4,3

God og hurtig service

God og hurtig service. Sendte en mail med spørgsmål, fik hurtigt svar og da jeg stillede uddybende spørgsmål ringede de kort tid efter og gav god vejledning. Faldt samme præcis samme håndvask hos HTH køkkener, men Eldrup var lidt billigere. Leveringen var også hurtigt.

3. september 2025

Vi fik sendt nogle skabshylder men da der var nogle der havde taget skade i transporten ( skal lige sige de var forsvarligt pakket ind ) var der 3 stk der havde taget skade ,jeg tog nogle foto og ringede til firmaet som var flinke og forstående og ville sende nogle nye til mig ca 3 dage efter havde jeg de nye hylder det må siges at være god service . stor ros herfra Hilsen Freddie .

19. december 2022

Kvalitetskøkken

Har efterhånden monteret en del køkkener fra andre konkurrerende anerkendte firmaer, men har endnu ikke mødt et som kan matche kvaliteten hos Eldrup.
God samlekvalitet og gode hængsler.

11. februar 2022

Krydderihylde

Bestiller en krydderihylde i pulverlakeret tråd.
75 kr plus 89 kr i porto. Ok, godt klar over allerede der at jeg har dummet mig :)

Afstanden mellem hylderne er så lille at den, ud af de standardkrydderiglas jeg har fra diverse dagligvarer forretninger, kun kan rumme ET altså alle andre er for høje.
Ringer til kunde(service) der ALDRIG har hørt om det før og hun har solgt 1000, omvandrende lagerstyrings skills, der på et split sekund ved hvor mange stk der er solgt af en vare på lageret. Imponerende!!
Jeg fastholder, at det er underligt at sælge en krydderihylde der ikke kan rumme standard glas.
Men hun gentager blot, at det har hun svært ved at forstå da jo selvfølgelig de 999 andre ikke har reageret på problemet.
Hun siger jeg kan returnere den og få mine penge retur. Tak, men jeg har betalt 89 for at modtage den og skal så også betale portoen retur, for 75 kr - tror bare jeg afskriver den.
Så foreslår hun at jeg kan prøve at sælge den til andre.... dertil må jeg sige at det kan jeg godtnok ikke få mig til, jeg synes ikke om at snyde folk.

Så beder hun mig se det fra deres side, da det slet ikke kan betale sig for dem, at stå at pakke en vare ind til 75 kr - hvordan kan det blive mit problem :0

Men sidder der en derude der mangler en krydderihylde, så må de få min, kvit og frit :)
OBS på at glassene skal være UNDER 10 cm høje ellers duer den ikke - og dem havde jeg desværre kun ET af.
Et mål på produktet kunne selvfølgelig hjulpet en del..

24. februar 2022

Eldrup lavpris - kundeservice er sparet væk

Manglende informationer omkring levering af køkkenlåger.

De ringer ikke og fortæller at varene er kommet.

Da vi selv ringer og hører dem ad, får vi af vide at det hele ligger klar til afhentning.

Da varene skal afhentes mangler der to låger, som er i restordre - dette havde vi ikke fået besked om.

Efter 14 dage kontakter jeg dem igen personligt i butikken, da det ikke kan lykkedes at få noget svar over telefonen. Her møder jeg en meget vred fyr ved navn Jan, som lynhurtigt hidser sig op, og kommer med en søforklaring om, at han aldrig havde lovet at alle køkkenlågerne kom på én gang, og det kunne man heller ikke forvente?

Ikke nok med, at Jan opfører sig imponerende arrogant, så kan han heller ikke løse situationen. Han virkede utroligt fortørnet over, at vi gerne ville have løst dette problem.

Kvinden bag skranken forholdt sig dog noget mere roligt - men ingen af de to har kundeservice på dagsordenen.

De kan ydermere ikke fortælle hvornår de sidste to låger dukker op. Ligenu står vi med et køkken uden de sidste låger.

Jeg må indrømme, at jeg aldrig har oplevet noget lignende.

Løsningen blev, at vi får pengene tilbage for lågerne, og må finde en anden leverandør.

24. oktober 2020

Er dette din virksomhed?