6 timers arbejdsløn for at montere 2 udendørs lamper! 1 time får at trække ledninger. 3 timer for at montere 2 lamper. 1 time for at få tilsluttet kontakt Indendørs + finis (kabel skinne ). 1 time... Se mere
Efter Amager Elektrikerens konkurs - overtog El Gruppen opsætningen af lamper i min nye bolig. Og jeg har kun ros til overs for deres arbejde. Super Service hele vejen - fantastisk elektriker, som s... Se mere
Vi havde bestilt en gennemgang af el, hvor vi skulle være tilstede. De dukkede dog op et par timer inden aftalt tid (og ejendomsmægler lukkede dem ind). De fandt en række fejl som del af under... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vores målsætning er, at udføre et håndværksmæssigt korrekt arbejde, i takt med branchens høje krav til den teknologiske udvikling inden for el-Installationer, data-løsninger, adgangskontrol samt grøn energi i form af energioptimering af installationer, solcelleanlæg & varmepumper. Samtidig er vi autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre el-eftersyn. Vores målsætning er, at det skal være nemt at være kunde hos os og vore kunder skal føle, at vores rådgivning, service og arbejde er professionelt og en naturlig del af et godt og konstruktivt samarbejde. Vores kunder er vores vigtigste ressource, derfor værdsætter vi både god og dårlig kritik af vores indsats. Kun ved at høre vores kunders mening, kan vi gøre det bedre hver gang. El Gruppen A/S yder døgnvagt service til akut opstået el-fejl hos vores faste kunder, rekvirer vores vagt på telefon nr. 32 59 37 72. Vi kører primært i Storkøbenhavn - og vi er også klar til at hjælpe dig.
Baunebakkevej 2, 2650, Hvidovre
- mail@el-gruppen.dk
- el-gruppen.dk
Alt for dyre
Har lige haft kontakt med El Gruppen i Korsør og 'brændt nallerne' vedr. en opgave i privat hjem. Jeg kan kun sige, få altid indhentet mere en et tilbud... DE ER BARE FOR DYRE IFT. ANDRE...forstår ikke hvorfor de kommer med et overslag på et stykke arbejde når man ber' om et tilbud. Tilbuddet er jo bindende modsat et overslag. Når andre kan komme med et tilbud burde EL-Gruppen også kunne. I mit tilfælde var overslaget stort set DEN DOBBELTE pris af hvad jeg fik et tilbud på. Efter min mening IKKE videre troværdigt. Har talt med EL-Gruppen hvilket jeg som kunde ikke kunne bruge til noget som helst...
Oldnordisk hjemmeside
Jeg plejer ellers at være ok tilfreds når jeg handler hos jer også i jeres butikker, men jeres Oldnordisk hjemmeside trænger til en update. Hvorfor h...... kan man ikke annuller en order også bare en simple forudbestiller på et spil via hjemmesiden, at man skal bruge så meget tid på at ringe til supporten som ikke engang har valgmulgheder om at annuller ordrer det er sku da så gammeldags, i det mindste har i en chat support men jeg er ikke en gang sikker på at min order blev annulleret via den chat medarbjeder jeg skrev med da jeg stadig kan se den under min orderhistorik?.
Ødelagde stikkontakter og vil ikke erstatte!
De fandt en række fejl som del af undersøgelsen, men det lykkedes dem også at smadre alle rammer på stikkontakter som de havde åbnet.
De acceptere at udskifte, men det blev dog kun til en enkelt ramme, og de nægtede derefter at skifte de resterende.
Det er under al kritik, og jeg skal på det kraftigste anbefale Ikke at benytte disse!
6 timers arbejdsløn for at montere 2…
6 timers arbejdsløn for at montere 2 udendørs lamper!
1 time får at trække ledninger. 3 timer for at montere 2 lamper. 1 time for at få tilsluttet kontakt Indendørs + finis (kabel skinne ). 1 time for at kontrollere strømrelæet, hvilket vi fik at vide var påkrævet!
Har aldrig betalt så meget får så lidt hos tidligere elektriker firma ( Feks. da vi fik lavet nyt køkken + udendørs belysning)
Vil aldrig benytte dette firma igen🥵

Undgå dem her
Undgå dem her. De udførte et eltjek i min lejlighed i forbindelse med salg. Her vurderede de, at de skulle foretage nogle mindre forbedringer. Det insisterede køber forståeligvis på at få udbedret, så de kom ud og skulle udbedre de mangler, de selv havde identificeret. Det viste sig imidlertid, at det eneste, som manglede var et klistermærke på relæet. De skilte adbryderen ad blot for at konstatere, at der ikke var noget galt, og den blot blev samlet igen. 956 kr. kostede dette, heraf var de 25 kr. det klistermærke, det ikke ville have taget mig lang tid selv at sætte op.

Har ventet i kø over 20 minutter
Har ventet i kø over 20 minutter, f den butik

Regning
På trods af at have betalt, kan de stadig ikke finde beløbet..to rykkere trods at jeg har fremsendt billeddukomentation..elendig regnskabsførelse, men elmanden var sød og rar og effektiv.

Besvarelse fra EL Gruppen A/S
Har ikke styr på en skid
Har ikke styr på sine debitorprocesser og sender krav til inkasso uden at sikre sig at regningen i det hele taget er kommet frem. Elendig stil

God og hurtig
Hurtig "udrykning", dygtigt og serviceminded personale (både kontor og håndværker) - godt arbejde!
God service, dog i den dyre ende
havde en god oplevelse med elektrikeren der kom og afhjalp, mit åbenbart simple problem. Det tog en halv time og der var ikke behov for reservedele. Alligevel blev det ca. 1200,- kr. da jeg skulle betale ekstra for at de brugte en mekker til fejlsøgning, samt de lavede en form for kvalitetssikring som jeg ikke selv har set noget til.
Godt arbejde
Arbejdet udført tilfredsstillende - venligt personale.
Elgruppen vil også fremover blive tilkaldt, når der opstår problemer.
Mvh.
Skovgaard
De holder, hvad de lover - og er præcise
El Gruppen var hurtig til at svare på henvendelsen.
De bekræfter aftaler og kommer til aftalt tid og deres
teknikere er gode til at informere og besvare spørgsmål.
Jeg var meget tilfreds.
Det var dejligt, at I kunne komme så hurtigt, da jeg endelig havde fået mig taget sammen til at ringe efter en elektriker, der kunne udbedre et par ting i mit hjem. Jesper, som var den der klarede opgaverne, var ualmindelig kompetent og venlig. Alt i alt en positiv oplevelse. Jeg skal dog tilføje, at min søster tidligere har anvendt jeres firma og havde fortalt mig at hun var særdeles tilfreds.
Super professionel service
Jag lavede en aftale med EL Gruppen A/S om at opsætte tre køkkenlamper. Alle aftaler blev overholdt og der blev leveret er flot stykke arbejde.
God servis
Set er dejligt nå man skal sælge en andelsbolig at det er et sten man ringer for at få et el tjek og vvs tjek behaglige medarbejder der lytter til ens problem og derefter kommer med muligheder til at få løst problem
EL-Tjek 27/9-2016 til 5 stjerner
Pris opgivet pr. tlf. var den samme som på faktura. EL Gruppen A/S kom til tiden, og Jesper (JK) og kollega var venlige og imødekommende. El-in-
stallationsrapport og faktura kom med mail samme dag. - Arbejdets
udførelse har jeg ikke kendskab til at bedømme, men iflg. rapporten har
de været MEGET omhyggelige, og jeg har kun grund til at være TILFREDS. Venlig hilsen Carsten Stahr