Wiele kont jest nieaktywnych. Podrzucanie nowych propozycji z okolicy jest bardzo słabe. Kontakt z nimi w razie problemów jest skandaliczny. Wysyłają głupie nic nie wnoszące odpowiedzi. Zablokowali m... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wiele kont jest nieaktywnych
Zablokowali mi konto i nijak nie można nic wyjaśnić. Wysyłają robotyczne odpowiedzi i właściwie nie wiadomo co dalej
One star is too generous
They match you with people living hundreds of kilometres away, don't care about your radius specification. They match you with people who don't match your requirements! Moreover, they push you for third-party verification, where you must agree to them retaining your biometrics for years! this is outrageous! if you don't agree to the process, they badly limit your matches. This is for a person who has paid a profile. they really do all they can to get your money, your data.
Najgorszy portal!
Jedno wielkie oszustwo !!!!! Propozycje tylko pierwsze 2 dni . Potem zero cały miesiąc.
Katastrofa
Katastrofa, portal istnieje jedynie po to by ściągnąć pieniądze. Obsługa klienta jeszcze gorsza.
Never signed on
Never signed on. Got billed. Had to dispute billing.
Dramat
To jest jakiś dramat. Powtarzające się problemy z logowaniem. Kody nie docierają. Zdarzają się kilkudniowe okresy braku dostępu do aplikacji. Zdarzają się sytuacje utraty opcji premium mimo opłacenia abonamentu premium. Mimo określenia kryteriów wyszukiwania miejsce zamieszkania plus 50km otrzymuje propozycje z odległych krajów . Praktycznie brak propozycji z mojej okolicy mimo że jest to milionowe miasto.Pieniadze wyrzucone w błoto.
DRAMAT!!!
DRAMAT! Gdyby można było dać zero gwiazdek to bym dała bez wahania. Po aktualizacji aplikacja nie nadaje się do użytku. Pomimo ograniczenia odległości do 150 km dostaję propozycje z całej Europy, jeszcze totalnie niedopasowane pod względem wieku czy innych ważnych dla mnie aspektów. Nie można napisać wiadomości, można wysyłać tylko jakieś dziecinne polubienia, na które i tak nikt nie odpowiada. eDarling zawsze tak się szczycił wysokim poziomem i dopasowaniem i rzeczywiście, kilka lat temu można tam było poznać fajnych ludzi. A teraz? Pospolity Tinder czy Sympatia są dużo lepsze za dużo mniejszą kasę.
ten portal to jest jakiś przekręt,tam…
ten portal to jest jakiś przekręt,tam nic nie działa !!!
Jak można promować taki shit jako premium !
TOTALNA porażka
Strona po aktualizacji praktycznie przestała działać, zniknęły wcześniejsze kontakty i wiadomości a od kilku dni nie można się zalogować bo nie dosyłają kodów na maila( za to po zgłoszeniu reklamacji na tego samego maila wysyłają prośby o recenzję), Nie polecam, a dodatkowo pomimo ustawionej lokalizacji na 60 km podsyłają osoby z całej Europy -dramat, o profilach widmach nie wspominając
Po zmianie na nową wersję nie mam…
Po zmianie na nową wersję nie mam możliwości zalogowania się na swoje konto, a korespondencja z działem obsługi klienta to jakiś dramat. Każą mi zmienić swojego maila, nie reagują na wiadomości. Za chwilę upływa mi termin na wypowiedzenie subskrypcji a nie mam jak tego zrobić bo nie mogę dostać się do swojego profilu. Potwierdzam również wcześniejsze opinie, że przesyłane propozycje to najczęściej profile bez zdjęć i jakichkolwiek informacji o danej osobie.
Po najnowszej aktualizacji brak jest…
Po najnowszej aktualizacji brak jest wersji na PC, strona sie zawiesza , wurzuca uzytkownika. Jest mało przejżysta, szkoda pieniędzy. Nie Polecam!
chyba zwijają działaność?
Podobał mi się poziom ludzi, z którymi miałam kontakt. Jednak te kilka złotych do wydania troszkę reguluje... Za to obsługa dno i metr mułu. Reset hasła niemożliwy, naliczenie opłaty za kolejny okres chociaż od 2 miesięcy brak dostępu do konta- zablokowali mi środki na karcie. Formularz kontaktowy na stronie- studnia. Szkoda pisać. Tylko z poziomu konta można zamknąć konto. Taka pułapka.
Oszustwo__Martwy portal_____Kobiety uciekajcie !!!!
Oszustwo! Martwy portal z martwymi duszami !. Po pierwsze, nie ma mozliwosci wyboru. System decyduje za Ciebie. Dostajesz kilka propozycji w ciagu pierwszych kilku dni, potem koncza sie propozycje ze zdjeciami, wiec dostajesz zaledwie 3 propozycje dziennie bez zdjec i bez uzupelnionego profilu. Pozniej, az do konca abonamentu, albo nie dostajesz nic albo przysylaja Ci te same propozycje, ktore juz dostales. Szczegolnie kobiety nie maja tu czego szukac. Tego typu portale powinny dbac o to, by miec tyle samo osob obu plci, bo inaczej nie jest to uczciwe. Jesli tak nie jest, trzeba wydac pieniadze na reklame, by zdobyc wiecej klientow brakujacej plci. Tego edarling nie robi. Nie ma mezczyzn !!!! Z wyjatkiem kilku stalych, uzaleznionych od randkowych portali, dysfunkcyjnych lunatykow, nieatrakcyjnych pod kazdym wzgledem, wybrednych do granic mozliwosci podstarzalych 'jegomosci' Nie ma nikogo....!!!! Wiec edarling nic nie moze zaoferowac, bierze tylko kase, nie dajac nic w zamian.
Ich frage mich was das für ein Portal…
Ich frage mich was das für ein Portal ist!?
Ich habe die Entfernung bei der Partnersuche auf 500 km erhöht aber es kommt vielleicht mal alle drei Tage ein Partnervorschlag und das dann zu 80 Prozent ohne Profilbild.
Ich ärgere mich schon jetzt, dass ich so blöd war und eine 6monatige Mitgliedschaft abgeschlossen habe.
Den Betrag hätte ich besser anders investieren sollen!
Na wstępnie
Na wstępnie - trudno pisać tam do kogokolwiek, bo edytor przemienia Twój tekst na całkiem inny wpis. Wychodzą bzdury w dialogu
Zlodzieje i oszuści
Tragedia
Kiepski portal , nic się nie dzieje. Dopasowania to kompletna porażka. Nie da się z nikim popisać gdyż przekręcają wiadomości z tego powodu piszesz bzdury do drugiej osoby.
Oszustwo
Oszustwo. Nie wiem jak ten portal nadal istnieje. Niestety dołączyłam. Ceny wysokie, umowa "automatycznie się przedłuża", mimo iz po 6 miesiącach usługa Premium wygasa, portal dręczy mailami o zapłatę, kłamie w swoich mailach, straszy firma windykacyjna, zero dbałości o klienta.
W trakcie trwania pakietu Premium, nic nie jest premium, mega długa początkowa ankieta która kompletnie nic nie pomaga, portal pyta o zarobki(?!) A w zamian żadnej usługi - żadnej selekcji (odległość, wiek, itp - nic nie działa), opcji wyboru co do dopasowan, fakeowe konta, najwięcej "wiadomości" przed dokonanie zakupu, TRAGEDIA. Obsluga fatalna, naciągacze i oszuści.
Pakiet oszustwo
Pakiet
premium na trzy miesiące a na profilu od tyg cisza i nic się nie dzieje jakby ludzie tam wymarli
To tylko wyciąganie kasy i oszustwo
Jeszcze nie można z yego gówna automatycznie wyjść
Żałuję że tu jestem.Naciąganie na kasę
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.