1. Centraladministration og juridiske services

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

eJura.dk - få juridisk rådgivning online om jura og regler. Få svar på dine juridiske problemer og stil dit spørgsmål til en god pris. Læs mere her.

2,2

Under middel

2,2

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Kan på ingen måde anbefale ejura

Kan på ingen måde anbefale ejura. Købte en skabelon til samlevertestamente, men skabelonen er meget amatøragtig, og guiden til udfyldelse er på ingen måde tilstrækkelig, så man står tilbage med flere uopklarede spørgsmål for at kunne udfylde skabelonen. De spørgsmål har vi sendt på mail og forsøgt at ringe til ejura, men vi har intet svar fået. Sidst, men ikke mindst, så fik vi ikke tilsendt skabelonen og guiden på mail efterfølgende, som de ellers skriver, så det er kun fordi vi havde downloadet filerne med det samme fra netbrowseren efter købet, at vi rent faktisk har fået filerne.

Meget ærgerlig oplevelse og spildte penge.

17. december 2021

Umulig at få kontakt til

Jeg købte skriftlig vejledning omkring privatudlejning og udsættelse af lejer incl 15 minutters rådgivning. Jeg har sendt flere mails , ringet og efterladt beskeder, det har desværre ikke resulteret i nogen form for kontakt fra ejura.
Det lugter langt væk af falsk markedsføring.

1. november 2021

Yderst tilfreds

God og professionel rådgivning om gældende lovgivning I forbindelse med skilsmisse og bodeling samt information om muligheder ud fra specifikke behov. God til at lytte og nem at kommunikere med både telefonisk og via mail. Vil klart anbefale Ejura.

29. april 2020

Ikke pengene værd, desværre.

Jeg betalte 500 kr for rådgivning om forældremyndighed og nogle problematikker om dette mht bopælsadresse, som foregik via mail. Jeg synes, at alt det jeg fik at vide, vidste jeg allerede via google. Desuden gik der lang tid mellem svarene. Ikke pengene værd:(. Med denne type rådgivning mod betaling forventer man ( jeg) meget mere. Jeg har påpeget det til min sagsbehandler.

21. april 2020

God, venlig og hurtig vejledning om lejeloven.

Havde spørgsmål til opsigelse af lejekontrakt fra lejers side i et tidsbegrænset lejemål. Jeg modtog brugbar rådgivning både baseret på hvilke domme der lå på området (retspraksis) og hvad litteraturen siger om dette spørgsmål. Vil klart spørge Ejura til råds igen hvis det bliver nødvendigt.

14. maj 2018

God professionel vejledning og hjælp

God professionel vejledning og hjælp, til bodelingens faser. Jeg har ikke prøvet det før, og havde mange spørgsmål. Alt blev der hurtigt svaret på. Selve min kladde blev til en lovlig bodeling i løbet af kort tid, og så gik vi ellers i gang med at få alle detaljer klaret og formuleret. Det er godt med en fagmand "i den anden ende af ledningen". Jeg synes jeg har fået god hjælp, og til den aftalte pris, som jo er meget fornuftig.

17. februar 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (11 anmeldelser)