1. Smykkeforretning

Edelstenen, kristal, zoetwaterparesls, goud en zilver. Kralen en benodigdheden om sieraden te maken

4,6

Snel gepiept😊

Van bestellen tot pakketje in de brievenbus was in 2 dagen gepiept! En eindelijk een adresje waar ik oorbellen kan bestellen waar je geen gaatjes voor nodig hebt. Leuke producten, goeie webshop.
Tot een volgende keer!
Ine

21. januar 2022

Kralenparadijs

Een heerlijke 'speeltuin' voor wie op zoek is naar mooie byzondere edelstenen, zoetwaterparels en nog veel meer mooie kralen en benodigdheden om zelf sieraden te maken. Zéér betaalbaar en een goede communicatie.

3. oktober 2020

Prima ervaring

Prima ervaring, op de site staat heel duidelijk hoe de kralen eruit zien. De prijzen zeker schappelijk en de service is heel goed.
Zat iets niet bij mijn envelop na een mailtje was het de volgende dag gelijk in huis! Top service

8. maj 2020

Goede en betrouwbare site, met groot aanbod en uitstekende service

Bij de site edelsteenkralen.nl die ik op mijn zoektochten naar edelsteen kralen en echt zilveren kralen en onderdelen over het net gevonden heb, kun je heel veel vinden en zelfs verzoeken indienen voor speciale dingen. Het is een betrouwbare site, na betaling ( ik bestel met vooruitbetaling) ontvang ik altijd binnen 1 à 2 dagen de door mij bestelde artikelen en als er iets niet goed is wordt direct na reclamering per mail (evt. Met foto van het mankement of de beschadiging) een vervangend product gestuurd, waarbij je het beschadigde artikel ook vaak nog mag houden. Kortom mooie spullen en uitstekende service!

5. august 2012

vriendelijke service en tips na aankoop

Tijdens het bestellen van prachtige swarovski stenen realiseerde ik me te laat dat het geen kralen waren.
Ik belde om advies, kreeg goede tips en zou de stenen terug kunnen sturen. Bij een latere bestelling konden ze verrekend worden. Dat noem ik een zeer vriendelijke service, al maak ik er dit keer geen gebruik van. Als een hebberige ekster kan ik natuurlijk geen afstand doen van deze fantastisch glinsterende stenen. Het was wel fijn om te horen dat ik er in elk geval nog even over na kon denken of ik ze terug zou sturen.
Janny Figee.

4. august 2012

Top webwinkel!

Altijd een plezier om materialen te bestellen bij Kralenkwarts. Superruime keuze aan zachte prijzen, ideaal voor een hobby-juweelmaker als mezelf :-)

3. august 2012

Mooie edelstenen kralen, snelle service, ingewikkelde ""kortingscode-actie"".

Gratis verzending is mislukt omdat ik met Ideal heb betaald, beetje flauw dat jullie dat niet duidelijker hadden aangegeven. Daar trap ik dus niet meer in.
Dat is het enige minpuntje, verder is alles ok!

30. juli 2012
Kralenkwarts-logo

Besvarelse fra Kralenkwarts

Helaas was de code voor Gratis verzending niet goed verwerkt tijdens het plaatsen van je bestelling omdat de code niet in het juiste veldje (die met de tekst "kortingsboncode" ervoor) was ingevuld. Omdat dit een geautomatiseerd proces is, en je gelijk met iDeal betaald had, konden we dit niet meer recht zetten.
Maar conform ons mailtje van vanmiddag maken we dat graag goed voor een volgende bestelling zodat je dan alsnog recht hebt op gratis verzending. Op die manier loop je de korting dus niet mis.