Vi har fået lavet en tagrens af vores asbest tag og fået det malet så det står som nyt for 3 år siden, og takket været kontrakt på algebehandling har vi 10 år garanti på det.
Jeg må desværre konstatere at dette firma enten er svindel eller ved at lukke. Jeg har en ordrebekræftigelse på rens og maling af tag, som de har udsat utallige gange med alverdens undskyldninger o... Se mere
Bedre kan det næppe gøres. Oliver ankom og startede straks den helt store make-up på ca. 130 m2 terrasse samt tag. Luksusfliserens, algebehandling, imprægnering, fugesand samt udfejning af samme.... Se mere
Et rigtigt godt forløb hele vejen igennem. Magnus som kom og lavede det, var en meget høflig ung mand, som virkelig ønskede at få løst opgaven, trods det blev lidt anderledes end forventet. Fik en... Se mere
Eggersgaard Danmark ApS er en landsdækkende specialist inden for fliserens, algebehandling, imprægnering, tagrens, tagmaling, hulmursisolering og loftisolering. Vi hjælper både private og erhverv med at forlænge levetiden på deres ejendom gennem effektive og skånsomme behandlingsmetoder. Vores mission er at levere kvalitet, tryghed og holdbare løsninger – derfor er vi “Det trygge valg” for kunder, der ønsker professionel service og langtidsholdbare resultater. Hvorfor vælge os? ✔ Erfaring & ekspertise: Vores fagfolk har stor erfaring og bruger kun de bedste produkter på markedet. ✔ Landsdækkende service: Vi dækker hele Danmark og sikrer hurtig og pålidelig service, uanset hvor du bor. ✔ Miljøvenlige løsninger: Vi anvender skånsomme og bæredygtige produkter for at beskytte både din ejendom og miljøet. ✔ Kundetilfredshed i fokus: Vi sætter en ære i at levere et resultat, der overstiger dine forventninger. Lad os hjælpe dig med at beskytte og vedligeholde din ejendom – kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!
Haraldsvej 60a, 8960, Randers SØ, Danmark
- ordre@eggersgaard.dk
- eg-an.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Kvalitet!
Hele forløbet var bare i top, fra tilbudsgivning, aftale, til i dag hvor to kompetente fagfolk efterisolerede mit hus. Silas og Peter var hurtige, effektive og super venlige - kun trist at jeg ikke har flere huse der skal isoleres!
20 år gamle fliser er som nye
Mine 20 år gamle fliser er blevet som nye, havde besøg af Peter fra Eggersgaard og det var en virkelig god oplevelse. Han er meget dygtig og omhyggelig.
Ved næsten ikke engang hvordan jeg skal…
Ved næsten ikke engang hvordan jeg skal sige det. Magnus og hans makker. Hold nu kæft de kørte på og lavede et kanon arbejde. Der er ikke en finger at sætte på deres arbejde. Rengøring og det hele spillede bare til sidst.
Håber det bliver dem som kommer igen næste gang
Fliserensning, algebehandling og imprægnering
Super venlig og dygtig håndværker.
Flot arbejde og rengøring.
20 år gamle fliser er blevet som nye.
Vil helt klart anbefale Eggersgaard.
Perfekt rengøring af fliser af dygtige…
Perfekt rengøring af fliser af dygtige fagfolk. God kommunikation med både firma og folkene. Mine fliser er som nye - kan varmt anbefale firmaet.
Isolering hurtigt og til ug
Jeg har fået efter isoleret mit loft, hvilket blev udført hurtigt og effektiv og til ug. Firmaet var hurtig til at rette en lille fejl der var lavet i skyndingen, dette var på plads inden for 48 timer, så jeg kan varmt anbefale firmaet til alle isoleringsopgaver
Hvis der var 10 stjerner
Hvis der var 10 stjerner, ville vi give det. Magnus og Marcus er to supermænd . Aldrig har jeg set så unge tag renser / flise renser . Resultatet er bare blevet så godt . Omhyggelig og meget profesionelle . Kan kun give vores fulde anbefaling .
Det er super godt arbejde der laves og…
Det er super godt arbejde der laves og man kan virkelig mærke en stor forskel på varmen i huset allerede samme dag
Kan varmt anbefales.
Kan varmt anbefales.
Kommer til aftalt tid til en uforpligtende gennemgang af loftet. Vi gennemgik de ting, der skulle lave. Alt foregik i en behagelig tone.
Der gik at par dage, så kom tilbuddet. Undervejs havde vi nogle spørgsmål, og der blev svaret meget hurtigt tilbage.
På trods af snekaos på vejene kom firmaet indenfor det aftalte tidsrum. Der kom 2 venlige yngre mænd, som kom med nogle løsningsforslag undervejs, da der var et par løsninger, som skulle ændre. Alt gik fint og uden problemer. Vi er meget tilfredse med resultatet.
Vil gerne anbefale
Detaljeret forklaring omkring process og forventet resultat, ved efterisolering af hulmur.
Arbejdet blev klart til aftalte tid og pris.
Kan varmt anbefale Eggersgaard.
God rådgivning og Super flot arbejde
God rådgivning og Super flot arbejde.
100 % tilfredshed med hele processen fra tilbud til færdiggørelse og oprydning !
Behagelige medarbejder
Behagelige medarbejder, prof udførelse af arbejdet
Godt og veludført arbejde
Veludført isolering af 150 m2 loft med…
Veludført isolering af 150 m2 loft med forhøjning af gangbro + vindstopplader under vanskelige forhold med lav lofthøjde. Upåklagelig oprydning efter en lang arbejdsdag, der varede omkring 12 timer. Flot arbejde af behagelige håndværkere
Super service og godt arbejde med at få…
Super service og godt arbejde med at få isoleret loft.
Meget slidte brædder
Meget slidte brædder, er blevet mega pæne !
Fik hele tiden bemærkninger, gennem min mobil 👍
Intet mindre end fantastisk
Intet mindre end fantastisk.
Vores tudsegamle fliser i indkørsel og forhave er blevet som nye. Det er bare så flot. Samtidig gik det hurtigt, fra vi bestilte til de både var renset og imprægneret gik mindre end 1 uge - og den gode pris holdt, der er ikke kommet ekstra på af nogen art.
Vi vil til enhver tid anbefale Eggersgaard.
Chefens far!
ekstrem kompetance,meget venlig og lydhør.Er et produkt som i den grad kan anbefales i alle henseender,fra en meget hengiven pensonist og hendes familie.Anbefaling på allerøverste hylde-6771 Gredstedbro.
Fliserensning
Alt bare tip top i orden rigtig flink mand der var her
Alt var bare fuldstændig i orden
Alt var bare fuldstændig i orden. Lige fra første kontakt på SMS og til regningen kom. Vores terrasse ser ud som ny og vi er SÅ glade for, at vi valgte Eggersgaard. Vi kan kun give dem vores bedste anbefalinger.