Efesspizza4300 Anmeldelser 10

2. Online madbestilling
  3. Pizzalevering
  4. Pizza-takeaway
  5. Takeaway

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bestil lækker mad online hos Efes's Pizza Bar Holbæk. ♥ Lækker pizza i Holbæk ✓ Bedste priser ✓ HURTIG LEVERING ✓ Nemt og hurtigt ✓

2,1

Under middel

Ventede i 2 timer på maden

Ventede i 2 timer på maden, bestilt durum rulle , da min kæreste pakkede den ud var det som om den var blevet sparket og trådt på , fuldstændig helt ubrugelig og holde på , den hang slet ikke sammen :(

28. februar 2025

Forfærdelig oplevelse

Det var total spild af penge og den ene pizza skulle ha været en sandwich. Ingen smag overhovedet, tørre bunde og jeg er spændt på om vi har dårlig mave imorgen. Øv hvor er det bittert at ha brugt penge på det!!!!!

14. februar 2025

Bestilte et hjemmelavet græsk pitabrød…

Bestilte et hjemmelavet græsk pitabrød med en græsk bøf.Brødet var som forventet hjemmelavet men den græske bøf var en industri bøf,sej,tør og smagsløs..Jeg ringede og forklarede det var lidt misvisende jeg ikke fik en hjemmelavet græsk bøf.De hverken beklagede det eller synes det var misvisende.Desværre mit sidste køb hos Efes Smedelundsgade.

14. januar 2025

Bestilte to pizzaer til at tage med…

Bestilte to pizzaer til at tage med hjem, da vi kommer hjem opdager vi at det er de forkerte, der er blevet udleveret, ringer dertil og skal bare komme og hente vores egne, da de har opdaget fejlen
Efter 15 min henter vi vores “egne” pizzaer, som er blevet opvarmede, eller holdt varme, totalt tørre og kedelige
Tror ikke vi bestiller derfra igen

6. april 2024

Efess holder ikke en aftale

Jeg ringede 4/11-2023 kl 15 til Efess Pizza, Smedelundsgade 27 i Holbæk, og bestilte 10 stks pizza, som vi ville afhente kl 18:30. Jeg spurgte eksplicit om de var i stand til at have maden færdig til tiden, hvilket de svarede ja til. Da vi ankom kl 18:30 var de end ikke begyndt på bestillingen. De undskyldte sig med megen travlhed, hvilket var rigtigt, da Wolt-bestillinger og andet hele tiden kom foran i køen. Vi måtte vente en halv time på vores pizzaer. Det er overhovedet ikke i orden, og så var pizzaerne i øvrigt små ift. prisen, og ikke særligt spændende. Kr 875 som kunne have været givet meget bedre ud.

4. november 2023

Undgå dette sted, ikke jeres penge værd

Jeg har i det hele taget bestilt fra effes tre gange, den første gang var maden fin og det tog 15-20 minutter at få det leveret. Men, de andre to gange var en hel anden historie, anden gang bestiller jeg en kebab boks og en bakke pommes, det tog dem næsten 2 timer at få det leveret, og da maden kom var det som alle andre også skriver meget kold og tørt. Tredje gang så bestiller jeg en helt almindelig pizza, det tog dem også næsten 2 timer at få leveret, da vi så ringer til dem igen og siger at maden ikke var kommet endnu, siger de, at de har sendt deres bud ud og, at personen nok skulle være der snart, fra det opkald indtil personen kom gik der yderligere 15-20 min…det gad vi sgu ikke at finde os i, vi takkede nej tak til maden, da vi havde spist inden de kom….det tager simpelthen alt alt alt for lang tid, slet ikke det værd, køber aldrig mere derfra.

30. november 2022

SNYD MED VARERANGIVELSER, skinke lig kalkun og bacon ej fra gris og har ikke styr på bestilling

Vi bestilte en pizza med ekstra ost og UDEN chilli da vi ikke kan tåle chilli. Vi fik en pizza med chilli og ost der var skrabet af en welldone pizza bund.

Der udover skulle vi have en bagt kartoffel med bacon. Fik kalkun bacon.

Jeg ringede op og forelagde problemet for dem. De sagde at de kun fører halalprodukter, dvs kalkunbacon og skinken er kylling, da jeg siger at det står der INTET Om på deres hjemmeside påstår hun at det gør det og at jeg selv burde have undersøgt om det var halal mad jeg bestilte.
Jeg måtte fortælle hende at det var i strid med markedsføring loven og at de vil få besøg af levnedsmiddel styrelsen da jeg synes det er noget svineri over for kunden, da vi regner med skinke er fra gris og bacon er fra gris, og ellers forventer vi at det er tydeligt angivet. Derud over var hun ubehøvlet i telefonen, og burde bestemt ikke have et job i service branchen.

30. juni 2022

Kedelig og kold mad. Kommer ikke igen.

Havde prøvet Efes’s Ladegårdsparken, Holbæk for et års tid siden, hvor jeg faktisk syntes, det var kedeligt.
Men ville i dag give det en chance til.
Det skulle jeg ikke have gjort.
Bestilte min mad online til afhentning til et bestemt tidspunkt. Ankom ca. +10 min før dette tidspunkt. Her kunne jeg se, min. mad allerede stod klar. Jeg smagte lige på én en pommes frites, som virkede kolde og spurgte så, om maden havde været klar længe - jeg skulle jo reelt først være kommet 10 min senere. Men han lovede mig, det lige var færdiglavet.

Det var så langt fra sandt. Maden var is-kold, da vi skulle spise det - og der var kun 2 min. kørsel hjem. Så det var ikke nylavet - og godt, jeg hentede maden 10 min før tid.

Forstår ikke, hvorfor man giver lokale kunder en så dårlig oplevelse. Det blev aldrig min nye fastfood-pusher. Ha de ellers være rart. Ligger tættere på vores hjem end vores normale pizzaria. Jeg fortsætter med at køre længere og får til gengæld ærlig betjening og varm tilfredsstillende fast food.

Efes’s Ladegårdsparken kan bestemt ikke anbefales.

10. januar 2020

Værste sted i byen nu har jeg fået nok…

Værste sted i byen nu har jeg fået nok :( her bestiller man pizza og et bære med sovs ved siden af, og når pizzaen kommer er det ikke som det skal være, plus den er kold og sovsen er held ud over hele pizzaen, det sku den jo ikke. Og når jeg pænt siger noget til manden der kom ud med den. Siger han bare når når og går sin vej uden pizzaen så nu stor jeg med en kold pizza de var 45min om at levere og da den ikke er som den sku være kan jeg ikke engang bruge den... de er kun blevet være med årene så hold jer lang væk der fra hvis i vil have go mad og go betjening nu står jeg 106kr fattigere og er stadig sulten 🙄

31. januar 2019

Er dette din virksomhed?