1. Butik med udstyr til udendørssport
  3. Skibutik
  4. Sportsbutik
  5. Sportstøjsbutik
  6. Vintersportsbutik

Ekosport.eu is a website dedicated to selling skiing equipment, skiing clothes and winter-sport accessories for men, women and children. Compare and order all your ski equipment at the lowest prices from over 300 outdoor brands and over 25 000 products. For everyone who loves downhill skiing, cross-country skiing, ski touring or snowboard, choose from thousands of products in stock to safely enjoy your winter sports; Skis, bindings,ski boots, helmets, goggles and DVA’s (created for amateurs and pro’s alike). Need a new impermeable and breathable ski jacket, trousers or base layers to protect you from the winter cold? Take advantage of our 2021 winter collection to get kitted out with the biggest ski brands : Salomon, Rossignol, Picture, Norrona, Millet, Volcom, Arc’teryx… Ekosport also has a large range of products for every one of your outdoor activities : trail, running, hill walking, trek. For those who love trail running off the beaten track, walking and trekking in the mountains, discover our selection of outdoor sports clothing; trail and walking shoes, and accessories; Cardio watches, backpacks, and walking poles…. All year round, get all the latest products, excellent offers, unbeatable prices on end of line products and all the advice of our experts to choose the right material for you.

2,3

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

2,3

Vi udfører kontroller af anmeldelser

ADVARSEL: Kontraktbrud, beskadiget levering og afvisning af enhver løsning (Ordre NL00066296)

Jeg skriver denne anmeldelse for at advare andre forbrugere mod Ekosports forretningsmetoder. Hvad der startede som en enkel bestilling, er endt i en alvorlig konflikt på grund af virksomhedens totale mangel på god tro.
​De ubestridelige fakta:
​Ekstrem forsinkelse: Leveringen af mine skistøvler (ordre NL00066296) blev uacceptabelt forsinket, hvilket alvorligt forstyrrede planlægningen af min ferie.
​Skandaløs leveringstilstand: Pakken blev leveret i en papkasse, der var revet i stykker, knust og kraftigt beskadiget på alle sider. Det vidner om total uagtsomhed i logistikprocessen.
​Svigtende kundeservice (Ticket 00650152): I stedet for at tage ansvar for forsinkelsen og de fysiske skader på emballagen, gemmer kundeservice sig bag standardsvar.
​Ulovlig holdning: På trods af tydelig fotodokumentation af den ødelagte kasse nægter Ekosport enhver form for kompensation eller rimelig løsning for de store gener, dette har medført.
​Aggressiv håndtering: Jeg har modtaget et 'endeligt svar', hvor de afviser al yderligere hjælp og erklærer, at de ikke vil foretage sig mere. Dette er i direkte strid med en sælgers omsorgspligt over for forbrugeren i henhold til EU-lovgivningen.
​VIGTIGT TIP TIL ALLE KUNDER:
Hvis du modtager en beskadiget pakke fra Ekosport, skal du altid AFVISE modtagelsen ved døren. Dette er den eneste måde at undgå at betale for returomkostninger, som Ekosport ulovligt forsøger at pålægge kunden.
​Aktuel status:
Da Ekosport nægter at samarbejde om en mindelig løsning, har jeg taget følgende skridt:
​Der er indgivet en officiel klage til de franske myndigheder (SignalConso / DGCCRF).
​Jeg tilbageholder i øjeblikket varen som sikkerhed, indtil der foreligger en juridisk korrekt løsning på skaderne og kontraktbruddet.
​Konklusion:
Køb ikke fra denne side, hvis du værdsætter dine rettigheder som forbruger. Så snart noget går galt, lader dette firma dig fuldstændig i stikken. Jeg vil ikke opdatere eller fjerne denne anmeldelse, før der er ydet en passende erstatning."

15. januar 2026
Vis anmeldelser på alle sprog. (116 anmeldelser)