Min resa med EF till Honolulu Hawaii var helt fantastisk. Jag spenderade 7 veckor där och träffade vänner för livet samtidigt som jag utvecklade min Engelska mycket mer än vad jag hade trott. Lärarna... Se mere
Fantastisk oplevelse ! Dygtig og skønne lærere og styr på det hele mht. sprogskolen , velkomstmøde på skolen , velkomst på Resa Centrum og transfer. Jeg kan på det varmeste anbefale at tage... Se mere
Om EF
Today, students from over 100 countries learn one of 10 languages at EF's 50 International Language Campuses in 20 countries around the world.
ABOUT EF
Since 1965, we've helped millions of students discover new places, embrace diverse cultures, and gain fresh perspectives. We believe that the world is better when people try to understand one another, and we're dedicated to our mission of opening the world through education harnessing the power of language to deepen the connection between people across the globe.
Selnaustrasse 30, 8001, Zurich, Schweiz
- tellef@ef.com
- ef.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
EF Vancouver oplevelse
Jeg havde forventet at det ville tage meget længere tid at få venner, vende mig til skolen og finde mig tilrette i min værtsfamilie, men det tog meget kort tid. Jeg havde allerede efter første dag fundet sammen med en vildt sød gruppe og jeg snakker med nye næsten hver dag så man udvider sin omgangskreds virkelig hurtigt. Jeg nyder virkelig at tage ud og se Vancouver efter skole med mine venner eller tage til aktiviteter som EF står for. Man får også en campus coach som man altid kan komme til hvis der er det mindste galt, hvilket giver en god tryghed at der altid er en på skolen man kan hive fat i hvis der er.
Min Ef tur efter 1 uge til Barcelona
Jeg har nu været med ef til Barcelona i en uge, og det er ærligt så fedt! Jeg har hygger mig så maget med activiteter skole og min værtsfamile og fådet så mange gode venner. Det hele lever op til mine forventninger! Det jeg intil vidre elsker mest hved min rejse er de venner og sjove oplevelser jeg har gådet gennem Ef! Og jeg har lært så mange nye kulturer at kende ! 💕 Ef lære og guider har også været super søde og flinke og hjulpet mig med alt jeg har brug for 😁 det er virkelig en fantastisk oplevelse!
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Usoigneret værtsbolig og dårlig undervisning
Vores datter blev sendt afsted til Brighton i to uger på sprogskole. Vi havde en forventning om, at hun kom til en sød værtsfamilie og god engelsk undervisning.
Det var ikke en værtsfamilie, det var en køjeseng i et usoigneret hus fuld af katte i et dodgy område en time med bus fra skolen.
Min datter er ordblind, hvilket skolen var informeret om, men blev alligevel talt ned til af læreren fordi hun ikke kunne stave til excellent!!
Vi kan på ingen måde anbefale at sende nogen børn afsted til Brighton med EF sprogrejser.

Besvarelse fra EF
Lever ikke op til vores forventninger…
Lever ikke op til vores forventninger og pris, vi tog netop EF da vi mente det var en premium løsning.
De lover meget mere end de kan holde, specielt deres kommunikation er helt galt når man sender ens barn langt afsted.
Flere dagen uden svar fra den ansvarlige, ingen opfølgning eller feedback. Vender ikke tilbage selvom de lover det, en rigtig skift oplevelse som forældre.
Vores barn oplevede enkelte gange det var utrygt at være i kassen, pga megen ballade og slås kamp.
Der bliver drukket i smug og røget i smug.
Vi er meget skuffet over vores oplevelse med sprog rejsen til Malta med EF.

Hjælp af Ef
Ef! Har et fantastisk team der hjælper dig igennem alt. Og hjælper så meget som de kan. Man kan altid ringe til dem med spørgsmål og alt hvad dit hjerte tænker. Med Ef kan du gøre din drøm til virkelighed og komme ud og se verden! Det er faktisk! Jeg skal afsted her om 1 måned, og de har hjulpet hele vejen igen!

Besvarelse fra EF
God hjælp fra start til slut
God hjælp fra start til slut. Sjove aktiviteter og trygt ophold med mange søde mennesker.

Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse – manglende ansvar og omsorg
Jeg ville give 0 stjerner, hvis det var muligt.
Vi sendte vores 15-årige søn på sprogrejse med EF Torquay i tillid til, at hans sikkerhed, trivsel og sundhed ville være i centrum. Desværre oplevede vi det stik modsatte.
Vores søn blev syg under opholdet med høj feber (39,1°C). Vi kontaktede EF Danmark med vores bekymringer både omkring hans helbred og forholdene hos værtsfamilien, hvor et andet barn i samme familie også var syg. Vi oplevede ikke, at EF tog vores bekymringer alvorligt eller handlede med den nødvendige ansvarlighed.
Da vores søn stadig var syg og ønskede at komme tilbage til værtsfamilien for at hvile, blev situationen i stedet eskaleret. Kort efter blev han bortvist fra programmet og sendt hjem før tid.
Som forældre er vi dybt skuffede over den manglende omsorg, manglende forståelse og manglende professionalisme, som EF udviste over for en 15-årig dreng, der havde brug for støtte og hjælp.
Vi forventede, at EF ville tage ansvar og passe på vores barn – ikke at hans sygdom og bekymringer ville blive mødt på denne måde.
Vi kan på ingen måde anbefale EF sprogrejser. Andre forældre bør tænke sig grundigt om, før de sender deres børn afsted med EF.

Besvarelse fra EF
Min oplevelse med EF sprogrejse i…
Min oplevelse med EF sprogrejse i Brighton startede desværre rigtig dårligt. Allerede den første dag var der meget dårlig organisering. Jeg fik hverken mit lanyard eller et værelse ved ankomsten, og jeg måtte vente i flere timer – helt til omkring kl. 01 om natten – før jeg endelig fik et sted at sove.
Det var en meget utryg oplevelse. Som ung deltager forventer man, at der er styr på modtagelsen, så man ved, hvor man skal være, og føler sig tryg. I stedet stod mange og ventede uden ordentlig information, og det virkede, som om der ikke var kontrol over situationen.
Det er efter min mening simpelthen ikke i orden, og det gav et rigtig dårligt førstehåndsindtryk af sprogrejsen. Jeg håber, EF vil forbedre deres planlægning og organisering, så fremtidige deltagere ikke skal opleve det samme.

Man lærer meget
Vi lærte en masse, underviserne er dygtige og dedikerede, personalet meget hjælpsomme og der er gode muligheder for at deltage i fælles aktiviteter. Beliggenheden er fin men rummene er dårligt airconditionetede og ikke disponeret til en udendørs temperatur på 37 til 39 grader. Der bliver meget varmt i de små rum.

Besvarelse fra EF
It was a very good experience and I…
It was a very good experience and I liked it a lot

Besvarelse fra EF
Et rodet og kaotisk ophold hvor vi slet ikke har fået det vi har betalt for.
Min 14-årig datter har været på et 2 ugers ophold i Eastbourne, England. Der var engelskundervisning om morgenen og rideundervisning om eftermiddagen.
Hele forløbet var gennemsyret af dårlig administration og levede på ingen måde op til det vi var blevet lovet hjemmefra.
Transport:
Ved ankomst i Heathrow måtte hun vente i 5 timer på at blive hentet af en bus uden mad og drikke. Jeg forsøgte flere gange at få kontakt til EF på deres 24 timer telefonlinje, men måtte vente 30 minutter i kø for derefter at snakke med en EF ansat som ikke kunne hjælpe og ingen information havde.
Da min datter endelig nåede frem til Eastbourne var det sent om aftenen og hun blev sat af på et hotel, hvor hun så igen måtte vente på at blive fragtet hen til skolen. På intet tidspunkt var der en voksen der kunne fortælle hende hvad der skulle ske, hvor længe hun skulle vente eller hvor hun skulle fragtes hen. Ingen tog ansvar.
Rideundervisning:
Den første dag blev hun af en lærer sendt afsted til rideundervisning i stedet for engelskundervisning og måtte derfor vente på rideskolen i 6 timer uden mad og drikke og program for dagen.
Igennem hele forløbet, fik hun rideundervisning på et alt for lavt niveau, selvom vi hjemmefra fik at vide, at undervisningen ville blive tilpasset det enkelte barn. Det nåede bare aldrig op på et niveau, hvor hun følte hun fik noget ud af det. Derudover fik vi også at vide hjemmefra, at der ville være 10-15 minutters kørsel til rideskolen. Der var 50 minutter hver vej og det lå slet ikke i Eastbourne som vi fik besked på, men i Hastings. Den lange transporttid resulterede i, at eleverne fik mindre undervisning hver dag end beskrevet i EF's app og på deres hjemmeside. Flere gange i løbet af opholdet, tog jeg kontakt til EF for at få dem til at rette op på undervisningen, men de fralagde sig ansvaret.
Engelskundervisning:
Min datter blev sat på et forkert hold til engelskundervisning, så hun modtog undervisning på et alt for lavt niveau. Dette opdagede jeg ved et tilfælde da der kun var to dage tilbage af forløbet. Jeg har gjort EF opmærksom på det og bedt om en forklaring på hvordan det kan ske, når hun hjemmefra har taget en niveautest, men de har ikke svaret på min henvendelse.
Opholdet har været gennemsyret af manglende information og dårlig organisering. Derudover har EF ikke taget mine bekymringer alvorligt når jeg har skrevet til dem. De er konsekvent gledet af på de problemstillinger som jeg har fremlagt og har ikke taget ansvar.
Så hvis man overvejer at sende sit barn afsted med EF, skal man bare være opmærksom på, at der ikke er styr på noget, at barnet skal være selvstændig nok til at kunne komme rundt på egen hånd og selv løse de problemer der måtte opstå undervejs og at EF ikke tager ansvar og bare glider af når man henvender sig.
Alt i alt en virkelig utryg og dårlig oplevelse!

Superfedt rejsebureau
Jeg havde valgt en grupperejse med EF til Tokyo, Japan, og jeg synes det var en uforglemmelig oplevelse!! Man får mulighed for at møde mange andre unge fra forskellige lande, og jeg synes især de var gode til at håndtere selv de mindste problemer før, under og efter rejsen, f.eks. Aflysninger af tog eller sygdom hos de andre rejsende. Jeg holder fortsat kontakt til mange af dem, jeg havde rejst med, og under rejsen er jeg blevet megatryg ved de praktiske og sproglige ting ved Japan, som gør, at jeg helt klart kunne finde på at rejse igen💖 Kan derfor varmt anbefales✨
Min klasse er mega god
Min klasse er mega god, dog er vœrelserne gamle og kunne godt bruge en renovering. Lœrerne er søde og maden er okay.
Min rejse til Torqay med EF har været…
Min rejse til Torqay med EF har været en helt fantastisk oplevelse, som jeg aldrig vil glemme. Jeg har udviklet mig både socialt og fagligt, og jeg er blevet meget mere selvsikker. Jeg er blevet bedre til at kaste mig ud i nye ting, tale engelsk hver dag og møde nye mennesker fra hele verden.
Min værtsfamilie har været utrolig sød og fået mig til at føle mig hjemme, og undervisningen har været både sjov og lærerig. Aktiviteterne og udflugterne har gjort oplevelsen endnu bedre, og jeg har fået minder og venskaber, som jeg kommer til at have resten af livet.
Jeg vil varmt anbefale EF til alle, der overvejer et sprogophold. Det har været en oplevelse, der har givet mig mere selvtillid, masser af nye oplevelser og et kæmpe smil på læben. Tusind tak til EF for en uforglemmelig rejse!
Værste tur for vores barn
Vi har sendt vores datter afsted til England i dag. Indtil nu den mest vanvittige oplevelse hvor der ikke er styr på noget. Utrygt og uværdigt.. og ingen tager ansvar.. listen med ting der er gået galt er så lang at det er helt ubegribeligt. De undskylder det med at de har 3500 elever som lander i London i dag. Men det har de jo selv arrangeret, så det er bare dårligt styret af og taberne i spillet er børnene, som er sultne, trætte, udtrygge og bange.
Ps. Vi har ringet til alle deres telefoner og får bare søforklaringer.. ingen tager ansvar..

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse !
Dygtig og skønne lærere og styr på det
Jeg kan på det varmeste anbefale at tage på sprogskole med EF, hvor du møder mennesker fra mange forskellige lande.
Det er aldrig for sent...
Jeg har haft en oplevelse for livet med EF. Sprogskolen levede op til alle forventninger, både i forhold til faglige, sociale og alt det rundt som giver en komplet oplevelse.
Det er aldrig for sent at tage på sprogskole, og udbyttet vil helt sikkert overgå forventningerne.
Fantastisk sted,fyldt med skønne…
Fantastisk sted,fyldt med skønne dygtige og seriøse undervisere.