Gennemført dårligt og uprofessionelt firma!
For lidt over 2 år siden, da vi skulle flytte - hentede vi tilbud fra en hp. hvor man kan få tilbud fra flere firmaer. Deriblandt var Effektivflytning, hvis tilbud lød godt og vi valgte at, bruge dem.
Dagen hvor de skulle dukke op med flyttebilen, kunne vi ikke forstå hvor de blev af... jeg ringede ind til firmaet og sørme om de ikke havde misforstået tidspunktet og havde først bugget os til dagen efter. Ikke nok med de ikke dukkede op som aftalt, men nej vi skulle også diskutere med en hårdnakket Michelle, som på intet tidspunkt ville indrømme det var deres fejl eller undskylde.
Dagen efter dukkede de trods alt op og ja de var hurtige. Men da vi ankom skulle en af flyttemændene, benytte vores " nye" toilet 2 gange, så vi måtte lufte ud i flere timer efter - hvilket jeg personligt, syntes er ret grænseoverskidene.
De havde også ødelagt et billede, ridset vores borde og efter at have åbnet nogle af kasserne, opdagede vi også at, flere af vores smukke vinglas var gået i stykker, da de kastede med flyttekasserne, på trods af der stod: FORSIGTIGT GLAS!
Vi klagede selvfølgelig over dette til firmaet, da de flere gange forsikrede os at, de havde en forsikring.
Hvad man kunne forvente, afviste de at erstatte vores ting - så hvis i har jeres ting kært, så benyt endelig IKKE Effektivflytning!!!