Bij Edenlux heb ik een enorme steun gekregen van een zeer vriendelijke en behulpzame Nina ! Niets was haar teveel om te antwoorden op mijn vragen en te helpen bij mijn problemen . Ze verdiend een... Se mere

3,1

Middel

Jammer van de veel te lange levertijd

Jammer van de veel te lange levertijd. Op een website.nl verwacht ik niet langer dan 3 weken levertijd. En als dit zo is ...vermeld het dan aub op de site. Het produkt dat ik toekreeg en er degelijk uitzag op de site is gewoonweg rommel. Dus ook hier een grote teleurstelling. Met een korting voor volgende aankoop ben ik niets, want die zal er zeker niet volgen!

2. januar 2025

Fake reviews

Natuurlijk is deze site scam. De enige positieve reviews zijn van de eigen medewerkers. Zoals Anneke, zij reviewed in Nederlands en Zweeds! Hulde!

8. oktober 2024

Bij Edenlux heb ik een enorme steun…

Ze verdiend een enorme pluim, ik ben haar zeer dankbaar voor haar geduld en goede raad !
Dank u wel Nina ! Ik wens jou het allerbeste !
Magda Peerlinck.

30. september 2024

De sokjes zien er mooi uit

De sokjes zien er mooi uit, jammer dat er geen maat op staat.
Voor mij zijn ze nog net passend, maar om een paar als cadeau te geven (1 - 2 maten ) kan niet.
Jammer. Over verzending geen commentaar.
Gonda
Kan de dd niet meer terug vinden heb 1 september ingevuld.

1. september 2024

Wanneer komt mn pakje nou?

Ik vond de mails over de tijd wanneer het pakje aan zou komen erg vaag. Bovendien duurde het ook erg lang. Ik dacht echt dat het niet zou aankomen en dat ik voor niets had betaald. Maar uiteindelijk is het goed gekomen

29. maj 2024

De cargobroek is top !!

De cargobroek die ik heb gekocht is van topkwaliteit, conform de online beschrijving en ongelooflijk comfortabel. Het bestelproces verliep vlot maar heb helaas een kleine drie weken op de levering moeten wachten.. dat was wel wat minder. Ik ben tevreden en zou Edenlux.nl aanbevelen voor hun kwaliteitsproducten .. maar hou er wel rekening mee dat jouw bestelling niet meteen op de deurmat ligt.

26. marts 2024

Wasmachine pads

Wij hadden wasmachine pads besteld, maar deze voldoen helemaal niet aan onze verwachtingen. De wasmachine blijft, omdat de pads van hard plastic zijn, verschuiven. Terugsturen was niet mogelijk i.v.m de hoge transportkosten (Amerika). We kregen 20% van het aankoop bedrag terug maar je blijft zitten met een ondeugdelijk product en je bent je geld kwijt. Dus ik zou zeggen koop hier niets waar je niet absoluut zeker van bent!!

14. februar 2024

IX9™ Tactical Stretchbroek ROMMEL

IX9™ Tactical Stretchbroek - Onverwoestbaar - Waterdicht gekocht en dan nog wel 2 stuks..
Alles wat ze beloven is niet waar! Gewoon oplichters.
Stretch ? Nog geen millimeter!
Waterdicht? Nog niet heel misschien!
Onverwoestbaar? Test de broek a.u.b. niet want het is totale onzin!

Echt wat een flop zeg.
Ze moesten zich schamen om dit te willen verkopen.. ik kan weer opzoek naar een degelijke broek om in te werken..
Zonde van het geld!!!!

2. december 2023

Edenlux.nl zorgde voor een…

Edenlux.nl zorgde voor een uitzonderlijke winkelervaring! De cargobroek die ik heb gekocht was van topkwaliteit, conform de online beschrijving en ongelooflijk comfortabel. Het bestelproces verliep vlot en de levering was snel. Ik ben zeer tevreden en zou Edenlux.nl aanbevelen voor hun kwaliteitsproducten en probleemloze service.

6. september 2023

Er dette din virksomhed?