Lätt att hitta på hemsidan, stort sortiment & bra priser. Men framförallt det viktigaste är hur man blir behandlad EFTER köpet, retur, reklamation. Här är eGrossisten en vinnare. Det uppstod ett li... Se mere
Instruktion för att koppla in i tv saknas och det är inte intuitivt heller. Jag fick igång efter tfnsamtal med firman. Utöver det får man pröva sig fram med alla knappar på kontrollen för att få igång... Se mere
Snabb återkoppling vid reklamationer. Första leveransen av en ny vara kom bort i posten och efter kontakt så skickades en till direkt utan frågetecken! Fungerar hur bra som helst! Man får snabb åte... Se mere
Riktig bra, finns liknade men ingen med lika bra kvalitet, det är mer som en en gångs produkt hos andra aktörer på marknaden. Dessa kan man använda år efter år, mycket bra kvalitet
eGrossisten.se är en en webbhandel som grundades av två goda vänner med en gemensam passion för att erbjuda bra produkter till rätt pris. Med eget lager och kontor i Nässjö, Småland, kan vi garantera snabba leveranser och personlig service för alla våra kunder. Vare sig du behöver hålla koll på dina hörlurar med en snygg headsethängare, bli synlig i mörkret med pannlampa eller reflexsele, eller bara koppla av med en elektrisk värmekudde och en retro spelkonsol, så har eGrossisten det du behöver. Du behöver inte oroa dig för priset – med eGrossisten kan du vara säker på att du alltid får det bästa priset på marknaden. Det är inget att vänta på! Besök eGrossisten och hitta just det som kan förgylla din vardag redan idag!
Egnahemsgatan 39, 571 32, Nässjö, Sverige
- info@egrossisten.se
- egrossisten.se
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Snabb leverans
Snabb leverans och grym service när…
Snabb leverans och grym service när tekniken strulade lite :-) varan motsvarade förväntningarna.
Beställde retro gaming stick och fick…
Beställde retro gaming stick och fick ursprungliga beställningen olevererad av postnord. Mejlade då till egrossisten och fick en ny leverans, denna gång via Ups. Mycket nöjd med service och kontakt.
Missnöjd med varan
Missnöjd med varan. Den blir varm
Så det gör ont, och dom 4 massage lägena är svag och man märker ingen skillnad på maskinen.
Bra service, sjyssta prylar
Köpte mig en katt borste och en hårskrapa, bra pris, bra kvalitet!
Jättenöjd
Köpte en elektrisk värmekudde och är väldigt nöjd med mitt köp. Snabb leverans (dock rätt dyr) och den funkar jättebra. Har smärtor i ländryggen och den är perfekt!
Snabb leverans och jag är nöjd
Snabb och bra service
Köpt gameboy och fick paketet redan…
Köpt gameboy och fick paketet redan dagen efter.
Ett snabbt och positivt agerande vid en…
Ett snabbt och positivt agerande vid en felleverans från Egrossistens sida gör att jag betygssatt upplevelsen med 5 stjärnor.
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande och snabba svar vid mina frågor och snabb leverans 😊👍

Tuschpennorna flöt ut väldigt
Tuschpennorna flöt ut väldigt. Dom är alldeles för fuktiga för min typ av ritande.
Snabb leverans synd att den var sönder…
Snabb leverans synd att den var sönder när jag fick den men eGrossen löste det hela väldigt smidigt och snabbt.

Besvarelse fra eGrossisten.se
Är super nöjd med mitt köp
Är super nöjd med mitt köp! Snabb leverans och bra kvalitet!

Bra och snabb service
Bra och snabb service. Trevligt bemötande. Kan verkligen rekommendera dem!

Besvarelse fra eGrossisten.se
Hade lite problem med att hitta rätt…
Hade lite problem med att hitta rätt produkt, de svarade snabbt och på ett professionellt sätt. Riktigt snabb leverans och produkterna jag köpte var prisvärda. Rekommenderas starkt ++++++