First, it has ceased operating, so this is purely of historical interest. Second, it wasn't answerable for lost mail. Third, I had always chosen for insured mail. No package to me or family memb... Se mere
Slimking Casino
Se, hvad kunderne siger
Horloge van Garmin besteld en betaald via visa. Eerst zat dit pakket vast bij douane ... daarna via DHL vernomen dat eglobal het pakket teruggevorderd heeft. Sindsdien veel mails gestuurd... helaas zo... Se mere
Oplichterij, mijn pakket met de SonyA7 camera zou verloren gegaan zijn. Omdat het niet verzekerd was werd er niets uit betaald ; geld kwijt. Volgens DPD was het pakket met het opgegeven T&Tnr wel aang... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Ontdek de Spanning bij Slimking Casino Ben je op zoek naar een betrouwbare en spannende plek om je favoriete casinospellen te spelen? Dan ben je bij Slimking Casino aan het juiste adres. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint met gokken, dit online casino biedt een fantastische speelervaring voor iedereen. Een Wereld Vol Spellen Wat maakt een online casino echt geweldig? Het spelaanbod, natuurlijk! Bij Slimking Casino vind je een enorm portfolio dat zorgvuldig is samengesteld. Je kunt je urenlang vermaken met: Moderne Videoslots. Geniet van spellen met prachtige graphics, unieke thema's en innovatieve features. Klassieke Tafelspellen. Schuif aan voor een potje roulette, blackjack of baccarat. Live Casino. Voel de echte casinosfeer vanuit je woonkamer en speel tegen professionele live dealers in real-time. Er is altijd wel een spel dat perfect bij jouw speelstijl past, en het aanbod wordt continu aangevuld met de nieuwste releases van topontwikkelaars. Haal Meer uit je Spel met de Slimking Casino Bonus Een van de grootste voordelen van spelen bij dit casino is de focus op riante beloningen. Elke nieuwe speler krijgt een warm welkom en kan direct profiteren van een aantrekkelijke Slimking Casino Bonus. Dit geeft je meteen extra speelgeld of een flink aantal gratis spins om je avontuur goed te beginnen. Het blijft echter niet bij dat ene welkomstgeschenk. Vaste spelers worden regelmatig in de watten gelegd met geweldige extra's: Reload Bonussen. Krijg extra speelgeld bovenop je stortingen. Free Spins. Probeer de nieuwste gokkasten uit zonder eigen risico. Toernooien & Promoties. Maak wekelijks kans op extra prijzen. Kortom, met de juiste Slimking Casino Bonus verleng je jouw speeltijd aanzienlijk en vergroot je de kans op een mooie winst. Maak vandaag nog je account aan, ontdek je favoriete spellen en claim die bonus!
Kontaktoplysninger
I was amazed by the fast delivery during Christmas / in a pandemic.
I read a lot of good and bad reviews about eGlobal Central. I decided to give it a chance. I ordered a Samsung Galaxy S20 FE 8/128GB for 518 euros. I was not in a hurry. Since we live in a pandemic AND it was the Christmas month I expected it would be delivered somewhere in the second half of January. That would have been fine by me. But i only took 14(!) days, that is 10 business days to arrive at my doorstep in The Netherlands. Everything was packed save and arrived in splendid condition. I would recommend eGlobal Central to my friends.
Sony WH-1000XM4
Sony WH-1000XM4 besteld met Black Friday. Scheelt €100 met andere shops. Zojuist binnengekomen. Keurig verpakt, niks mis mee.
Waardeloos
Waardeloos. Een telefoon bestelt op 4 december. Twee weken later had ik nog niks gehoord. Paypal om een terugstorting gevraagd. Toen pas kwam Eglobal met een code aanzetten waarin de verzending is aangemeld. Vanaf daar duurde het nogeens twee weken voordat ik iets ontving. Amerikaanse stekker erbij gekregen, dus kan de oplader niet eens gebruiken.
Zeer slechte service. Totaal geen communicatie. Bedrijf is gevestigt in Hong Kong. Bellen heeft dus weinig zin wat zij liggen te maffen wanneer wij wakker zijn.
Alles waardeloos. Nooit meer zaken mee doen!
Na 1 maand nog niets ontvangen .
Na 1 maand nog niets ontvangen .
Mails worden niet beantwoord .
Volgens mij zijn het oplichters !
Eigenlijk zou ik 0 sterren willen aanduiden .
0 op 100 !!!!!
Hier een smartphone besteld
Hier een smartphone besteld.
De telefoon retour gedaan omdat hij niet werkte. Blijkt hij waterschade te hebben ondanks nooit te hebben gebruikt. Nu geven ze aan dat ze kosten niet vergoeden en dat ik ook nog moet betalen als ik de telefoon terug wil.
Meerdere malen contact opgenomen zonder succes, ze verwijzen steeds naar de waterschade (wat niet kan omdat hij nooit in aanraking hiermee is geweest.)
Conclusie; ik ben ruim 200 euro kwijt aan een kapotte telefoon.
Koop hier NOOIT wat!!! Ze zijn misschien goedkoop maar het zijn kapotte spullen die ze verkopen.
Suivi pourri, pas sérieux passez votre chemin
Suivi pourri, article acheté le 29/11 et le 19/12 toujours pas de réponse aux mails adressés à Eglobal.
J'attends toujours mon colis.
N'achetez pas sur ce site.
ONEPLUS NORD besteld
Rond 2 weken geleden 2 ONEPLUS NORD besteld. Op eens bij de voortgang de beruchtte mededeling gezien: unexpected deley enz. Ik was al bang dat ik niets zou krijgen. Gisteren tot mijn verrassing alles in goede orde ontvangen.
Belangrijk: Ik heb betaald met paypal, want dan ben je ook verzerd. Dat zou ik dus in ieder geval adviseren.
Ook heb ik verzekerde economy verzending gekozen.
Uiteindelijk ruim 180 euro bespaard.😁
Goede ervaring !!
Op 3 december een koptelefoon (Sony WH-1000XM4) besteld via deze site en een email ontvangen dat de bestelling was verzonden met daarin een volgnummer voor de zending.
Dit volgnummer werd elke dag geupdated zodat je de stand van zaken kon blijven volgen.
Vandaag 17 december heb ik de koptelefoon mogen ontvangen in goede en oorspronkelijke verpakking.
Ik wist van tevoren, gezien de reacties, dat het even kon gaan duren. Heb ook geen mails gestuurd en uiteindelijk heeft het even geduurd (wellicht waren corona en feestdagen daar ook debet aan) maar dan krijg je ook wat. ;-)
Voor de zekerheid had ik ook via PayPal betaald.
Dit zal voor mij niet de laatste keer zijn om via eGlobal Central artikelen te bestellen.
Verkeerde stekker
Wij hebben een Google Nest Wifi point besteld en geleverd gekregen. Buiten het feit dat er geen Nederlandstalige handleiding bij is zit er in de doos een verkeerde stekker die onbruikbaar is in België of Nederland. Ik weet niet hoe ik het apparaat nu moet aansluiten.
I ordered a phone
I ordered a phone, when it arrived it was broken. sent it back. one year later I still didn't get my money back! never trust it! they only have a warehouse in hong kong. so everything takes at least 3 months. worst experience ever
Stijn
Opgepast eGlobal central zijn oplichters!
Ik kocht op Black Friday een telefoon (Samsung Galaxy 20s 5G) en pas na 2 mails met de vraag waar mijn bestelling bleef, antwoord men me doodleuk pas op 17 december (mijn vrouw is op 22 december jarig nota bene) dat ze het product niet kunnen leveren wegens niet op voorraad.
Schande!!!
Geen product. En geen reactie op mails.
Helaas echt een slecht bedrijf. Al een lange tijd gelden een deurbel besteld. Kreeg een mail na een week dat hij ingepakt was en onderweg. Nu 2 maanden later nog niets. Helaas 3x mail gestuurd geen contact. Gelukkig met Paypal besteld. Dus ga het geld retour halen. Echt jammer dat er zulke bedrijven nog bestaan op het internet. Slecht voor de naam bestellen online.
Laat je niet misleiden door dumpingprijzen.
Na het lezen van reviews over een Nederlandse webwinkel die vanuit China opereert met slechte klantenservice, het verloren gaan van zendingen, beperkte garantie en aansprakelijkheid, niet Europese toestellen met adapter stekkers die vooraf o.w.v. import vaak reeds geactiveerd zijn, blokkeren van toestellen na 'Europese' software updates, mogelijke douane taksen vanaf 2021, enz.. besloot ik mijn bestelling onmiddellijk te annuleren. Mijn betaling deed ik via Paypal wat me enige garantie gaf. Het geld werd na 2 dagen op m'n Paypal rekening teruggestort. Die ene ster heeft Eglobal daaraan te danken...
Beter dan verwacht! Communicatie zeer slecht!
Na vele reviews te hebben gelezen uiteindelijk toch besloten om een koptelefoon (Sony WH-1000XM4) te bestellen via deze site (100 euro goedkoper) en voor iets wat zekerheid afgerekend met paypal. Zoals in de meeste reviews al terug te lezen was er bij mij na mijn bestelling ook een tijd radio stilte. 8 dagen en 4 gestuurde mails verder kreeg ik eindelijk een reactie dat mijn product onderweg was, gevolgd door een email met een tracking erin. Hierna had ik het product binnen 4 dagen binnen. Na alle reviews en de drukte rond de kerst had ik zeker niet verwacht mijn pakket binnen twee weken binnen te hebben. De koptelefoon werkt top in combinatie met de sony app, hiernaast zit er een orginele code bij sony 360 reality audio.
Pas op Chinese website
Pas op, het lijkt op een Nederlandse webshop, maar het is een Chinese webshop die of niet levert of als je geluk
hebt pas na een half jaar. En houd ook rekening mee dat je nog de btw mag afrekenen.
Articles were not delivered
Articles were not delivered. Did not answer to inquiries. PayPal customer protection activated. So at least I got my money back - from PayPal. Don't order with eGlobal Central!
Levering perfect gelopen
Levering perfect gelopen. Smartphone besteld en na 17 dagen aangekomen, en dit in de drukke corona-kerst periode. Enigste minpuntje is dat ik een oplaadblokje heb gekregen dat niet EU conform is. Niet echt een probleem aangezien ik er genoeg heb.
Slechte service..
Slechte service ik stuur een mail en ze er niet eens op in totaal slechte service prijzen zijn te mooi om waar te zijn, ze nemen pas contact met de klant op wanneer het hun goed bevalt, geen telefoonnummer niks, ik belde de levering dienst die zeiden tegen mij dat ze een label hebben aangemaakt maar pakket was nooit vertrokken vanuit de magazijn, ik bestel daar niet meer.
Waaaaay too late
Waaaaay too late. Haven't heard from them for two weeks and the package is nowhere to be found...