Ejersbo Blomster  Anmeldelser 9

4,3

1. Blomsterbutik

Blomster butik som tilbyder alt indenfor moderne og klassik binderi ❤️

4,3

Hej mia og Kevin

Hej mia og Kevin !
Jeg har rost jer på Facebook , men det er ikke nok ! Gang på gang , redder i min bagdel , og leverer simpelthen så flotte blomster til min bedre halvdel ..
“Kan du lave noget der minder om vores brudebuket” ja bare vis mig et billede ! Og bum - mini udgave var klar !
Tak for jer !
Kasper

6. marts 2026

Af hjertet tak 😍🙏🏻 Altid en fornøjelse at trylle til dig/jer 🌷

Mie kan stole på

Jeg bestille over Telefonen( Da vi bor i Jylland),og snakkede med Mie om hvad vores ønsker var til en begravelses buket, og at vi gerne ville have den leveret.
Da vi så selv så den i kirken, blev vi helt overvældet af glæde. Det var den største og flotteste buket på kirkegulvet. Og så var den ikke dyre end hvad en normal bårebuket koster andre steder. Tusind tak for den virkelig flotte buket og Service.

4. september 2025

Vanvittig sød og imødekommende

Vanvittig sød og imødekommende. Sjældent har jeg fået så meget og så flot en buket, til så få penge. Dybde og et flot håndværk der bliver udført her.
Tusind tak. Og selvbetjening når vi skulle bruge den tidlig morgen, whats not to like☺️
TAK!

12. juni 2025

Tusind tak for de flotte ord ❤️🙏🏻😍 Det betyder ALT 🤗

Den varmeste anbefaling fra mig og min…

Den varmeste anbefaling fra mig og min familie.
Jeg bestilte en krans til bisættelse ud fra billeder på hjemmesiden og virkelig god og imødekommende korrespondance på sms.
Resultatet ramte fuldstændig plet - det var den flotteste krans, og til en rigtig god pris. TAK, Mia 🙏🌸

5. juni 2025

Kære Majbritt ❤️ Tusind tak for de flotte ord, de betyder ALT 🙏🏻😍

Sublim service og man mødes med…

Altid sublim service og man mødes med smil og varme i butikken. Stort udvalg af blomster i god kvalitet og til gode priser, vil tro det er billigste sted i byen. Mia har desuden en fantastisk evne til at se hvad der lige præcis passer til dig/dine ønsker/din stil. Jeg anbefaler varmt Ejersbo Blomster, uanset om du skal have en smuk buket, eller leveret blomster til et arrangement eller begravelse.

24. januar 2025

Af hjertet tak 🙏🏻❤️🤗

En kæmpe anbefaling herfra.

En kæmpe anbefaling herfra. Bestilte en bårebuket over telefonen til levering i Holsted Kirke. Smukke blomster leveret til tiden og til en god pris. Tak😊

27. november 2024

Tusind tak for de fine ord 🙏🏻😍 De betyder alverdens ❤️

Vi havde fornøjelsen af at få…

Vi havde fornøjelsen af at få brudebuket og knaphul blomster og borddekorationer til vores bryllup fra Ejersbo Blomster.
En fantastisk oplevelse med utrolig god service!
Blomsterne var smukke vel opsat i de medbragte vaser (vores gæster roste dem meget).ejeren var hele vejen igennem behjælpelig sød og imødekommende
Tusind tak for at være med til at gøre vores dag helt unikt og speciel.

15. juni 2024

Kære søde jer ❤️ Tusind tak, af hjertet- for de flotte ord 🙏🏻 De betyder ALT 😍

Altid fantastisk god service

Altid fantastisk god service, og god kvalitet af blomster og professionel behandling af kunder.
De går altid en ekstra mil.

I er fantastiske, og i bliver anbefalet til alle😁

1. maj 2024

Tusind tusind tak 🙏🏻😍🌸🌿 Er vi så glade for at i/du synes 🥰

Blomster til vores bryllup

Vi havde fornøjelsen af at få brudebuket og knaphulsblomster til vores bryllup fra Ejersbo Blomster.
En fantastisk oplevelse med utrolig god service!
Blomsterne var smukke og til at betale, kommunikationen med ejerne helt i top og så fik vi sågar en sød sms på vores store dag fra dem.
Vi kan intet andet end at anbefale dem!
Tusind tak for at være med til at gøre vores dag helt speciel

27. april 2024

Besvarelse fra Ejersbo Blomster

Tusind tak for de pæne ord 🙏🏻😍

Det var en ære at lave jeres blomster 🌸🌿🤗