Bassie en Adriaan muntenreeks cadeau gedaan aan mijn vader, beide vroeger als klein kind veel gekeken en dit zag ik als een perfect cadeau voor hem. Recent de laatste munt ontvangen, alles in een mooi... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Van deze firma heb ik ondertussen twee collecties munten volledig toegezonden gekregen, nl. "België in de Tweede Wereldoorlog" en "History of World War II". Mooie munten, en er werd tevens telken... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Edel Collecties is marktleider in de Benelux op het gebied van Postzegels en (Herdenkings)Munten. Zij bieden Unieke en Hoogstaande Thema Verzamelingen, geliefd door inmiddels ruim 900.000 verzamelaars!
Kontaktoplysninger
Einsteinweg 5, 3752 LW, Bunschoten, Holland
- info@edelcollecties.com
- edelcollecties.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Aap Noot Mies
In 1960 leerde ik lezen met behulp van het leesplankje van Hoogeveen (Aap Noot Mies) en de bijbehorende serie leesboekjes. In 1980 had ik mijn eerste baan als onderwijzer. En leerde ik kinderen lezen met dezelfde leesmethode. Jaren later, inmiddels directeur basisschool, mocht ik een zolder van een 120 jaar oude school leegruimen. En wederom vond ik veel leesboekjes van Aap Noot Mies, inclusief leesoefeningen bij ieder deeltje. Ook de grote leesplank met plaatjes en letters.
Ben me gaan verdiepen in de historie van Hoogeveen en heb veel verzameld. En ineens is daar, in de serie 'Het Nederland van Toen', dit prachtige postzegelvel, uitgegeven door Edel Collecties.
De cirkel is rond en mijn verzameling compleet.
De F-16 coin zelf is erg netjes
De F-16 coin zelf is erg netjes, er zijn overigens veel haken en ogen aan zo werd ik gebeld en gemailt over constante aanbiedingen waar ik totaal geen interesse in had. Leuk voor 1 coin, vreselijk qua marketing
Van service gesproken !!!
Mooie munten, en er werd tevens telkens een verzamelmap mét documentatie bijgeleverd.
Van de eerste reeks waren spijtig genoeg eerst geen pop-ups (plastic houders voor de muntcapsules) voorzien. Bij de tweede waren deze wél voorzien. Deze zijn heel handig om de munten op te bergen.
Even telefonisch contact opgenomen met Edel Collections, en ik kreeg snel een zeer vriendelijke en behulpzame dame aan de lijn.
Zij zond mij enkele dagen later de bewuste pop-ups toe, zodat ik de munten netjes in de map kon opbergen.
Alvast hartelijk bedankt, Chantal, voor jouw inzet.
Ik zou niet eens een ster geven.
Ik zou niet eens een ster geven.
Ik had eenmalig een edel collectie besteld en tot mijn verbazing werd er om de twee weken een factuur en een nieuwe bestelling gestuurd. Nou dit heb ik geretourneerd naar afzender en ik ben ook niet van plan om ooit weer op deze site te gaan bestellen. Dit zijn gewoon oplichters.
Ik heb zelfs een mail gestuurd en een mail terugontvangen dat alles stopgezet/opgezegt is en dat ik niks meer zou ontvangen. Nu vandaag 28 mei om 12:51 uur ontving ik een nieuwe mail met een factuur en een edel die waarschijnlijk onderweg zou zijn.
Nou dit ga ik niet betalen want ik heb hierom niet gevraagd. Eerst ging het via edelcollecties.nl en nu schakelen ze over naar edelcollecties.com. Alles gaat gewoon retour.
Scam
Bought a coin here. After this they keep sending me more unwanted coins. This is their way of doing business. Do not order from here!
Es ist absolut unverschämt was hier vor…
Es ist absolut unverschämt was hier vor sich geht u. NULL Empfehlenswert! Doppelzahlungen werden absolut ignoriert u. behauptet diese NIE erhalten zu haben! Dann eine Münze die nachweislich von meinem Konto abgebucht wurde im Wert von knapp 300€ u. die ich angekündigt zurückgeschickt habe wird einfach nicht erstattet u. behauptet das Geld nie erhalten zu haben!!! Eine absolute Frechheit, wo niemand auch nur ansatzweise gewillt ist eine friedliche Lösung zu finden! Werde wohl rechtliche Schritte gehen müssen... Für solche Fälle müsste es Minus Sterne als Bewertung geben!
Ongevraagde leveringen
Let op! Gedane bestellingen gaan goed, maar daarna ontvang je ongevraagd nieuwe zegels en natuurlijk snel daarna de rekening. Op berichten hierover wordt niet gereageerd.
Læs mere om andre typer anmeldelser.