J'ai bien reçu la première pièce de la collection SNCB 100 ème anniversaire, c'est un superbe cadeau pour mon petit-fils. Je ne souhaite pas recevoir d'autres collections de pièces (uniquement les piè... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik kende Edel Collecties niet maar ik las in de pers dat er nav de 75ste verjaardag van Hazes 6 munten zouden worden uitgegeven. Ik heb me aangemeld en ondertussen 2 munten ontvangen. Wat een uitzonde... Se mere
Virksomheden har svaret
Storten geld van retour gestuurd product niet terug! Zijn inmiddels 6 weken verder nadat ze het retourpakket ontvangen hebben. Heb al meedere mailtjes gestuurd en ze beloven telkens het... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer mooie munten collectie van Andre Hazes Zeer blij mee was goed ingepakt en netjes met certificaat Ziet er top uit Nog telefonisch contact gehad omtrent de gehele collectie maar er werd netje... Se mere
Virksomheden har svaret
Het Postorderbedrijf op het gebied van postzegel- en muntproducten met Service, Garantie én Persoonlijke behandeling. Edel Collecties.
Vondelstraat 3, 3751 EV, Bunschoten-Spakenburg, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik had besteld en er was een wachtlijst, heb ondertussen 2 verzamelstukken gekregen van studio 100 zonder dat ik er achter moet vragen of het juist is geleverd. 10/10

Besvarelse fra Edel Collecties
Heb de munt daadwerkelijk en goed verpakt binnen gekregen en kon achter af betalen dus toen ik de munt binnen had, Zeer tevreden.

Besvarelse fra Edel Collecties
Zeer goede en vriendelijke klantenservice.
Ze hebben erg goed geholpen mijn bestelling zo spoedig mogelijk te leveren en met succes!

Besvarelse fra Edel Collecties
Blijf facturen ontvangen terwijl ik verder geen producten ontvang. Ondanks dat ik eerder op de mail bevestigt heb gekregen dat ik niks meer zou ontvangen.
Ook werd er weken gedaan over een simpele adreswijziging en ontving ik dus verkeerd een munt.
De munten zijn mooi hoor, alleen al het gedoe eromheen is het absoluut niet waard.

Besvarelse fra Edel Collecties
Leveren mooie en unieke verzamelmunten.
Ondanks de vele kritiek; heb ik alleen maar een positieve ervaring met Edel Collecties. Mijn bestelling was zoek en samen tot een mooie oplossing gekomen. Top Service :D !

Besvarelse fra Edel Collecties
Edel collecties blijft maar munten toesturen, en zich beroepen opdat je dit besteld of gereserveerd zou hebben. Ik heb inderdaad een bestelling geplaatst maar daarna bleven de munten maar komen. Het stopt niet. Ik heb nu in minder dan een jaar tijd al meer dan € 4300,- moeten betalen. Ik wilde graag een paar munten van Sail hebben, ondertussen kreeg ik het een na het ander toegestuurd. Omdat ik ouder ben, en niet weet hoe terug te sturen, of wat mijn rechten zouden zijn, is dit me overkomen. Edelcollecties heeft daar misbruik van gemaakt. Ze hebben Ik durfde het niet te vertellen, want ik schaam. Edel collecties blijft echter dreigen met deurwaarders, en geeft geen duidelijk inzicht. Ik heb dit aangegeven, het zou Edel collecties sieren als ze over de brug komen met een passende oplossing.

Besvarelse fra Edel Collecties
alles wordt netjes geregeld goede service en informatie

Besvarelse fra Edel Collecties
De post had de doos beschadigd geleverd en ze hebben direct gereageerd om het op te lossen.

Besvarelse fra Edel Collecties
Très belle pièce commémorative du F35.
Emballage et expédition plus que correcte.
Merci.

Besvarelse fra Edel Collecties
Ik heb de André Hazes 75 jarig jubileum munt besteld en hij is snel geleverd prachtig exemplaar.

Besvarelse fra Edel Collecties
Ik zou oorspronkelijk alleen 5 munten krijgen. Vervolgens werden er nog meerdere gestuurd met rekeningen. Via de mail contact opgenomen om te vragen te stoppen met munten sturen en uitleg hoe ik kan retourneren, reactie dat ik een aangetekende brief moet sturen. Als je online iets koopt hoef je dit niet via aangetekende brief op te zeggen. Ik heb hier op gereageerd en gezegd dat ik het per direct stopgezet wil hebben en dat ik de twee extra munten wil retourneren. Vervolgens krijg ik reactie dat ik verder niks moet ondernemen en ze er naar gaan kijken en dat een collega contact op zal nemen. Ik werd enkele keren gebeld, te kort waardoor ik geen kans had op te nemen en ze zijn ook niet te bereiken bij terugbellen. Nu hebben ze nog een extra munt opgestuurd en krijg ik een brief dat ze mijn "collectie" niet stopzetten omdat ze mij het "gunnen" om mijn collectie volledig te hebben. Ik heb al binnen wat ik wou en besteld had. Nogmaals een mail opgesteld om dit per direct stop te zetten. Tot op heden hebben ze niks opgelost en ook in geen enkel bericht een oplossing aangeboden, alleen maar proberen mij langer aan te houden.

Besvarelse fra Edel Collecties
Prima service en snel geleverd, erg mooi de munt

Besvarelse fra Edel Collecties
Ziet er goed en netjes uit. Precies zoals omschreven. Ik had de André Hazes munt besteld en kreeg hem na 3 dagen al binnen. Met alles er netjes bijgeleverd.
Kreeg ook een mail waarin stond hoe de vervolgverzendingen werkte.
Van A tot Z geregeld. Top!!

Mijn bestelling was perfect en op 4 dagen bij mij thuis.👍👍👍

Besvarelse fra Edel Collecties
Ter nagedachtenis van mijn overleden vrouw Wil op 27 jan dit jaar.
De grootste fan ooit.
Doe ik deze collectie van Hazes.
Echt mooi. Voor onze kinderen/kleinkinderen