Eenslaapwonder

Virksomhedsoplysninger

Kontaktoplysninger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Maria is een geweldige slaapcoach!

Maria is een geweldige slaapcoach!

Wij zijn zo ontzettend blij dat we Maria hebben ingeschakeld als slaapcoach! Onze baby sliep erg onrustig, werd ’s nachts vaak wakker en wij wisten niet meer wat we moesten doen. Maria heeft ons vanaf het eerste moment enorm goed begeleid. Ze nam echt de tijd om onze situatie te begrijpen en gaf ons een plan op maat, afgestemd op de behoeften van ons kind én ons gezin.

Haar enorme kennis en geduld maakten echt het verschil. Ze wist precies hoe we kleine, maar effectieve veranderingen konden doorvoeren, en binnen een paar dagen merkten we al verbetering. Na een paar weken sliep onze baby door! We hebben eindelijk onze nachtrust terug, en dat is echt goud waard.

Ik las ergens dat Maria geen diploma zou hebben, maar dat klopt absoluut niet. Ze heeft haar diploma gewoon laten zien, en haar expertise en ervaring spreken voor zich. Ze weet precies waar ze het over heeft en biedt begeleiding die zowel professioneel als liefdevol is.

Ik zou Maria aan iedereen aanraden die worstelt met slapeloze nachten en een betere slaaproutine wil voor hun kind. Ze is niet alleen een expert, maar ook een ontzettend fijne en warme persoon om mee samen te werken! 💛✨

6. februar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top slaap coach

Ik ken Maria al een lange tijd en heb haar zien groeien in haar vak. Ze is niet alleen een deskundige en toegewijde slaapcoach, maar ook een geweldige pedagogisch medewerker die met enorm veel liefde en geduld met kinderen werkt. Haar expertise in slaapcoaching gaat verder dan alleen theorie; ze begrijpt echt wat een kind nodig heeft en weet ouders op een warme, doeltreffende manier te begeleiden naar betere nachtrust.

Wat mij ook opviel, is dat ze op meerdere locaties heeft gewerkt. Ze had jarenlang een vaste plek waar ze bekend stond om haar professionaliteit en fijne omgang met kinderen en ouders. Toen ze verhuisde, heeft ze zichzelf opnieuw bewezen op een ander kinderdagverblijf, waar ze weer met dezelfde passie en inzet aan de slag ging. Dit laat zien hoe flexibel en toegewijd ze is in haar werk.

Maria heeft een natuurlijke klik met kinderen. Ze voelt hen feilloos aan en weet precies wat ze nodig hebben om zich veilig en op hun gemak te voelen. Op het kinderdagverblijf zie je haar altijd met een glimlach, vol energie en creativiteit om de kinderen te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling. Haar rust en geduld maken haar niet alleen een betrouwbare professional, maar ook iemand die een blijvende indruk achterlaat bij de kinderen en hun ouders.

Als slaapcoach is Maria een echte expert. Ze helpt baby’s, peuters én oudere kinderen met slaapuitdagingen en zorgt ervoor dat ouders weer kunnen genieten van rustige nachten. Ze luistert zonder oordeel, biedt op maat gemaakte adviezen en geeft ouders de tools om zelfverzekerd met slaaptraining aan de slag te gaan. Haar kennis is diepgaand, maar wat haar echt bijzonder maakt, is haar empathie en oprechte betrokkenheid.

Ik kan Maria van harte aanbevelen, zowel als slaapcoach als pedagogisch medewerker. Ze is professioneel, ervaren en heeft een hart voor kinderen. Zoek je iemand die écht begrijpt wat jouw kind nodig heeft en je helpt naar betere slaap en rust? Dan ben je bij Maria aan het juiste adres!

3. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geschikt of niet?

Maria heeft de afgelopen jaren op alle kinderdagverblijven in de regio gewerkt, maar nergens kan ze een vaste plek vinden omdat geen enkele organisatie haar geschikt vindt voor de kinderopvang. De vraag die jij je als ouder moet stellen is of zij dan wel geschikt is om jou als slaapcoach te gaan helpen, zonder enige vorm van training of cursus.

27. oktober 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.