4,4

Vægttab

Jeg startede ved Emil, da jeg over en længere periode havde skabt mig et dårligt forhold til mad. Emil har hjulpet mig gennem kost- og træningsplan med, at forstå hvor vigtig mad er for kroppen også for, at kunne se resultater i centeret. Jeg har fået det meget bedre i min krop - jeg føler mig sundere og stærkere!
Emil er lyttende, anerkendende og en super coach, som støtter en hele vejen igennem, også når man føler, at det går den helt gale vej!
Stor tommel op, 5 stjerner og kæmpe anbefaling herfra! 🙌🏼👍🏼

10. oktober 2021
EK-FITNESS-logo

Besvarelse fra EK-FITNESS

Tusinde tak, Stine. Det er helt vildt hvor langt du er nået!

Super godt forløb!

Jeg kom til Emil med temmelig svær opgave… Jeg havde 8 uger til at skære ned i fedtprocent og samtidig opbygge tabt muskel efter 5 måneder uden træning i lockdown.

Resultaterne overgik mine vildeste forventninger og samtidig med at smide 5% fedt opbyggede jeg alt den tabte muskelmasse og mere til! Noget jeg førhen ikke troede var muligt i et kalorieunderskud.

Spændende træningsprogrammer og super gode madplaner, med mulighed for at variere ens måltider gør at dette er muligt for ALLE!

Jeg kan klart anbefale dette forløb!
Stort tak til Emil!

8. august 2021

Helt igennem fantastisk forløb 🌟

Helt igennem fantastisk forløb 🌟

Emil er på alle måder en god coach! Han er hård, når det er nødvendigt, men samtidigt forstående overfor det liv du lever, samt de udfordringer du har i hverdagen! I fælleskab findes Emil med sine klienter en løsning på disse problemer, og derigennem opnår fantastiske resultater!! 🌟

Kan klart anbefale Emil til alle!

20. april 2021

Fremragende coaching!

Emil er super Nice, og ønsker ligeså meget som dig selv at du opnår de resultater du drømmer om! God dialog - og han svare altid hurtigt, og er mega hjælpsomme!

Træning og kost

Jeg kan stærkt anbefale Emil, om du skal have hjælp til en bedre kost eller en træningsplan, så ville jeg helt klart tage fat i Emil, hvis du er gået i stå eller mangler hjælp til dine mål, så går han specifikt ind for dig og bruger tid på det du gerne vil opnå, og er altid klar til at hjælpe dig igennem forløbet.

24. marts 2021

Helt klart alle pengene værd

Helt klart alle pengene værd! Super flink og motiverende fyr der altid er klar på tasterne, når man har det mindste spørgsmål. Og ikke mindst et meget effektivt forløb der er skræddersyet kun til dig og dine behov.

en sand fornøjelse.

en sand fornøjelse.
jeg tabte mig 23 kilo ved første forløb med Emil. han er ufattelig dygtig, og tager alle ønsker og behov alvorligt.
jeg har fået utrolig meget med fra forløbet, som jeg helt sikkert kan bruge fremadrettet.
helt sikkert 5 stjerner.
det er ikke sidste forløb med Emil.

Motiverende og gennemført coaching

Helt igennem gennemført og professionelt forløb. Emil tager sig tid til hver enkelt klient, og gør dermed hele samarbejdet meget mere personligt, og det er med til også at styrke ens motivation. Han følger dig og din udvikling grundigt, og er dygtig til at gå ind og ændre på tingene, så ens udvikling hele tiden forløber mest optimalt.
Hvis du vil: nå dine mål, har brug for motivation, har brug for ekspertisen og bare har brug for en konge sparring med en som i den grad kan sit fag, så er det Emil man skal kontakte.

Tak 👍

Jeg havde et rigtig godt forløb over 3 måneder, hvor både tabte mig, og kunne mærke en stor forskel styrkemæssigt. Alt godt frem over til dig Emil 😁

EK-Fitness = Vejen frem!

Jeg er nuværede klient hos EK fitness. Og er kan ikke andet end anbefale ham!

Emil han er omsogsfuld og didikeret til at hjælpe folk på vej til sit mål. Om man så har brug for et spark bagi eller en støtte ,som en god kammerart hvor man kan tale om alt der er svært. Han er  forstående og går langt for at det skal være op til dine præmisser og forventninger. Han vil gøre alt for at du når dit mål og giver en realistisk forståelse for hvordan forløbet kommer til at omhandle.

Jeg har ikke kunne give Emils professionelle hjælp mere end topkaraktere. Hvor han for mig er blevet en god træner og en virkelig god ven som kan hjælpe mig igennem alt. Emil har været en man har kunne ringe til dag og nat hvis man har været i tvivl, og har gjordt det utrolig meget nemmere at starte med denne proces.

Kæmpe anbefaling!
V.H.Daniel Rasmussen
- nuværede klient på 9 uge.

24. marts 2021

Uden tvivl det bedste valg til dags dato! 💪

Udover jeg kendte Emil i forvejen gik han sindssygt meget op i at være i kontakt med mig hele tiden under forløbet, både telefonisk men også i centeret, hvor han kunne give mig råd til de forskellige øvelser. Han går rigtig meget op i at man føler sig tryg med det hele og er en kæmpe støtte! Derudover var resultatet for sindssygt, jeg tabte mig fra 86-76 kg på 3 måneder, hvor min muskelmasse også steg utroligt meget, så jeg blev helt klar til sommeren 💪
Hele programmet har jeg brugt 3 gange efterhånden og det har virket hver gang, men det vigtigste af det hele har været, at Emil går meget op i at forberede en på et liv med sund koststil og fitness, så man får noget ud af sine træningen! 🌟🌟🌟🌟🌟

Ham her..

Ham her.. Han har styr på sit værk! Har aldrig været mere motiveret for at komme i mål med mine fysiske drømme jeg har haft! Tak for at have mig under dine vinger, Emil!