Sindsygt lækkert hår aldrig prøvet bedre kvalitet. Lang leverings tid men det hele værd. Køber gerne herfra igen. Super sød at kommunikere med, svare med det samme og besvare alle ens spørgsmål. Vil... Se mere
Rigtig god service og god kvalitet på håret. Elegance extensions guider dig og holder dig godt opdateret. Kan bestemt anbefale hende :)
God kvalitet og service Jeg modtog en god og kærlig service, med hurtige svar på div spørgsmål jeg havde. Jeg modtog håret hurtigere end jeg forventede og med hånden på hjertet, er det noget af... Se mere
Som førstegangskøber af extensions – og i forbindelse med mit kommende bryllup – kontaktede jeg flere udbydere. -Her blev jeg mødt af den mest imødekommende service og hurtigste svartid. Vejledninge... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Håret er meget blødt og mega god…
Håret er meget blødt og mega god kvalitet. God kommunikation + hurtig levering 😍
Super god service og hurtige svar.
Super god service og hurtige svar.
Jeg havde bestilt 150g tape extensions, som kom hjem dagen efter det blev afsendt.
De bedste tape extensions jeg har prøvet, efter 7 års brug af extensions. Silke blødt hår, selv uden produkter efter vask. 10/10 herfra 😍
Lækkert hår og god service
Såå blødt og lækkert hår! Rigtig god kundeservice, som sørger for at man får det bedste ud af det for kunden, det er så dejligt at opleve 😍 Virkelig god vejledning i forhold til farve valg af det ønskede hår!
Den bedste behandling!
Hun var så sød da jeg i mandags fik påsat hår hos hende. Hun sørgede for alt, og lyttede til mine ønsker og behov. Jeg gik derfra helt vildt tilfreds 🫶🏽 Og så er hun et dejligt smilende menneske!
Virkelige lækkert hår og en rigtig god…
Virkelige lækkert hår og en rigtig god service.
Kæmpe stor anbefaling her fra.
VVVVVVVVÆRSTE sted til dato at købe…
VVVVVVVVÆRSTE sted til dato at købe hår…. Jeg bestilte tilbage i slut oktober sidste år og blev tilbage i maj sidste år lovet noget rest hår efter en konkurrence hun havde kørt. Da jeg aflagde den ordre i oktober spørger jeg om jeg ikke kan få det lovet hår med. De to ting bliver sendt afsted. Men “pakken kommer retur” og bliver ompakket, hvori hun siger hun glemte rest håret jeg blev lovet. Modtager så derfor kun det købte hår - en deeeeel dage efter de 18 der vidst blev nævnt.. Håret falder af i store bunker som jeg nævner lige et par uger før nytår og får at vide jeg godt kan få nyt af leverandør, men først i januar. Dette godkender jeg… jeg venter og venter og alt i alt tror jeg jeg har spurgt hende MINIMUM 15 gange om hvornår det hår bliver sendt. Så mange dårlige undskyldninger HELE TIDEN og ompakninger, fordi “pakken kom retur” osv osv. jeg tror hun får pakken scannet og tager den med sig, så hun kan kontakte det pågældende fragtfirma, få pakken sporet og erstattet. - dette har jeg f.eks videregivet til eksempelvis dao, da hun nævner oppakning for mig (for 3 gang i dette forløb og jeg har læst en del af de andre anmeldelser herinde) og pakken ikke kom afsted og efterfølgende vælger pakke om og sende med PostNord i stedet. Super mærkeligt. Jeg har først lige modtaget håret her for lidt over en uge siden (med rest hår) det blev en DAG TIL DAG LEVERING overraskende nok. Det har været en lang kamp med daglige beskeder frem og tilbage, truet hende med politianmeldelse og at jeg ville udstille hende på diverse pigegrupper på nettet. Når jeg modtager håret spørger hun mig om jeg vil have noget mere hår tilsendt ellers ryger det ud med ordene hun ikke håber der er dårlig stemning mellem os. Dette bliver udskudt nu allerede 2 gange. Mandag ville hun sende afsted, det nu en uge siden.. Altså jeg opgiver det kvindemenneske og den forretning der bliver kørt på den der måde. Det er så skamfuldt og respektløst og jeg ønsker ikke for nogle at ha den kamp med hende som jeg havde. Jeg er decideret MÅLLØS !
Super lækkert hår og hurtigt levering
Super lækkert hår og hurtigt levering. Klar anbefaling herfra!
Perfekt vejledning
Jeg fik den helt perfekte vejledning og der blev ikke mindst brugt tid og hørt på hvad det var mine ønsker var - og de blev opfyldt til perfektion
Håret er helt perfekt, og jeg er så tilfreds med metoden der er blevet brugt
Har længe ville prøve extensions fra…
Har længe ville prøve extensions fra Eleganceextensions, da jeg har hørt at kvaliteten er i TOP.
Godt at jeg gjorde det. - Helt fantastisk service og kvaliteten på håret er Virkelig god!
Jeg har brugt extensions i 17 år, så jeg har prøvet en del. Men her er der altså ikke noget at tage fejl af ! Kan klart anbefales !
God anbefaling herfra
God anbefaling herfra! Jeg modtog håret dagen efter hun havde sendt det. Og det ser så lækkert og tykt ud. Så rigtig god og hurtig kundeservice ❤️
Jeg har købt hair extension i flere…
Jeg har købt hair extension i flere omgange.
Super kvalitet det er så lækkert.
Hurtig til at hjælpe så alt det rigtige kommer hjem.
Rigtig sød og barmhjertig
Rigtig sød og barmhjertig!
- Hun har foræret 2 ponytail exstensions til mig, pga overskud af lager. super sødt! Rigtig flink at skrive med❤️
God kvalitet på håret og fantastisk…
God kvalitet på håret og fantastisk service!
👌🏼♥️♥️♥️
Kun gode anbefalinger herfra. Elsker hendes hår. Kundeservicen er i top. Holder altid sine kunder opdateret, hvilket gør det hele trygt. God til at svare og står altid til rådighed når man har spørgsmål. Tak for det♥️
Til alle
Til alle: HOLD JER LANGT VÆK FRA HENDE! Virkelig, gør jer selv den tjeneste. Det er mig en gåde, hvordan nogen har givet hende mere en én stjerne. Det er den værste oplevelse jeg har haft med et køb, nogensinde.
Jeg bestilte over instagram tilbage i midt november, jeg betaler med en straks-bankoverførsel, og jeg får af vide at hun har håret hjemme indenfor 4-8 hverdage plus minus et par dage, dvs. med forsendelse til mig burde da være hos mig omkring senest start/midt december. Jeg er tålmodig, for det haster ikke for mig. Så d. 28. december, altså over en måned senere skriver jeg og spørger om hvor langt det er. Så siger hun at det var forsinket og at det kommer d. 4. januar. D. 5. skriver hun det kommer d. 8. og at hun vil sende produkter med som undskyldning for forsinkelse.
Jeg modtager så en pakke d. 10. januar, men to HELT andre farver og og kortere end jeg har bestilt og betalt 3360 kr for (og ingen undskyldning produkter som hun sagde). Jeg skriver til hende og spørger hvad hun har sendt til mig og at det er helt forkert, hvorefter jeg er godt træt af hende samtidig med at hun har kørt min veninde rundt i samme show, og jeg læser på nettet at mange andre har oplevet det samme med hende. Jeg kræver at annullere købet og mine penge tilbage med mindre hun sender det rigtig hår med det samme. Og det her kræver MANGE beskeder frem og tilbage med tusinde af mærkelig grunde og forklaringer på hvorfor hun har sendt andre farver og hvor travlt hun har derhjemme så hun ikke kan komme afsted og at hende kæreste er på arbejde osv. osv. Hun ender med at sende om aftenen d. 10. med postnord, og d. 15. er det ikke kommet frem og jeg kontaktet postnord som siger at afsender skal lave en reklamation for de kan ikke spore den siden den blev scannet hos føtex i Vejle. Sjovt nok har flere fortalt om at hendes pakker "forsvinder" hos postnord, efter hun har fået dem scannet og selv skal hen og aflevere den blandt pakkerne. Og så får hun dækket beløbet eller oplyser et højere beløb og tjener derfor også penge på postnord. Status er at jeg først har fået mine penge retur efter jeg blev ved med at presse og true hende med at gå videre med det, og det samme for min veninde. Desuden modtager man ikke kvittering fra hende, min veninde har efter lang tid modtaget en ugyldig faktura fra hende.
Denne person som står bag er den vildeste fusker og løgner, og hun har ingen empati eller noget som helst til overs for andre end sig selv.
Så gør jer selv den tjeneste at skån jer selv for flere måneders mareridt og hovedpine grundet hende, og ikke støt hendes snyde firma.
Med lidt søgning kan man finde tråde om hende med andres oplevelser på Facebook i svindlergrupper og på reddit.
Hold jer væk fra hende!
Hurtig levering!
Hurtig levering!
Farven var en match til trods for at der kun var billeder af mig eget hår til at matche med.
Lækkert og tykt hår helt til spidserne 😍
Håret er ❤️bare super godt😁jeg har haft…
Håret er bare super godt😁jeg har haft extensions i 20 år og det er meget længe siden jeg har fået så lækkert et hår,kundeservice er også helt i top❤️jeg er helt sikkert blevet fast kunde❤️
SÅ god kvalitet og mega god service ❤️…
SÅ god kvalitet og mega god service ❤️ vil altid bruge jer fremover! Endelig nogen man kan regne med som går ind for god kvalitet og kundeservice! Tak for jer 🫶🏼
Super lækkert og god kvalitet hår
Super lækkert og god kvalitet hår! Kun varme anbefalinger herfra! Elsker alt ved mit nye lækre prinsesse hår!😍✨
Sød, smilende og super professionel
Var idag inde og få lavet mit hår. Jeg var desværre blevet over 30 min forsinket. På trods af det, så gav hun sig alligvel tid til at lave mit hår og yde mig den bedste service. Sød, smilede og super professionel.
Hårets kvalitet er der bestemt heller ikke noget at klage over. Alt i alt er jeg en ovenud tilfreds kunde, der helt sikkert kommer tilbage. Mine varmeste anbefalinger!!