Trevlig personal och bemötande. Smidigt med lånehanteringen, bra att man kan betala hela lånet när man vill och inte vänta ut amorteringarna. Bra med autogiro. Enda lite mindre bra var att lånebel... Se mere
Virksomheden har svaret
Var väldigt behaglig långenongång och väldigt behaglig lånegenongång, med bra svar i min svåra akuta situation, tack😊! Kommer att rekommendera er till Alla mina vänner och kompisar om de har några... Se mere
Virksomheden har svaret
Lånet hanterades bra från ansökan till sista betalning. Enkel och informativ ansökan, påminnelser innan betalning med klar information om kostnad för månadsbetalning samt även vid slutbetalning.
Skrevet af virksomheden
Box 1343, 181 24, Lidingö, Sverige
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Ekomni
Super bra, smidig och effektiv service. Trevliga medarbetare

Besvarelse fra Ekomni
Väldigt snäll och någon som verkligen vill hjälpa en i svår tid !!! Rekommenderas starkt !!!🙏🙏🙏🙏

Besvarelse fra Ekomni
Väldigt bra och tillmötesgående som jag kan rekommendera andra.

Besvarelse fra Ekomni
Alla mina vänner och kompisar om de har några akuta behov av hjälp av pengar!
Tack/ mvh/ Bosse Viman 🌹

Besvarelse fra Ekomni
Dyra avgifter kan ej höja befintligt lån då deras system inte klarar av det vilket innebär att du måste lösa lånet först för att sedan ta ett nytt lån med nya avgifter

Besvarelse fra Ekomni
Fick lån när alla bankerna tackade nej, grymt bra service! Räddan i nödan!

Besvarelse fra Ekomni
Bra och pålitligt företag, lätt att ansöka och snabb utbetalning. Väldigt smidigt med autogiro. superbra med påminnelser om att det närmar sig en inbetalning..och även meddelande att det är slutbetalt. Känslan är att de bryr sig. Rekomenderas starkt vid behov av lån.

Besvarelse fra Ekomni
Bästa! Fick pengar när jag behövde. Bästa Kundtjänst som ser fel på ansökan och skriver tillbaka.
Tack!!

Besvarelse fra Ekomni
Väldigt otroliga och fin personal hos Ekomni som alltid har sina kunder som prio. Väldigt flexibel och hjälpsam kredit.
Skulle rekommendera Ekomni för andra framtida kunder.

Besvarelse fra Ekomni
Undvik dessa för skulle du få minsta lilla problem så är dörren stängd.

Besvarelse fra Ekomni
Flexibla, snabba och har ett sunt förhållningssätt till utlåning; även de med lite sämre kreditvärdighet är välkomna!

Besvarelse fra Ekomni
Super snabb insättning och lika snabb på återkoppling om frågor. Rekommenderar starkt.

Besvarelse fra Ekomni
Erbjuder endast små skitbelopp till löjligt hög ränta plus tar en kreditz för dem små beloppen?? Är det ett skämt eller? Litet skojföretag alltså. Undvik i högsta grad.

Besvarelse fra Ekomni
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.