toffe shirts maar niet echt oversized wat er wel vermeld staat toch besloten om ze te houden shirts hadden een mooie prijs! kleine ondernemingen steunen ;)

De parfum ruikt lekker, en ook de bezorgenin was snel ,zo tevreden .

1. Butik med modetilbehør

Welkom op de TrustPilot pagina van EFTHYMIOS! Wij zijn trots om onze Griekse erfgoed te vieren en dit te vertalen in onze unieke en stijlvolle horloges en zonnebrillen. Elk product in onze collectie is ontworpen met het oog op de tijdloze esthetiek van de Griekse cultuur en tradities. Bij EFTHYMIOS zijn we gepassioneerd door kwaliteit en vakmanschap, en we streven ernaar om onze klanten te voorzien van de beste ervaring. We zijn dankbaar voor onze klanten die ons hebben beoordeeld met 5 sterren en we blijven ons inzetten om onze klanten tevreden te stellen. Bedankt voor het kiezen van EFTHYMIOS en we hopen dat u geniet van uw prachtige Grieks geïnspireerde accessoires.

4,6

De parfum ruikt lekker

De parfum ruikt lekker, en ook de bezorgenin was snel ,zo tevreden .

12. januar 2026

Hey Wael,

Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe parfum!

5 STERREN WAARD

Gisteren heb ik vóór 16:00 uur een bestelling geplaatst, en tot mijn verrassing werd mijn horloge al de volgende dag voor 13:00 uur geleverd. Ik werd vriendelijk geholpen en vond de website prettig en overzichtelijk om op te winkelen. Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan voor uw aankopen. Absoluut 5 sterren waard!

9. august 2025

Heel blij met dit shirt

Heel blij met dit shirt! De roze kleur is precies zoals op de foto, lekker fris en niet te fel. De stof voelt zacht aan en de pasvorm is mooi!

30. juli 2025

Hey Jady,

Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe t-shirt!

Snelle levering

Snelle levering en goed contact gehad via TikTok. Uiterst tevreden over het geleverde product!

7. juni 2025

Hey Oliver,

Bedankt voor je review en veel plezier van je nieuwe shirt!

Ik geef u een goede behandeling

Ik geef u een goede behandeling, goede prijzen en snelheid bij het verzenden van het product, ik raad ze aan.
Van heide de producent is het van zeer hoge kwaliteit
Bedankt allemaal
Sawmi issa

14. maj 2025

Echt top kwaliteit

Echt top kwaliteit. Als je me had gezegd dat het shirt €80 was had ik het ook geloofd!

20. april 2025

Hey Brian,

Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe t-shirt!

Bestelling had ik donderdag geplaatst…

Bestelling had ik donderdag geplaatst en maandag binnen gekomen, hartstikke fijn was dat had ik nooit verwacht dat zo snel was. En een gratis bril bij hoe fijn is dat. 2 t-shirtjes gekocht fijne stof en zitten perfect dankjewel!!

25. april 2025

Hey Christopher,

Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe t-shirts en zonnebril!