Al jaren uitstekend contact met Ekris Veenendaal!! Ook bij de aanschaf van mijn nieuwe BMW 330e M Sport Pro weer uitstekend geholpen.
Na online contact kreeg ik meteen een afspraak.Deze was perfect op tijd. De inruil discussie was reeel en flexibel-inruilen via Ekris is een stuk eenvoudiger dan via Wijkopenautos. De auto stond op... Se mere
BMW & MINI dealer Ekris biedt u het grootste aanbod nieuwe auto’s, occasions, lease opties, onderdelen en accessoires en kunt u terecht voor Service & Onderhoud.
Plesmanstraat 45, 3905 KZ, Veenendaal, Utrecht, Holland
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 uge
Erg fijn en goed geholpen door Sjoerd Bongers, Ekris Veenendaal.
Buiten de service, is de auto echt GE WEL DIG!

Besvarelse fra Ekris BMW en MINI - Veenendaal
Het is altijd warm welkom bij Ekris Veenendaal, vriendelijk personeel, uitstekend service!!

Besvarelse fra Ekris BMW en MINI - Veenendaal
Kind reception and practical guidance by an experienced employee

Besvarelse fra Ekris BMW en MINI - Veenendaal
Maarten is een vakman met veel kennis van zaken en denkt goed mee. Naar volle tevredenheid alles afgehandeld en keurige oplossingen geboden. Zeer klantvriendelijk, kundig en professioneel waar nodig. Perfect geholpen dus.

Besvarelse fra Ekris BMW en MINI - Veenendaal
Na online contact kreeg ik meteen een afspraak.Deze was perfect op tijd.
De auto stond op tijd gereed en de verkoper nam alle tijd om de nieuw interfaces en app te installeren.
De beste ervaring bij Ekris waar dan ook!

Besvarelse fra Ekris BMW en MINI - Veenendaal
Wl en mini kopen heb en proefrit gereden 2025 de vraag was kunnen juli dit jaar nog lever ja dat kon was beging december 20 december konden ze lever maar kort er naar was het antwoord nee de elektrische gaan voor dan houd het op was me antwoord maar dan komt er gelijk en advocaat in beeld 10 procent betalen en anders naar de rechter kijk uit zou ik zeggen ekeris zeg je doet zaken met mini niet met ons en ga zo maar door kijk uit let vooral op de review die mensen zeggen dat zegt genoeg
Super dealer
Als ik 10 sterren kon geven zou ik het doen