Købte en Citroen C4 Picasso for ½ år sidden. Den har kørt perfekt. Der var intet problem i at få lov til at kører bilen til en uvildig mekaniker. Standen var præcis som beskrevet. Bilen stod o... Se mere
Jeg kan varmt anbefale dette værksted. Både ejer og ansatte strakte sig langt for at afhjælpe mig en fejl på min bil, som til sidst viste sig at høre under en form for garatiordning hos den autorisere... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Står du og mangler et køretøj eller skal havde skiftet ud med dit gamle så kan vi hjælpe dig med det. Vi yder også service på personbiler varebiler og MC.
Glerupvej 5, 2610, Rødovre, Danmark
- egbiler.dk
Reel og ærlig bilforhandler
Reel og ærlig bilforhandler. Købte for nyligt en brugt bil hos EG biler. Kort tid efter begyndte motorstyringslampen at lyse. Kørte ud til deres værksted hvor de fejlsøgte og fik slukket lampen. en uges tid efter lyste lampen igen, men ingen slinger i valsen. Bilen kom på værksted til en grundig undersøgelse, hvor den fik skiftet styrekædesæt (tandkæde) samt fik skiftet olie og filter. alt uden beregning over reklamationsretten. Det kalder jeg ordentlig og ærlig service. Kan kun anbefale EG biler.
En meget ærlig forhandler og et ord er…
En meget ærlig forhandler og et ord er et ord. Jeg havde lidt bøvl med bilen 2 uger efter jeg købte den, ringede til Emin og det blev fikset uden at skulle diskutere om noget. Det var første gang at jeg købte bil hos Emin og det bliver til mere når det er tid igen. Jeg anbefaler på det kraftigste EG Biler 😊😊
Skjulte fejl og mangler.
Det frarådes at handle med dette (baggårdsfirma)
jeg købte en bil af dem over nettet efter at have set billeder og oplysninger om bilen på deres hjemmeside,
resultatet er at jeg er blevet meget opmærksom på at
de sælger brugte biler med skjulte fejl og mangler.
Det eneste værksted jeg har oplevet som…
Det eneste værksted jeg har oplevet som gør deres arbejde 100%. Virkelig god service
muligvis bedste værksted jeg har…
muligvis bedste værksted jeg har besøgt, rimelige priser og topklasse kaffe mens man venter
God service og hjælpsomme
Jeg har købt en Ford hos Eg biler, jeg var rigtige glad for hele processen og de var gode til at hjælpe hvis jeg havde spørgsmål . Jeg vil stærke anbefale EG biler.
Professionel ejerdrevet virksomhed
Købte en C1 til en ret fornuftig pris. Oplevede hurtig og professionel behandling ved købet, samt har efterfølgende fået god service på bilen også til rimelige priser. God lille ejerledet virksomhed med dygtige mekanikere samt venlig og ned på jorden administration. Sidst kom jeg og skulle have skiftet batteri, hvor der også blev påfyldt olie og sprinkler - så 5 stjerner er på sin plads. Godt sted at få sig en brugt bil hvis man vil være sikker på at kunne få god service efterfølgende.
Har købt en grand vitare for nogle år…
Har købt en grand vitare for nogle år tilbage. Har efterfølgende fået lavet service og klargøring samt synet gennem EG biler. Har altid følt mig godt behandlet fair priser på værksteds regningen. Jeg kan helt klart anbefale EG biler til køb og værksted besøg af biler
Jeg har fået lavet min Opel Zafira på…
Jeg har fået lavet min Opel Zafira på værkstedet, jeg stod faktisk og skulle skrotte den, men fik et godt tilbud af Emin, og i dag kører den som en drøm, jeg kan klart anbefale værkstedet, de gjorde virkelig alt for at få min bil på vejen igen, så herfra får de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
(Mariam)
Fik lavet gearkasse,bremser mm super…
Fik lavet gearkasse,bremser mm super godt job 110% iorden og får en super betjening,service et sted jeg kan anbefale både og få lavet sin bil og købe da jeg har købt en på et andet tidspunkt 👍
Jeg var så uheldig og blive påkørt af…
Jeg var så uheldig og blive påkørt af en anden bil. Eg biler lavet skaden super flot arbejde. Og rigtig god service.
Super oplevelse at købe bil
Super oplevelse at købe bil, der loves ikke mere end de kan holde. Imødekommende og hjælpsomme, der kan du trygt handle bil
Ærligt og meget imødekommende personale
Ærligt og meget imødekommende personale. Og så er de bare disse dygtige til at lave biler. Anbefales
En rigtig ærgerlig (og dyr) oplevelse
Det var en fin oplevelse at handle hos EG biler, lige indtil jeg købte en bil der viste sig, at være defekt. Det kan jo ske, når man køber en brugt bil - men deres håndtering af sagen er under al kritik. Det tog dem flere uger at kigge på bilen, og jeg måtte køre frem og tilbage flere gange, fordi den stadig ikke var fixet. Det lykkedes dem desværre ikke at løse problemet, og da handlen blev annulleret skulle jeg betale 3000 kr. for nummerpladen - da jeg satte spørgsmålstegn ved om den regning virkelig var min, blev jeg truet med, at de også havde ret til at opkræve mig betaling for "brug af bilen" (læs: de gange jeg har været nødsaget til at køre frem og tilbage, fordi de har solgt mig en defekt bil).
Så alt i alt; jeg købte en defekt bil fra EG Biler, og det eneste jeg fik ud af det var en regning på 3000 kr. (udover de penge jeg i forvejen har spildt på forsikring, parkeringslicens og benzin) og en dårlig oplevelse. Jeg kan derfor desværre ikke anbefale at handle hos dem.
Meget tilfreds
Om reklamation hos forhandler...
Jeg købte en brugt bil i november 2020. Der opstod efterfølgende alvorlige problemer, grundet en skjult fejl, som var umulig at se for både mig og forhandler. Jeg reklamerede først efter 6mdr., og den efterfølgende kommunikation var lige lovlig langtrukken - én måned uden bil - men jeg er fuldt tilfreds med den fælles løsning vi fandt, og behandlingen jeg fik hos forhandler. Ellers har der ingen overraskelser været; det er en glimrende bil, som kan det, den blev solgt til at kunne. Både bedre og billigere end hvad jeg kunne finde i Jylland.
Ærlig og tryg bilhandel!
Enorm kompetente og dygtige! Jeg følte mig tryg igennem hele handlen og fik service udover det sædvanlige!
EG biler bliver min fremtidige mekaniker og jeg kan klart anbefale dem til alle.
Rigtig god oplevelse
Rigtig gode priser og god købsoplevelse. Ejeren er særdeles engageret og meget venlig. Han bad os om at tage os rigtig god tid med at prøvekøre bilen, så vi var helt sikre på at det var den rigtige bil for os. Han fandt selv et par småfejl på bilen, som han straks noterede og ville få udbedret inden handlen. Vi glæder os til at hente bilen når den er nysynet og klargjort om en uges tid. Stor anbefaling herfra. Meget ærlig brugtvognsforhandler.
Helt igennem god oplevelse
Helt igennem god oplevelse, vil klart anbefale EG Biler hvis man skal bruge en god bil til en god pris. Servicen er også i top og hurtig!
Ærlig Fohandler.
Stort tak til EG Biler, som var yderst profesionelle og ærlige. De fik mig til og føle mig tryg, ved mit bilkøb og jeg vil til hver en tid anbefale EG Biler til andre som er bilsøgende.
Tak for super god service og en god handel.