Alles tip top!!
Alles tip top! Snel klaar, mooi verpakt.
Het logo wat ik graag op de fles en glazen wou was geen probleem. Uniek!!!

Besvarelse fra El-Kado
Welkom bij El-kado, de webshop voor gepersonaliseerde cadeautjes met een hart. Hier komen creativiteit en liefde samen in elk uniek stuk. Elk cadeau wordt met de hand en met zorg gemaakt, speciaal voor jou of voor iemand die je graag ziet. Geef iets dat blijft hangen – een persoonlijke herinnering, mooi verpakt in een cadeau.
Charles Wellensstraat 27, 3560 , Lummen, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Alles tip top! Snel klaar, mooi verpakt.
Het logo wat ik graag op de fles en glazen wou was geen probleem. Uniek!!!

Besvarelse fra El-Kado
Ik heb via een actie op instagram een gepersonaliseerd pluche paasmandje besteld. De bestelling was er snel en was heel zorgvuldig verpakt. Het mandje zelf is van heel mooie kwaliteit en de naam in het oor maakt het helemaal af. Ik ben heel tevreden over mijn aankoop

Besvarelse fra El-Kado
Eline is een super leuke dame, zeer creatief en heeft een leuke webshop. Ze doet dit met heel veel passie!
Levert Top service en kwaliteit !!!

Besvarelse fra El-Kado
snelle levering, fijn afgewerkt en verpakt. Met liefde gemaakt door Eline.
Super mooie kerstcadeautjes gemaakt voor onze vrienden in Portugal; op de sterren zelfs Portugese woordjes gedrukt. Heel mooi gedaan!

Besvarelse fra El-Kado
“Heel behulpzaam en denkt actief mee bij het zoeken naar een passend cadeau. Zelfs de gekste ideeën worden hier met enthousiasme uitgewerkt. Absoluut een aanrader!”

Besvarelse fra El-Kado
Snelle levering en zo blij er mee voor mijn 2schatjes van kleinkinderen zo mooi gmaakt

Besvarelse fra El-Kado
Mooi aanbod van gepersonaliseerde producten
Vriendelijke communicatie
Goede prijs-kwaliteit verhouding
5 sterren voor tevredenheid van mijn kerststerren

Besvarelse fra El-Kado
Schattige mooie kleine ,persoonlijke gift te koop
Vlotte bestelsite ,vlotte levering
Aanrader om kleine onderneming te steunen😉

Besvarelse fra El-Kado
Zeer lieve dame achter de webshop.
Product met heel veel liefde afgewerkt en verstuurd. Heel blij mee.