Venlig kundeservice, hvor vi fik lavet særaftale med at prøvekøre ladcykler. Super god oplevelse fra start til slut. Kæmpe ros til manden som betjente os, som sagtens kunne have pakket mere på o... Se mere
Vi har haft utalige problemer med vores ladcykel. Cyklen er under 2 år gammel. Vi har selv måtte betale for nye bremser, reperation af gear, udskift af eger. En regning hos den lokale cykelsmed... Se mere
Vi bestilte en cykel, der angiveligt skulle være på lager og som havde noteret “maks levering 5 hverdage”. De hævede pengene allerede efter 1 dag, uden varen var sendt afsted, hvilket er imod dansk r... Se mere
Hvad gjorde handlen med el-ladcykler til en god oplevelse? Det skal jeg fortælle jer; kære læsere. Kort efter jeg har afgivet bestilling kommer der promte en bekræftelse mail. Allerede her i forløbe... Se mere
Hos El-ladcykler.dk forhandler vi elektriske ladcykler til alle behov og for enhver pengepung. Vi forhandler stærke internationale og europæiske brands såsom Wike, Wildenburg, Johnny Loco, Cargobike of Sweden, Butchers & Bicycles og Add-Bike. Med den produktportefølje er vi særdeles godt dækket ind, uanset hvad du som kunde leder efter, når du er på udkig efter en el-ladcykel. Her på hjemmesiden finder du også et stort udvalg af tilbehør til el-ladcykler, som låse og barnesæder. Blandt vores mest populære mærker, finder du barnestole fra Melia og låse fra Axa og Abus. Det er også hos os, du kan købe det originale, danskproducerede, Isofix-beslag, så du kan montere din autostol i din ladcykel lige så let som i bilen. Smart, ikke?
Malervej 2, 6710, Esbjerg V, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg har købt et overtræk toil min ladcykel og det er dejligt nemt og passer på mkn cykel der var dog lidt lang levering på det

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Købte cyklen d. 30 december, og de skriver at hvis vi køber nu, får vi den i starten af januar. Jeg får en ordre bekræftelse d. 9 januar hvor der står at den nu er samlet og at vi kan hente den. Hvis vi havde betalt for fragt ville der ringe en mand og aftale afleverings tid.. d. 18 januar ringer jeg, da jeg ikke kan forstå vi ikke har fået cyklen endnu. Der er så sket en fejl, og den stod og var slet ikke blevet samlet endnu. Og her var vi jo blevet lovet at få den i starten af januar!! Jeg presser på med at de må samle den først så vi snart kan få den. Dagen efter sidste fredag, får jeg endnu en bekræftelse på at nu var den blevet samlet og at der er en fragtmand der vil ringe og at vi vil få den imellem 3-6 dage. Det er nu over en uge siden og vi har stadig ikke fået cyklen. Dårlig oplevelse, når man er blevet lovet den vil komme i starten af januar!!

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Jeg modtog vores ladcykel i oktober. Har været så glad for den. Pludselig virker strømmen ikke. Når vi vil have mere strøm på går den ned i niveau eller slukker.
Jeg kontaktee el-ladcykler.dk. Efter over en uge for jeg et svar. Uden et hej, uden undskyld - kun “hvad er dit ordre nr.”
Der er så noget skriv frem og tilbage. Helt korte sætninger uden “hej” og “hilsen”. Der er jul osv. der er nu gået 6 uger. Jeg skriver at nu er min tålmodighed brugt. De ringer et par dage efter og siger “åh den nye model har en fejl i styringen af strømmen - vi sender sig en ny”
Der er nu gået 14 dage og jeg har stadig ikke modtaget den. Ingen svar på mail som jeg sendte i mandags og kan stadig ikke bruge min cykel.
Jeg har lyst til at returnere det hele - jeg er så vred.
Yderligere, sprang kæden af en dag. Umuligt selv at fikse uden at splitte cyklen af. Jeg står mit på vejen en morgenen. Jeg ringer til de kørerne cyklesmede. Den første skriger i telefonen og siger “jeg kan være der i eftermiddag” og mit svar er “at det kan jeg ikke få til at hænge sammen” hvor til hans svar er “det er ligesom ikke mit f…ing problem”. Ringer til den anden mulighed. Han siger “der arbejder jeg ikke længere” fint “jeg siger undskyld og forklare at hans nr. stadig er på deres hjemmeside - “som om det er mit problem siger han og smækker på”
Sååå alt i alt en dårlig service. En god cykel at køre på, når den altså kan.
Kh G

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Modtog min vare torsdag i sidste uge ret uventet fordi jeg var blevet oplyst om fra el ladcykler.dk at fragtmanden vil kontakte os dagen forinden senest og aftale vedrørende levering og tidspunkt men det bliver torsdag og jeg er ikke hjemme og lige pludselig ringer min telefon og at er en gut fra hartmann logistik og han siger han holder hjemme ved os nu for at levere vores vare Jeg spørger så om han evt kan komme tilbage senere da jeg ikke er hjemme og det kan han ikke da han skal til Vejle lige bagefter det skal lige siges at vir har ventet 14 dagen på varen uden et specifik tidspunkt fordi de blev ved med at sige at fragtmanden ville ringe synes i skulle tjekke op på jeres fragtfirma om det er et firma i skulle blive ved med at bruge for hver gang jeg har ringet og spurgt til mit produkt har i enten sagt at det fragtfirmaet der ikke er kommet for at hente produktet ved jer eller at jeg jo ikke kan forvente dag til dag levering det jo ikke postnord sagt arrogant eller at fragtfirmaet ikke har kunne finde chauffører til at køre turen så alt ialt dejligt produkt elendig service og ingen opdatering undervejs medmindre man selv opsøger den er ikke i tvivl om at el ladcykler.dk er en god forretning med gode medarbejder men små justeringer ville gøre det hele til en bedre oplevelse

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Enormt ringe kundeservice. Der er absolut ingen hjælp at hente hvis du får problemer med din cykel. Der er først en smule respons hvis man kommenterer på deres reklamer på Facebook. Der kan potentielle købere jo se hvis man brokker sig, så kommentaren bliver hurtigt fjernet og så er man måske heldig at få et lille svar på ens besked. Dog ikke svar på de relevante spørgsmål ens henvendelse omhandlede. Vi har haft en kamp om at få et svar fra el-ladcykler.dk i Ca 1 måned nu og vi har stadig ingen hjælp fået. Vi er blevet kastet videre til en cykelhandler, der for det første ikke forhandler vores type cykel og for det andet befinder sig i Odense, vi bor i København. Det giver ingen mening at de ikke vil hjælpe os. Vi har brugt over 25.000kr hos dem. Vores cykel har været i stykker siden oktober. Vi fil beskednom at sende den til cykelsmed, det gjorde vi. Sjovt nok betød det at vores reklamation på el-delen lige præcis er overskredet nu, hvor de så ikke er til at få fat på.
Alt i alt, find et andet sted hvis i vil være sikre på god service.

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Hurtige til at trække pengene, langsomme til at levere, og en kundeservice der lyver.
Bestilte cykel den 22. Dec. Pengene blev trukket den 28. Dec. Jeg har stadig ikke modtaget noget cykel, og det selvom kundeservice 3 gange har forsikret mig om, at cyklen var sendt. Øv oplevelse.

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Min pakke er aldrig blevet sendt. Det er 12 dage siden jeg færdiggjorde min ordre, og 4 dage siden jeg modtog en ordrebekræftelse med en faktura. Kundeservice har ikke svaret på min mail. Pengene er blevet trukket fra min konto.

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Vi har for et års tid siden købt en Wildenburg el-ladcykel, som er mangelfuld på flere kritiske punkter. Blandt andet er sikkerhedsselerne alt andet end sikre. De er faldet af i flere omgange efter helt almindelig brug og cyklens trækasse er ved at falde fra hindanden da den ikke er tilstrækkeligt behandlet til at kunne tåle vores fugtige klima.
Det er El-ladcykler.dk der skulle stå for reklamationer og kundeservice. Men efter flere måneders forsøgen, modtager vi intet svar på vores henvendelse om reklamation af vores el-ladcykel. Det giver sig selv, at vi er enormt skuffede og kan ikke anbefale nogen at handle med Wildenburg eller El-ladcykler.dk.
Næste skridt for os bliver derfor at køre en sag gennem forbrugerrådet. Vores kontakt hos Kontant virker også interesseret i historien. Så får vi forhåbentligt advaret andre der overvejer at handle med et af de to firmaer.

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Jeg har betalt 30.000kr for en cykel. Hvor forventningerne til gps trackeren jeg købte ekstra med som koster omkring 1100kr var høje, men desværre er det der værste køb længe. Er rimelig sikker på en gps tracker fra wish fungerer 100gange bedre.
Når jeg så ringer ind for at høre om hvordan jeg ka returnere den, får jeg afvide jeg skal skrive til selveste bikefinder som er dem som har lavet trackeren.
Jeg tar kontakt til dem og de siger så at det er el-ladcykler jeg skal kontakte for returnering. Dårlig service og til alle andre som overvejer en gps tracker. Så vil jeg anbefale at kigge på en kinesisk side som vil virker langt bedre !
Det her problem har stået på siden 20 november....

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Da jeg skulle købe ladcykel var de billigst. Mærkets egen firma kunne ikke matche prisen (aner ikke hvorfor).
Jeg bestilte før jul og var i telefonisk kontakt med dem og deres vognmand omkring levering. Både op til og på selve dagen.
De levede op til den prismatch der var på deres hjemmeside og har jeg derved fået penge tilbage.
Cyklen er god og alt er som det skal være.

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Her 14 dage efter bestilling venter jeg stadig på min ordre. Har fået en bekræftelse og herefter intet hørt. Har forsøgt at kontakte dem via deres e-mail og heller intet hørt her på trods af de skriver svar indenfor 48 timer…
Kan ikke anbefales.
Update - efter en måned får jeg endelig svar på mail. Min pakke er ikke afsendt men pengene trukket fra min konto. Får derudover et opkald om at de har pakket en anden farve end den bestilte og jeg gerne lige må sige til hvis ikke den ønskes… Jeg kan kun sige at det er kritisabel kundeservice de udøver.

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Vi bestilte vores ladcykel den 16. november og har først modtaget den i dag. Fragtmanden ringede ikke som varslet dagen før og aftalte levering, men ringede ud af det blå i dag og ville levere. Cyklen har ridser på stellet og skruer, der er skruet så hårdt i, at der er revner i panelet på kassen.

Varen kom hurtigt og lever 100% op til mine forventninger🎅

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Hvis man kunne give 0 stjerner så gjorde jeg det!
Fuldstændig forfærdelig service og opførsel fra sælgers side.
Vi købte vores ladcykel i april 2022 og den har samlet været i stykker i 1 år 👎🏼 Når jeg skriver eller ringer er der ikke noget svar eller hjælp at hente. Samme fejl sker på cyklen to gange efter reparation og nu tredje gang har de efter lang tid indgået aftale om at de tager cyklen retur, MEN så reparerer de den igen og sender cyklen retur.
Derudover er begge forhjul punkteret efter blot 8 måneder hvor den har været på værksted i 6 af dem!
De er ubehøvlede og siger at ‘cyklen er i den billige ende og derfor er det jo forventeligt’, ‘at de jo ikke kan tage en gammel cykel retur fordi hvad skal de gøre med den….’ Jeg har aldrig i mit liv fået så ring en service.
Jeg har brugt så absurd mange timer på at komme i kontakt med dem og følge op på reklamationerne og gang på gang blive ignoreret eller mødt af en mur uden hjælp.
Det der skulle have været et ekstra transportmiddel som vi er dybt afhængige af, er erstattet med en masse bøvl og stress.
Vil på ingen måder anbefale nogen at handle med dem!

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Alt for lang leveringstid, der ikke bliver oplyst ved bestilling. Man får ikke engang en estimeret leveringadato.
Det er ikke i orden, at pengene bliver trukket, når varen bestilles.
Jeg vil ikke anbefale, at man køber i dette firma, hvis man skal bruge varen en bestemt dato.

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Har i dag sendt en mail til el-ladcykler.dk ifm. vi gerne vil købe en ladcykel. Vi har kigget længe og har nu lagt os fast på modellen. Dog er der nogle af priserne der ikke passer med det, der står på hjemmesiden når de bliver lagt i kurven, hvor prisen er højere end både tilbuds- og normalprisen. Dette spørger jeg ind til og samtidig spørger jeg ind til, hvordan deres prismatch fungerer, da et af produkterne er billigere på en anden hjemmeside og de reklamerer med prismatch 14 dage efter køb.
Svaret jeg får tilbage er blot, at det nok er nemmere, at jeg køber cyklen et andet sted, da det er svært at justere priserne.
Aldrig har jeg fået et mere flabet svar tilbage på en mail, hvor jeg er interesseret i et køb af den prisklasse.

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Helt elendig. Efter en lille uge har jeg stadig ikke modtaget mine varer….