Falta ter uma qualidade de imagem melhor de resto esta muito estavel .. E ter tambem mais alguns canais tais como , todos os AXN`S e todos os FOX a BOLA TV ..... e devido a concorrencia, ser mais bar... Se mere

In eerste instantie kon ik bijna geen kanaal kijken zonder heel veel haperen en stoppen. ik heb contact gehad met jullie via email, en mij IP adres door gegeven voor de zomer vakantie. Ik ben nu s... Se mere

We gebruiken de IPTV bijna een jaar. Over het algemeen zijn we tevreden mee. Enig probleem is dat ie soms vertraging toont ( stem loopt achter op beeld) met Life Tv en catch Up.

Zocht voor in Turkije IPTV om televisie te kijken. Ik had slechte ervaring met schotel. Elbink heeft goede voorlichting en wat voor mij belangrijk was abonnementen per maand.

1. Medier og forlag

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Verkoop van Nederlandse televisie via het internet in het buitenland. Of internationale televisie in Nederland via IPTV of satelliet.

4,3

Service

Goed bereikbaar en hulpvaardig wanneer de verbinding niet
goed tot stand kan komen, na telefonisch contact lukte het wel om
MAG254 te vinden.
Bedankt voor jullie medewerking

Het werkt allemaal prima

Groot aanbod van internationale sportzenders waar het ons voornamelijk om te doen is.

Service

Altijd perfecte service ,een bedrijf waar je op kunt bouwen.

Beoordeling

Zeer goede firma , coreckt en dienstvaardig om problemen op te lossen , raad deze firma aan iedereen aan
Zeer tevreden

stipte en snelle service

Ik ben na meer dan twee jaar nog steeds erg tevreden. Stipte en snelle service. Handig online account beheer.

Bedankt voor uw review en tot ziens bij Elbenk!

Goede service en weinig storingen

Als er een enkele keer een storing optreedt is een mailtje voldoende en wordt het snel opgelost.

Satisfied

I have a very good relationship with elbenk regarding response on issues and tremendo I reply and help to resolve my issues.

Hope to be with elbenk and the service for a lot more years in the future

Super

Niks over te klagen

Bedankt voor uw review en tot ziens bij Elbenk!

Niet alle zenders doen het.

Service is goed. Vandaag bestellen en vandaag aan(Thuis). Ik vind het jammer dat niet alle zenders werken. Bijvoorbeeld: Sky Sport Italia MotoGP, TPA (Angola) en veel meer....

Beste D.C Almere,

Bedankt voor uw review. Ik raad u aan contact op te nemen met onze helpdesk als u problemen ondervindt met een van de kanalen uit onze IPTV pakketten. Wij kunnen dan kijken of wij dit probleem bij u kunnen oplossen of wij kunnen een passende oplossing bieden. Bij voorbaat dank!

wow tv

goed en vriendelijk

deskundig en hulpvaardig

Alle mogelijke moeite gedaan om een technisch probleem, ontstaan uit eerder gebruik, op te lossen.

Geweldige service aanbieder

Prima ervaring met Elbenk. Snelle levering, goede email ondersteuning, en uitstekende TV kanalen pakketten die in het buitenland erg goed te ontvangen zijn.