1,9

Under middel

TrustScore 2 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestilte den 8 des og de sier at de…

Bestilte den 8 des og de sier at de sender i løpet av 1-3 dager. Uken etter sendte jeg mail og etterlyste bestillingen. Skulle være en julegave. Ikke fått svar. De svarer heller ikke på tlf. Fått beskjed fra posten den 17 des at en levering er på vei , men de har fortsatt ikke fått pakken. Utrolig useriøst og anbefaler ikke dette selskapet!

20. december 2025

Bestilte varer

Bestilte varer, gikk to uker å da var det enda ikke sendt, sporte hva skjedde å de sa ene ikke var på lager (selvom den står på lager) tilbydde meg ny farge der jeg takket nei til, å spurte hvorfor de ikke sender meg når det enda står den er på lager. Fikk aldri svar. Har prøvd å kansellere ordren så får man se om det funker. Styr unna.

16. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestilte varer ca den 21 April og har…

Bestilte varer ca den 21 April og har fortsatt ikke fått noen varer. Den 23. April fikk jeg varsel om at posten hadde mottatt beskjed om pakken, men den har aldri blitt levert inn til posten. Jeg har ringt, sendt mail til 2 forskjellige mail adresser og skrevet på messenger. Fikk svar en gang og da sa han at han var på reise og skulle sjekke når han kom hjem dagen etterpå. Hørte aldri noe mer (har prøvd å sende flere mailer).

30. april 2024

Styr unna

Bestilte en kopp med teksten «bestefar». Fikk en annen kopp (som i tillegg var knust da jeg åpnet pakken). Kundeservice svarer ikke på e-post. Har forsøkt å komme i kontakt med dem siden 22.12.23.
Styr unna denne useriøse aktøren.

9. februar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tøff pakke hvor læreren ble fornøyd med…

Tøff pakke hvor læreren ble fornøyd med kul gave.
Fikk god oppfølging av kundeservice ang bestilling og en noe forsinket sending. Dette gjorde dem på eget initiativ.
Tipp topp tommel opp og har et øye på noe til meg selv siden jeg er blitt gammel og skrøpelig 😄😎

25. maj 2023

Elendig kvalitet

Elendig kvalitet, elendig kundeservice. Fikk en latterlig størrelse på en unisex tskjorte, den var bred nok men så kort at det ble en magetopp. Forsøkt og klage men fikk beskjed om at det var normal størrelse og at jeg hadde andre forutsetninger for hva som var "normalt" sendte bilde av den men fikk fortsatt beskjed om at jeg var den som hadde feil oppfatning. (Har jobbet i klesbutikk selv) så ja værsågod å prøv å handle her, du blir garantert skuffet

30. november 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Får verken varer eller svar fra…

Får verken varer eller svar fra kundeservice. Det står at de vil sende varene innen 1-3 dager. Det er 2 uker siden bestilling og jeg har ikke fått noe informasjon om forsendelsen. Jeg får ikke tak i kundeservice verken per e-post eller telefon (som er avslått).

19. oktober 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra kundeservice og oppfølging

Etter at det hadde gått noen uker uten at pakke hadde kommet, tok jeg kontakt med kundeservice. Raskt svar og bekreftet samme dag de sendte ny pakke. Da det hadde gått en uke til uten pakke, gikk jeg på postkontor, hvor begge pakker lå klar til henting. Posten hadde ikke levert, Ektebajas gjorde alt man kunne forvente i denne situasjonen.

5. februar 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Trege med å sende ut bestilling

Trege med å sende ut bestilling. Fikk feil str på den ene t-skjorta og kundeservice svarer verken på mail eller messenger. Sendte første henvendelse 11. november og fortsatt ingen svar.... T-skjorten skulle vært en julegave og regnet med det skulle holde å bestille 3. november.

23. december 2020

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice! Svarer ikke på mail eller telefon. Har bestillt julegaver som ikke har kommet! Styr unna. Useriøst!

16. december 2020

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.