3,6

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Zeer

Zeer, Slecht service niet correct geen aanrader geld wolven amateurs, van A tot Z zekers niet haan met elektrische wagen

9. marts 2026

Ik wou even electrify in de kijker…

Ik wou even electrify in de kijker zetten.
Ondertussen ben ik al 5 maand actief bij electrify (als vrouw in de werkplaats) en het is hier heel fijn werken.
Toffe collega’s, leuke sfeer en begripvol voor privé situaties.
Elke dag is een nieuwe leuke uitdaging die ik met plezier aangrijp.

16. marts 2026

Achtung Abzocke

Achtung Abzocke - Finger weg!
Auf der Elektrify Website wurde mir anhand meiner detaillierten Angaben innerhalb des Abgebotsprozesses ein Preis von ca. 3.000 Euro incl. Wallbox und incl. entsprechender Verlegung der Leitungen zum Carport genannt. s. beigefügte Screenshots. Nachdem ich das Angebot bestätigt hatte, kam ein Kollege von der Telekom zu einem "Beratungstermin" mit dem Ergebnis, dass die Angebotssumme plötzlich bei 5.000 Euro lag excl. Verlegen der Leitung zum Carport. Für diese "Beratung" soll ich nun 250 Euro bezahlen. Nach diesem Fiasko habe ich mir die Box von einem lokalen Elektriker installieren lassen zum Komplettpreis von EUR 2.200 incl. Box und aller Leitungen. Ich werde die 250 Euro wohl bezahlen müssen, möchte aber alle Intetessenten vor dieser dubiosen Geschäftspraxis warnen. Seht euch die Screenshots dazu an.

21. november 2025

beter kon niet!

Diagnose in minder dan een uur nadat ik in panne stond, herstelling een paar dagen later!
Ondertussen kreeg ik een vervangwagen mee.
Fantastische service dus.
1/4 betaald dan wat mij bij de concessie was gemeld.

Enig minpuntje: properheid van vervangwagen kon iets beter.

18. september 2025

Zeer slecht en amateuristisch bedrijf

Zeer slecht en amateuristisch bedrijf. Na 5 maand zijn ze nog steeds bezig met de herstelling van mijn wagen. Communicatie met hen is zo goed als onmogelijk, gemaakte afspraken worden niet gerespecteerd, facturen daarentegen zijn er in een oogwenk... Absoluut af te raden! Laat u niet vangen...

18. juni 2024

OEM Tesla Battery repair

Ik heb ze zelf nog niet nodig gehad maar heb al wel enkele mensen er naartoe gestuurd. Zij zijn allen zeer tevreden van de service. De prijs die ze hebben moeten betalen lag eerder rond de 7000 eur in plaats van 19000 bij Tesla, bovenop herstellen ze de flaws zodat je beter beschermd bent voor later. Ze controleren nadien nog hun herstellingen via OTA en geven 2 jaar waarborg.

14. januar 2024