Eezy gebit Anmeldelser 18

1 stjerne

Har besvaret 60 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Binnengekomen bij beyza dat was een…

Binnengekomen bij beyza dat was een hele grote teleurstelling. Daarna jeroen en die begreep het. Alleen de eerste passing was heel slecht. De k ook mede door beyza. Alleen dankzij de manier van werken die zij hanteerd maanden achter op herstel en schema.

Mooie club Alleen als he de juiste behandelaar hebt.

7. april 2026

Doe het niet

Doe het niet, het zal soms echt best goed zijn, zoals de proef versie van mijn definitief gebit,. maar als het dan mis gaat, dan sta je ook enkel de rekening in je handen zonder pardon of empathie weer buiten,. zoals alles mis ging nadat de 'definitieve prothese' ineens heel anders uitviel, en ze de kaak afdrukken al weggegooid hebben, en ze je file verloren hebben ondertussen,. tsja (gewoon happen ja, zoals bij iedere tandarts, en als het te heet voelt dat je zelfs een blaar krijgt? dan kan dat gewoon niet toch? zit tussen de oren denk ik) ,.
ipv een goede oplossing te bieden zoals opnieuw happen, krijg je een lapmiddel aangeboden ,. een scan maken van die perfecte proef versie (volledig wit) ,. en daarvan dan je definitieve maken,.
vanaf dag 1 zat het niet lekker, niet zo lekker als die witte proefversie ,. en dat kan ook niet,. want een scan is natuurlijk veel minder nauwkeurig dan een directe afdruk,.
al met al zit het dus vanaf het begin voor geen meter,. maar meer wilde Sam in ehv duidelijk niet doen,.
ik heb eezy in den bosch nog een kans gegeven,. aangezien die witte proefversie echt hemels zat, en gevraagd of ze een volledig nieuwe voor me konden maken,.. kosten gewoon voor mij zoals normaal een gebit zou mogen kosten,. en hij zei nee,. want als Sam zegt dat het gebit wat u nu in heeft goed zit, dan ga ik geen nieuwe maken ( of zoiets ,.. flabbergasted ,.. echt ,..

gewoon, niet doen ,.. alsjeblieft, niet doen ,.. het zal vast wel een keer goed gaan bij eezy, al lees ik veel slechte reviews overal,. maar als het mis gaat,. dan is de teleurstelling (in de mens) echt onuitwisbaar.

27. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

pas op Eezy stuurt je naar een tandarts die niet eens bij MKA? tandarts aangesloten is en geen kaak chirurg heeft? ik ben zwaar midus je kan naar je vergoeding fluiten. Eezy en tandarts kennermeland

Herhaald verzoek om verduidelijking behandelaar en gespecificeerde factuur – doorverwijzing EezyHerhaald verzoek om verduidelijking behandelaar en gespecificeerde factuur – doorverwijzing Eezy Geachte heer/mevrouw,Naar aanleiding van de onderlinge correspondentie zie ik mij genoodzaakt mijn verzoek te herhalen en te verduidelijken.Ik ben voor de betreffende behandeling expliciet doorverwezen via Eezy en heb vooraf nadrukkelijk aangegeven uitsluitend door een kaakchirurg (MKA) behandeld te willen worden. Op basis van deze doorverwijzing en de informatie die mij toen is verstrekt, ben ik ervan uitgegaan dat sprake was van specialistische zorg door een bevoegde kaakchirurg en correcte declaratie richting mijn zorgverzekeraar.Het antwoord van Eezy, waarin wordt gesteld dat zij niet over de gevraagde informatie beschikken en mij verwijzen naar “de kaakchirurg”, is voor mij niet toereikend. Als verwijzende partij draagt Eezy mede verantwoordelijkheid voor correcte informatievoorziening richting de patiënt.Daarnaast geldt dat de uitvoerende praktijk verplicht is mij én mijn zorgverzekeraar inzicht te geven in:de naam en functie van de behandelaar,of deze behandelaar een erkend MKA-chirurg is,de BIG-registratie,en een volledig gespecificeerde factuur met behandelcodes, data en verrichtingen.Mijn zorgverzekeraar heeft deze informatie expliciet opgevraagd. Het uitblijven daarvan belemmert een correcte afhandeling en kan niet voor mijn rekening komen.Ik verzoek u daarom gezamenlijk en schriftelijk te bevestigen:Wie de behandeling heeft uitgevoerd;Wat de formele hoedanigheid van deze behandelaar was;Of sprake was van een geregistreerde MKA-chirurg;En mij alsnog een volledig gespecificeerde factuur te verstrekken. Ik ga ervan uit dat dit op korte termijn correct wordt opgepakt, zodat verdere escalatie of inschakeling van externe instanties niet nodig is.Met vriendelijke groet,Jenny Dolron
18-01-1967
Jenny Dolron

Goedendag Jenny,
Voor deze informatie moet je bij de kaakchirurg wezen daar hebben wij niet de informatie over tot onze beschikking. Mochten er nog verdere vragen zijn dan horen wij dat graag.
Met vriendelijke groet, Carmen van Eezy
Eezy Dentures B.V. Klantenservice

Geachte heer/mevrouw,

Naar aanleiding van mijn eerdere contact neem ik opnieuw contact met u op over de behandeling waarbij mijn bovengebit is getrokken.

Bij het maken van de afspraak heb ik uitdrukkelijk gevraagd om behandeling door een kaakchirurg. Ik ben voor deze behandeling doorverwezen via Easy, en ben er daarom vanuit gegaan dat het ging om de juiste specialistische zorg en correcte afhandeling richting de zorgverzekeraar. Mij is op dat moment geen andere of afwijkende informatie verstrekt.

Inmiddels is mij echter medegedeeld dat de behandelaar mogelijk geen officieel kaakchirurg (MKA-chirurg) is. Dit heeft directe gevolgen voor de declaratie bij mijn zorgverzekeraar, die inmiddels om nadere specificatie heeft verzocht.

Mijn zorgverzekeraar vraagt om een volledig gespecificeerde factuur. Daarnaast verzoek ik u mij schriftelijk te bevestigen:

1. De naam en functie van de behandelaar
2. Of deze behandelaar officieel kaakchirurg (MKA) is
3. De BIG-registratie van de behandelaar
4. Een volledig gespecificeerde factuur, inclusief behandelcodes, data en verrichtingen

Aangezien ik expliciet om een kaakchirurg heb gevraagd én via Easy ben doorverwezen, ga ik ervan uit dat eventuele onduidelijkheid of onjuiste informatie niet voor mijn rekening komt. Ik verzoek u dit zorgvuldig te onderzoeken, eventueel in afstemming met Easy, en mij hierover schriftelijk te informeren.

Ik zie uw reactie graag op korte termijn tegemoet, zodat ik dit correct kan afhandelen met mijn zorgverzekeraar.

22. oktober 2025

Geachte mevrouw Dolron,

Dank voor uw bericht. Wij betreuren dat u ontevreden bent over de gang van zaken en nemen uw klacht serieus. Wij bespreken dit graag persoonlijk met u.

Wilt u telefonisch contact met ons opnemen of via info@eezygebit.nl zodat wij uw situatie zorgvuldig en vertrouwelijk kunnen behandelen?

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lekker snel. Maar dat merk je aan afwerking.

Lekker snel. Maar blijft een treurige gebeuren. Geen idee wanneer ik het definitieve gebied zou moeten hebben.
Laatste wat de gast zei is dat wordt plakken. Maar omdat dat ding voor geen meter zit, is er niet tegen aan te plakken. Blijft zeer doen. Dus vul het op met n middel uit Duitsland zodat het n week blijft zitten.
M'n boven prothese moet straks ook vervangen worden, maar daarvoor ga ik naar een betrouwbaar en vakbekwaam bedrijf!

1. marts 2026

Beste meneer Hein-Mein,

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over uw ervaring. Wij begrijpen dat een tijdelijke prothese oncomfortabel kan zijn. Na het trekken van tanden heeft de kaak tijd nodig om te herstellen en zich opnieuw te vormen, waardoor een tijdelijke prothese niet altijd optimaal past. Dit is helaas onderdeel van het proces. Na voldoende heling wordt er na enkele weken een zacht laagje aangebracht om de pasvorm te verbeteren. Enkele maanden later komt u in aanmerking voor een definitieve prothese.

Wij helpen u graag om het comfort in de tussentijd te verbeteren. Neem gerust contact met ons op via info@eezygebit.nl, dan plannen wij een afspraak in.

Fantastisch zeer professionele tandarts

Arian de tandarts is een hele fijne rustige man met veel geduld en kennis van het vak.
Neemt de tijd laat je alles zien en weten
Gewoon een kanjer
Prachtig gebit gemaakt voor mij
Echt een aanrader

20. februar 2026

Beste Juli,

Wat een mooi compliment, dank u wel! We zullen uw compliment doorgeven aan Arian. Fijn dat u zo tevreden bent met het resultaat.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Heel jammer dat er gezegd is dat je na…

Heel jammer dat er gezegd is dat je na een jaar een uitnodiging krijgt voor controle mits je niet bij een ander ben geweest. 13 januari was het een jaar geleden. Nooit meer wat vernomen. 5 jaar garantie????????

20. februar 2026

Beste Juul,

Vervelend om te lezen dat u geen uitnodiging voor uw jaarlijkse controle heeft ontvangen. Dat had niet mogen gebeuren en daar bieden wij onze excuses voor. Wij willen dit graag rechtzetten. Neem contact met ons op via info@eezygebit.nl, dan plannen wij zo snel mogelijk een controleafspraak voor u in. U kunt ook naast telefonisch contact via onze website zelf een afspraak inplannen, zodat u snel en gemakkelijk het beste moment kunt kiezen.

Super

Een hele goede ervaring bij Orlando van Eezy in Wateringen.
Goede uitleg en na 2 weken al in het bezit van mijn prothese.

17. februar 2026

Beste Violetta,

Wat fijn om te lezen! Wij zullen uw compliment doorgeven aan Orlando. Bedankt voor uw vertrouwen in Eezy.

Top service !!

Ontzettend fijn gelopen, geduldig en goede uitleg

27. januar 2026

Beste Skyjams,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden.

Wat fijn dat u tevreden bent over de service en dat alles goed is verlopen. We vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en dat alles helder is.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze review te delen.

Orlanda was geweldig

Orlanda was geweldig. Hij heeft ons prima behandeld . Alles goed uitgelegd.

28. januar 2026

Beste M Nutbeij,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

We zijn blij dat Orlanda u zo goed heeft kunnen helpen en alles duidelijk heeft uitgelegd. Zulke positieve feedback delen we graag met ons team.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit met anderen te delen!

Geen tanden meer

Eerste afspraak veel belovend
Twee afspraak in overleg met tandarts
Derde afspraak 20min te laat halve digitale scan
Vierde afspraak andere halve digitale scan
Nog steeds positieve gedachte
Maart prothese onder en boven maand lang pijn nog steeds positief
Na twee keer terug geweest valt nog steeds prothese uit mijn mond tijdens praten en eten
Afspraak gemaakt andere praktijk?? Prothese valt nog steeds uit mond😡
Ik kan alleen zeggen dat deze firma bestaat uit leugens en oplichters je zal maar eigenaar zijn
Uit de klei gerukt en laag bij de grond levenwekkend dit leest maak met deze firma geen afspraken!!!
Klacht indienen krijg je E-Mail we kunnen je telefoonnummer niet lezen leugens leugens leugens

2. september 2025

Beste meneer Kist,

Wat vervelend om te lezen dat u zo'n negatieve ervaring heeft gehad bij ons. Uw frustratie is duidelijk voelbaar en dat betreuren wij enorm.

Wij nemen uw klacht zeer serieus. Een goede pasvorm en functionaliteit van uw prothese is essentieel, en het spijt ons te horen dat dit ondanks meerdere afspraken nog niet naar tevredenheid is opgelost.

Graag willen wij persoonlijk met u in gesprek om te kijken hoe wij dit alsnog goed kunnen maken. U kunt ons direct bereiken via 0348-788131 of info@eezygebit.nl.

Wij staan volledig achter de kwaliteit van ons werk en willen samen met u tot een oplossing komen die u verdient.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top bedrijf voor kunstgebit!

Bij eezy een kunstgebit laten zetten. Mike heeft mij fantastisch geholpen in het proces van A tot Z.

Hij heeft duidelijk uitgelegd wat de kosten zijn voor een gebit, en dit direct met mijn verzekering geregeld.

Heel tevreden!

11. juli 2025

Beste heer Wubben,

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Wat fijn dat Mike u van A tot Z goed heeft kunnen begeleiden. We zijn blij dat u tevreden bent met het resultaat.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Team Eezy Gebit

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.