Eleganceextensionsdk Myshopify Anmeldelser

4,9

Sindsygt lækkert hår aldrig prøvet bedre kvalitet. Lang leverings tid men det hele værd. Køber gerne herfra igen. Super sød at kommunikere med, svare med det samme og besvare alle ens spørgsmål. Vil... Se mere

Rigtig god service og god kvalitet på håret. Elegance extensions guider dig og holder dig godt opdateret. Kan bestemt anbefale hende :)

God kvalitet og service Jeg modtog en god og kærlig service, med hurtige svar på div spørgsmål jeg havde. Jeg modtog håret hurtigere end jeg forventede og med hånden på hjertet, er det noget af... Se mere

Som førstegangskøber af extensions – og i forbindelse med mit kommende bryllup – kontaktede jeg flere udbydere. -Her blev jeg mødt af den mest imødekommende service og hurtigste svartid. Vejledninge... Se mere

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

13 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg har kun pæne ord at sige

Jeg har kun pæne ord at sige. Håret er super lækker kvalitet og lige som jeg ønskede mig. Jeg har fået hurtigt svar på instagram, en sød kvinde bag profilen, god service og hurtig levering. Det er slet ikke sidste gang jeg køber hår herfra. <3

7. juni 2023

Bedste kvalitet extensions😀

Helt klart det bedste sted jeg nogensinde har fået lavet extensions. Kørte helt fra København til Vejle, og det var hele turen værd. Håret er fantastisk kvalitet, og det er så nemt at arbejde med og style. - har været mange steder, og været utilfreds næsten hver gang, enten med påsætningen eller håret eller andet. Men hun lyttede til alle mine ønsker, og gav mig præcis det resultat jeg ønskede mig. Udover det er service også bare 10/10🫶🏽

17. juni 2023

Håret har været lovet afsendt 4 gange

Håret har været lovet afsendt 4 gange, trods de mange afsendelser med post nord er håret aldrig modtaget.

Nu kæmper jeg en brag kamp med at få pengene retur.

Virkelig irriterende oplevelse når man føler sig tålmodig med 2 måneders leveringstid (stadig ingen penge retur, stadig intet hår modtaget)

1. maj 2023

Jeg har haft extensions i 17 år og…

Jeg har haft extensions i 17 år og dette hår er til dags det bedste jeg nogensinde har haft i. Har nu haft det i i 6 måneder og det føles stadig helt nyt og er silkeblødt. Farven holder 100%. God og meget sød kommunikation. Kun 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 herfra

11. juni 2022

Sindsygt lækkert hår aldrig prøvet…

Super sød at kommunikere med, svare med det samme og besvare alle ens spørgsmål. Vil klart anbefale at prøve deres lækre hår. Bare vær tålmodighed med leveringen da håret vidst bliver lavet pr bestilling 💕🥇

2. juni 2023

Ingen kompromiser med extensions!!!

Jeg vil stærkt anbefale dig at du køber dine extensions hos Elegance Extensions. Håret er simpelthen noget af det blødeste, lækreste og luksuriøse hår, og der er ikke en finger at sætte på, når det kommer til kvaliteten.
Der er så vigtigt at kvaliteten er god når det kommer til extensions, og jeg må nok sige, at det er det bedste sted jeg har købt mine extensions.

Har du et par spørgsmål, om det er farvevalg eller længde, er hun så hjælpsom og venlig. Hun sikre sig, at du får den bedste vejledning, og så er hun lynhurtig til at besvare de spørgsmål du har. Gå med det sikre valg, og bestil dine extensions herfra, i stedet for at betale flere tusinde kroner for noget, der ikke kan måle sig med kvaliteten hos Elegance Extensions!

24. maj 2023

Virkelig sød og nem at arbejde med

Virkelig sød og nem at arbejde med. Hun svare hurtigt og hjælper og guider en- hvis det er hvad man har brug for. Håret er virkelig god kvalitet og holder virkelig længe.
Hvis jeg kunne give 6 stjerner, havde jeg gjort det🥰

14. maj 2023

HOLD JER LANGT VÆK!

Værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Har ventet 2 måneder på håret, og man kunne aldrig få et ordentligt svar. UTALLIGE dårlige undskyldninger, flabet attitude problem når man vil have pengene retur. Jeg er seriøst i chok over den her oplevelse.
Og nårh ja, jeg har stadig ikke modtaget håret, som hun sagde blev sendt med postbord for 14 dage siden :)

Køber aldrig herfra igen, og kommer aldrig til at anbefalede hende til nogen, tværtimod!

8. maj 2023

Super god service

Super god service! Klar et sted jeg kan anbefale! Det bedste hår jeg har prøvet, det er stadigvæk super lækkert og lige som nyt selvom det har været påsat flere gange. Jeg er super glad for mit hår! Og hun svare altid når man skriver. Det er IKKE sidste gang jeg køber der fra.

7. november 2022

Den bedste kundeservice!

Den bedste kundeservice!
Mega sød, mega dygtig og hjælpsom! 🤩
Jeg har prøvet mange extensions gennem årene, men de her er de absolut bedste. Kvaliteten er helt i top! Jeg får aldrig lavet hår andre steder igen ❤️
Alle der elsker flot og lækkert hår, burde få lavet sit hår her!

17. marts 2023

Giver helt klart 5 ⭐️!

Giver helt klart ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️! Super service og håret der kan jeg slet ikke få armene ned over hvor sindssygt lækker en kvalitet det er. Kan klaret anbefalede at købe hos Eleganceextensiondk 😍

11. april 2023

Helt klart den bedste service

Helt klart den bedste service, og venlighed!!

Jeg kan varmt anbefale EleganceExstensions, hvis man skal ha lækkert exstensions, i den bedste kvalitet. OG så er kundeservicen i top!
Elegance exstensions er god til at vejlede om hvilken metode og farve man skal gå efter.

Helt klart fast kunde herfra!

10. april 2023

Er dette din virksomhed?