Veldig fornøyd med eiendomsmalen. Her har jeg spart meg for mange små feil, samtidig som jeg har lært nyttige tips og triks som faktisk har gjort en stor forskjell. Allerede i løpet av det første... Se mere

Hvis du er seriøs og ønsker å ta steget inn på eiendomsinvesteringer, så er eiendomsmalen helt riktig steg. For mange oppleves sikkert inngangsprisen dyr. Men dette må ses i lys av tid og feil du spar... Se mere

Eiendomsmalen gir deg ikke bare kunnskap, men tilgang til et unikt nettverk av ambisiøse mennesker med vilje og gjennomføringskraft. Gjennom forumet og ukentlige Q&A-er får du innsikt, støtte og sama... Se mere

Eiendomsmalen er et godt verktøy for å gjøre gode deals i eiendom. Etter min mening er felleskapet i forumet det beste. Det er mange mennesker som ønsker å se andre lykkes, det er kort vei til hjelp h... Se mere

1. Uddannelsescenter

Eiendomsmalen er et akademi som er designet for å gi deg en dyp forståelse av eiendomsinvestering. Det består av 100 ulike videoer og temaer, og gir deg tilgang til et lukket community med likesinnede. I tillegg til dette, vil du få tilgang til fast live Q&A, Excel-ark, maler og protokoller, samt deals vi leter frem i Norge. Dette er alt du trenger for å komme i gang med eiendomsinvesteringer. Undervisningen fra Eiendomsmalen inkludere: over 100 ulike videoer og temaer, lukket community, fast live Q&A, gode Excel-ark, maler og protokoller, deals og objekter rundt om i landet, sparrepartnere og rådgivning.

4,7

Har ikke besvaret negative anmeldelser

God kunnskap!

Bra opplegg med grunnleggende kunnskap som gir store muligheter. Samt. Et godt nettverk med kyndige som gjerne har vært borti de samme probleme som deg på veien. Her er det mye å lære, og hyggelige folk!

4. oktober 2025

Veldig fint oplegg

Veldig bra kurs med videoer, som forklarer på en enkel og grei måte. Ukentlig Q&A der en kan spør og legge fram deals. Pluss Community gruppe med mange dyktige folk.

God verdi for pengene

Eiendomsmalen har gitt meg input på de viktigste områdene som er viktig å tenke over når man skal investere for å kunne skape verdi og tjene penger på eiendom. Pengene som brukes på kurset tjenes lett tilbake igjen og er vell investert.

Anbefales på det sterkeste

Jeg vil anbefale Eiendomsmalen på det sterkeste til alle som ønsker å starte med eiendomsinvestering, eller som allerede investerer aktivt og ønsker et større nettverk.
Du får tilgang til hundrevis av nyttige videoer, ukentlig Q&A, meetups og en discord der man kan sparre med Morten og andre medlemmer. Hvis du møter en utfordring kan jeg nærmest garantere at noen andre i forumet har vært borti det samme tidligere.
Enormt mye verdi for pengene.

14. oktober 2025

Eiendomsmalen, et felleskap for alle

En helhetlig pakke samlet i et. Videoer som svarer på det meste man har lurt på, et dtort community der det er stor takhøyde for å stille nye spørsmål.
Du får også mulighet til ukentlige Q&A’s.
Bare å søke dersom man er serriøs innen eiendom.

Sparer flere År

Jeg får hjelp til min situasjon, jeg slipper å gå på blemmer eller lete meg ihjel på informasjon som sparer meg mye tid. Morten og teamet hans har svar og bidrar så jeg kommer raskere i gang.

Svært fornøyd med Eiendomsmalen

Jeg er svært fornøyd med Eiendomsmalen😀
Gjennom kurset har jeg fått verdifull innsikt i eiendom, samt gode verktøy til å forhandle med banker osv.
Kurset førte til at jeg fikk sikret meg mitt førsteobjekt til langt under markedspris.

Du får gode inngangsverdier til å sikre din utleieenhet og skalere videre🚀
Anbefales på det sterkeste

Verdt alle pengene

Kurset leverer for mye mer enn hva det koster å bli med. Folk ser veldig tidlig forbedring. Mye kan du finne på egenhånd men med kurset så får du noen som har trakket opp sporene for deg og veiledning gjennom det meste. Samtidig som du har ett veldig bredt nettverk som kan hjelpe deg og hvor du kan hjelpe andre med situasjoner du har vært borti. Kurset er uten tvil mer vert enn hva du betaler for det

13. oktober 2025

Uvurderlig å få svar på alle mulige…

Uvurderlig å få svar på alle mulige spørsmål man har når man bygger eiendomsportefølje. Både ukentlig Q&A og discorden fungerer veldig bra, med raske svar. Spesielt når man ser på potensielle caser, reduserer man risikoen betydelig ved å få innspill fra mer erfarne investorerer.

9. maj 2025