen met de veiligheid van mensen

Ik kan niet anders zeggen dan dat het oplichtingspraktijken zijn. Vanwege kortsluitingsproblematiek gebeld om 7:30. Om 10:30 stond een 'elektricien' voor de deur. Vanuit de factuur werd duidelijk dat dit om NBA vastgoedonderhoud gaat. Probleem bleek achteraf niet verholpen te zijn, sterker nog, er is een meer onveilige situatie achtergelaten. Daarnaast een torenhoge rekening omdat volgens deze persoon ook de groepenkast een rommel was en het dringend noodzakelijk was dat deze werd vervangen vanwege de veiligheid. Er is gebleken dat deze groepenkast onveilig is geïnstalleerd en bovendien niet nieuw bleek te zijn. Bizar dat er zo met de veiligheid van mensen wordt gespeeld.
Heb je (met spoed) een elektricien nodig neem dan GEEN contact op met elektricien365.nl maar ga op zoek naar een elektricien die je direct kan benaderen, met goed reviews en de juiste certificaten. Alleen een KvK nummer bleek in ons geval niet voldoende te zijn....

16. maj 2024

Fop bedrijf

Voor 11 minuten werk een losse draad in gang lampendoos een rekening van 322 euro ...dus mensen wees gewaarschuwd ....pure diefstal

3. maj 2024

diefstal bij klaarlichte dag

Storing aan de groepenkast, gebeld,vertelde dat er voorrijkosten van 69 euro waren en dat de monteur zou vertellen wat de kosten zouden zijn. vrij vlot kwam er een monteur die de boel openhaalde en vertelde dat de kosten 169, euro per half uur was. Na een uur scharrelen was het euvel niet opgelost, kwamen we achter toen hij weg was, en we 396 hadden betaald. Na bellen kwam deze (piepjonge)monteur een week later weer terug, om vervolgens te melden dat de storing het trekken van een draad zou betreffen en dat dat heel veel geld ging kosten, "wel zoveel als een auto". Hij is weggegaan en hebben na div telefoontjes niets meer gehoord. Dit Electricien365 lijkt een soort scam te zijn van nba vastgoedonderhoud, wat een adres opgeeft in nieuwegein en waar de factuur aan betaald is.

25. april 2024

Jammer dat je geen nul sterren kunt…

Jammer dat je geen nul sterren kunt geven! Wat een fop bedrijf, we hebben ze gebeld om een kortsluitingsprobleem te verhelpen. De jongen is 2x geweest, we hebben bijna 400 (!) euro betaald, en het probleem is nog steeds niet volledig verholpen! Een klacht indienen heeft geen effect, je krijgt geen antwoord meer.

29. april 2024

Er dette din virksomhed?